Cryptocurrency
Re: Cryptocurrency
Αναμενόμενο Μετά από τόση πτώση. Μη σας πιάσει fomo. Λογικά θα γίνει διόρθωση, προς τα κάτω
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Θες να μας εξηγήσεις τι εννοείς με το adaptation; Γιατί αν αναφέρεσαι στο speculative trading πάνω σε ισοτιμίες και unregulated securities, κλαιν;pikey25 έγραψε: ↑18 Δεκ 2022, 01:57Ναι, αυτη η εφημεριδα ειναι παλια ομως, καιρος να την πεταξεις και αντι διαβαζεις κουτσομπολια για shitcoins απατεωνιες κτλπ να χρησιμοποιησεις το google μπας και παρεις μυρωδια οτι το adoption εχει ξεφυγει και δεν εχει καμια σχεση με το MykonosCoin, τις φουσκες, τα δαχτυλα στα μελια, την ευρεια υιοθετηση κρυπτονομισματων και το βασικοτερο (για οταν βγεις απο το ντελιριο) οτι προκειται για διαφορετικα πραγματα εξαρχηςStalker έγραψε: ↑17 Δεκ 2022, 21:12Εννοείς μεταφυσική αξία; Αλλιώς buy the dip, sell the rip σημαίνει ότι αγοράζεις φτηνά για να κερδοσκοπήσεις όταν ανέβει, προοπτική αυξανόμενα απόμακρη αυτή τη στιγμή.Το γατί για την ακρίβεια είπε ότι τo blockchain είναι λύση που αναζητά πρόβλημα, κάτι που γενικά ισχύει. Ίσως αργότερα που θα χρειαζόμαστε διαπλανητικό ιντερνετ για να στρημάρουμε επαναλήψεις του House MD στη ζώνη αστεροειδών, χου νόουζ.pikey25 έγραψε: ↑17 Δεκ 2022, 19:10Τι σχεση εχει αυτο με τις ιδιωτικες εταιριες που αναπτυσουν εφαρμογες σε blockchain ή εχουν private blockchain για να λυσουν προβληματα τους ? για irl use case σε blockchain μιλησε το γατι
Γενικα τα εχεις μπλεξει ολα μαζι και εχεις κανει ενα τουρλου για να στηριξεις αφηγηματα εφημεριδας με ημερομηνια 2017
Από κει και πέρα αληθεύει ότι τα τελετυαία χρόνια με τις διαρκείς φούσκες ακόμα και μεγάλοι παίκτες βουτήξαν το δάχτυλό τους στην τεχνολογία να δουν την θερμοκρασία, αλλά από όσο ξέρω σε κανέναν δεν προέκυψε κάτι ανταγωνιστικό.
Επίσης άλλο αυτό και άλλο το κάθε τρεις και λίγο να βγαίνει ένα σταρταπ και να λέει πως θα πετύχει ευρεία υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων δίνοντας privacy friendly οφθαλμικά σκαν επί πληρωμή σε όλους τους κατοίκους της γης με σκάνερ δικιάς τους πατέντας, να αρπάζει ότι μπορεί στους πρώτους γύρους επενδύσεων και μετά να εξατμίζεται στο υπερπέραν.
Δεν είναι προϊόν ντελίριου το παραπάνω παρεμπιπτόντως, ο τύπος που το είχε οργανώσει τώρα εκτελεί χρέη CEO στο OpenAI που έβγαλε το ChatGTP που παίζουν στο άλλο νήμα, ζωή να' χει. Sam Altman και Worldcoin όποιος έχει όρεξη για βραδυνά γκουγκλάρισματα.
Επίσης, θες νας μας εξηγήσεις γιατί το btc χρησιμοποιεί το blockchain που χρησιμοποιεί και να παραθέσεις έστω ένα πρακτικό application του blockchain πέρα από cryptos; Δεν εννοώ να κάνεις copy/paste μαλακίες από το google, εννοώ να μας εξηγήσεις εσύ με δικά σου λόγια.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Οχι, αναφερομουν στο οτι ολες οι μεγαλες εταιριες εχουν prive blockchain και το χρησιμοποιουν για να βελτιωσουν το supply chain τουςklg έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 10:13Θες να μας εξηγήσεις τι εννοείς με το adaptation; Γιατί αν αναφέρεσαι στο speculative trading πάνω σε ισοτιμίες και unregulated securities, κλαιν;pikey25 έγραψε: ↑18 Δεκ 2022, 01:57Ναι, αυτη η εφημεριδα ειναι παλια ομως, καιρος να την πεταξεις και αντι διαβαζεις κουτσομπολια για shitcoins απατεωνιες κτλπ να χρησιμοποιησεις το google μπας και παρεις μυρωδια οτι το adoption εχει ξεφυγει και δεν εχει καμια σχεση με το MykonosCoin, τις φουσκες, τα δαχτυλα στα μελια, την ευρεια υιοθετηση κρυπτονομισματων και το βασικοτερο (για οταν βγεις απο το ντελιριο) οτι προκειται για διαφορετικα πραγματα εξαρχηςStalker έγραψε: ↑17 Δεκ 2022, 21:12
Εννοείς μεταφυσική αξία; Αλλιώς buy the dip, sell the rip σημαίνει ότι αγοράζεις φτηνά για να κερδοσκοπήσεις όταν ανέβει, προοπτική αυξανόμενα απόμακρη αυτή τη στιγμή.
Το γατί για την ακρίβεια είπε ότι τo blockchain είναι λύση που αναζητά πρόβλημα, κάτι που γενικά ισχύει. Ίσως αργότερα που θα χρειαζόμαστε διαπλανητικό ιντερνετ για να στρημάρουμε επαναλήψεις του House MD στη ζώνη αστεροειδών, χου νόουζ.
Από κει και πέρα αληθεύει ότι τα τελετυαία χρόνια με τις διαρκείς φούσκες ακόμα και μεγάλοι παίκτες βουτήξαν το δάχτυλό τους στην τεχνολογία να δουν την θερμοκρασία, αλλά από όσο ξέρω σε κανέναν δεν προέκυψε κάτι ανταγωνιστικό.
Επίσης άλλο αυτό και άλλο το κάθε τρεις και λίγο να βγαίνει ένα σταρταπ και να λέει πως θα πετύχει ευρεία υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων δίνοντας privacy friendly οφθαλμικά σκαν επί πληρωμή σε όλους τους κατοίκους της γης με σκάνερ δικιάς τους πατέντας, να αρπάζει ότι μπορεί στους πρώτους γύρους επενδύσεων και μετά να εξατμίζεται στο υπερπέραν.
Δεν είναι προϊόν ντελίριου το παραπάνω παρεμπιπτόντως, ο τύπος που το είχε οργανώσει τώρα εκτελεί χρέη CEO στο OpenAI που έβγαλε το ChatGTP που παίζουν στο άλλο νήμα, ζωή να' χει. Sam Altman και Worldcoin όποιος έχει όρεξη για βραδυνά γκουγκλάρισματα.
Επίσης, θες νας μας εξηγήσεις γιατί το btc χρησιμοποιεί το blockchain που χρησιμοποιεί και να παραθέσεις έστω ένα πρακτικό application του blockchain πέρα από cryptos; Δεν εννοώ να κάνεις copy/paste μαλακίες από το google, εννοώ να μας εξηγήσεις εσύ με δικά σου λόγια.
Απο εκει και περα αν δε μπορεις να κατανοησεις οτι το να μπορεις να μεταφερεις κατι που εχει αξια χωρις την αναγκη του τραπεζικου συστηματος οπουδηποτε και γρηγορα αποτελει de facto πρακτικη εφαρμογη του blockchain δε μπορω να κανω κατι για αυτο

Αυτο δε το πιασα καθολου ? Ειναι σα να ρωτας γιατι τα αμαξια πανε απο το δρομο και οχι απο το πεζοδρομιο, ή γιατι οχι οι πεζοι απο το δρομο ?Επίσης, θες νας μας εξηγήσεις γιατί το btc χρησιμοποιεί το blockchain που χρησιμοποιεί

Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
Μα εσύ μίλαγες για cryptocoins. Τώρα αναφέρεις το adaptation του blockchain;pikey25 έγραψε: ↑21 Ιαν 2023, 03:57Οχι, αναφερομουν στο οτι ολες οι μεγαλες εταιριες εχουν prive blockchain και το χρησιμοποιουν για να βελτιωσουν το supply chain τουςklg έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 10:13Θες να μας εξηγήσεις τι εννοείς με το adaptation; Γιατί αν αναφέρεσαι στο speculative trading πάνω σε ισοτιμίες και unregulated securities, κλαιν;pikey25 έγραψε: ↑18 Δεκ 2022, 01:57
Ναι, αυτη η εφημεριδα ειναι παλια ομως, καιρος να την πεταξεις και αντι διαβαζεις κουτσομπολια για shitcoins απατεωνιες κτλπ να χρησιμοποιησεις το google μπας και παρεις μυρωδια οτι το adoption εχει ξεφυγει και δεν εχει καμια σχεση με το MykonosCoin, τις φουσκες, τα δαχτυλα στα μελια, την ευρεια υιοθετηση κρυπτονομισματων και το βασικοτερο (για οταν βγεις απο το ντελιριο) οτι προκειται για διαφορετικα πραγματα εξαρχης
Απο εκει και περα αν δε μπορεις να κατανοησεις οτι το να μπορεις να μεταφερεις κατι που εχει αξια χωρις την αναγκη του τραπεζικου συστηματος οπουδηποτε και γρηγορα αποτελει de facto πρακτικη εφαρμογη του blockchain δε μπορω να κανω κατι για αυτο
Τι δεν πιάνεις ρε συ; Δεν μπορείς να μας εξηγήσεις ποιά είναι η χρησιμότητα του στο context του bitcoin;
Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι το 99% των ανθρώπων που ασχολείται με τέτοια θέματα είναι δεν καταλαβαίνει τις underlying τεχνολογίες και μαθηματικά στα οποία βασίζονται. Το "blockchain" δεν είναι κάποια μαγική πανάκεια στο πρόβλημα που προσπαθεί να λύσει ούτε φυσικά και η μοναδική λύση. Αυτός είναι και ο λόγος που το adaptation αυτής της τεχνολογίας βασίζεται περισσότερο σε πίπες που λέμε σε investors πάρα σε actual merits.
Το να μεταφέρεις κάτι που έχει αξία, οπουδήποτε και γρήγορα χωρίς το τραπεζικό σύστημα, είναι κάτι που κάνει appeal στους drugs και arms dealers, που είναι άλλωστε και το μοναδικό actual use case των cryptos με πραγματική αγορά. Το όλο argument είναι ξεκαθάρα copium. Τα exchanges με τα custodial wallets, με παιδικό KYC και που δεν κάνει regulate κανένα official body πέρνουν σιγά σιγά τον πούλο, αλλά δεν χρειαζόμαστε το τραπεζικό σύστημα;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πάνω στην ώρα για transalp 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Συμβολαιάκια μεταξύ δύο μερών (και πάνω άμα λάχει) χωρίς να υπάρχει η ανάγκη να εμπιστεύεται το ένα μέρος το άλλο αλλά την επιστήμη - τεχνολογία πίσω από το πλόκτσεη.klg έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 10:13Θες να μας εξηγήσεις τι εννοείς με το adaptation; Γιατί αν αναφέρεσαι στο speculative trading πάνω σε ισοτιμίες και unregulated securities, κλαιν;pikey25 έγραψε: ↑18 Δεκ 2022, 01:57Ναι, αυτη η εφημεριδα ειναι παλια ομως, καιρος να την πεταξεις και αντι διαβαζεις κουτσομπολια για shitcoins απατεωνιες κτλπ να χρησιμοποιησεις το google μπας και παρεις μυρωδια οτι το adoption εχει ξεφυγει και δεν εχει καμια σχεση με το MykonosCoin, τις φουσκες, τα δαχτυλα στα μελια, την ευρεια υιοθετηση κρυπτονομισματων και το βασικοτερο (για οταν βγεις απο το ντελιριο) οτι προκειται για διαφορετικα πραγματα εξαρχηςStalker έγραψε: ↑17 Δεκ 2022, 21:12
Εννοείς μεταφυσική αξία; Αλλιώς buy the dip, sell the rip σημαίνει ότι αγοράζεις φτηνά για να κερδοσκοπήσεις όταν ανέβει, προοπτική αυξανόμενα απόμακρη αυτή τη στιγμή.
Το γατί για την ακρίβεια είπε ότι τo blockchain είναι λύση που αναζητά πρόβλημα, κάτι που γενικά ισχύει. Ίσως αργότερα που θα χρειαζόμαστε διαπλανητικό ιντερνετ για να στρημάρουμε επαναλήψεις του House MD στη ζώνη αστεροειδών, χου νόουζ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Και αυτό μόνο σε ιδανικές συνθήκες όπου υπάρχουν αρκετοί ανεξάρτητοι κόμβοι ώστε να μην μπορεί να γίνει 51% επίθεση, κάτι που καλά καλά ούτε τα ίδια τα κρυπτονομίσματα δεν το καταφέρνουν λόγω του αναπόφευκτου consolidation σε 4-5 mining pools, επειδή σε μεγάλες κλίμακες ο συγκεντρωτισμός πόρων είναι πάντα πολύ πιο αποτελεσματικός από ραντομάδες να προσπαθούν να βγάλουν την ίδια δουλειά μόνοι τους, παρά την ενσωματωμένη ιδεολογία.sys3x έγραψε: ↑29 Ιαν 2023, 22:25Συμβολαιάκια μεταξύ δύο μερών (και πάνω άμα λάχει) χωρίς να υπάρχει η ανάγκη να εμπιστεύεται το ένα μέρος το άλλο αλλά την επιστήμη - τεχνολογία πίσω από το πλόκτσεη.klg έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 10:13Θες να μας εξηγήσεις τι εννοείς με το adaptation; Γιατί αν αναφέρεσαι στο speculative trading πάνω σε ισοτιμίες και unregulated securities, κλαιν;pikey25 έγραψε: ↑18 Δεκ 2022, 01:57
Ναι, αυτη η εφημεριδα ειναι παλια ομως, καιρος να την πεταξεις και αντι διαβαζεις κουτσομπολια για shitcoins απατεωνιες κτλπ να χρησιμοποιησεις το google μπας και παρεις μυρωδια οτι το adoption εχει ξεφυγει και δεν εχει καμια σχεση με το MykonosCoin, τις φουσκες, τα δαχτυλα στα μελια, την ευρεια υιοθετηση κρυπτονομισματων και το βασικοτερο (για οταν βγεις απο το ντελιριο) οτι προκειται για διαφορετικα πραγματα εξαρχης
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
ψωνισατε τίποτα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Στο bitcoin μόλις έγιναν implement τα λεγόμενα Ordinals, που είναι κάτι σαν NFTs με την διαφορά ότι μπορείς να γράψεις και binary στην αλυσίδα, δηλαδή το ίδιο το media αρχείο αντί για απλά λινκ προς αυτό όπως στα NFT.
https://rodarmor.com/blog/inscribing-mainnet/
On chain δημοσιευμένο παιδοπορνό και κρατικά μυστικά χωρίς δυνατότητα διαγραφής σε 3.. 2.. 1...
https://rodarmor.com/blog/inscribing-mainnet/
On chain δημοσιευμένο παιδοπορνό και κρατικά μυστικά χωρίς δυνατότητα διαγραφής σε 3.. 2.. 1...
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
ETH τον Αύγουστο. Ακόμα και σε αυτά είμαι μείον

Το έχω πάρει απόφαση πως θα τα κρατήσω για χρόνια κι ότι γίνει και απλά τα κοιτάω μια φορά το τρίμηνο. Σαν να μην υπάρχουν, δεν πουλάμε.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Επίσης λιγότερο 'έγινε implement' και περισσότερο 'βρέθηκε exploit', λολ.
Και να προσθέσω ότι η λέξη "συμβολαιάκια" πιστεύω ότι δεν ταιριάζει εδώ πέρα. Δεν υπάρχει κανένα συμβόλαιο, μόνο τυφλή πίστη από τύπους σαν τον pikey στο ότι το implementation του blockchain θα κάνει μαγικά verify (whatever that means) το transaction.Stalker έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 11:58Και αυτό μόνο σε ιδανικές συνθήκες όπου υπάρχουν αρκετοί ανεξάρτητοι κόμβοι ώστε να μην μπορεί να γίνει 51% επίθεση, κάτι που καλά καλά ούτε τα ίδια τα κρυπτονομίσματα δεν το καταφέρνουν λόγω του αναπόφευκτου consolidation σε 4-5 mining pools, επειδή σε μεγάλες κλίμακες ο συγκεντρωτισμός πόρων είναι πάντα πολύ πιο αποτελεσματικός από ραντομάδες να προσπαθούν να βγάλουν την ίδια δουλειά μόνοι τους, παρά την ενσωματωμένη ιδεολογία.sys3x έγραψε: ↑29 Ιαν 2023, 22:25Συμβολαιάκια μεταξύ δύο μερών (και πάνω άμα λάχει) χωρίς να υπάρχει η ανάγκη να εμπιστεύεται το ένα μέρος το άλλο αλλά την επιστήμη - τεχνολογία πίσω από το πλόκτσεη.klg έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 10:13
Θες να μας εξηγήσεις τι εννοείς με το adaptation; Γιατί αν αναφέρεσαι στο speculative trading πάνω σε ισοτιμίες και unregulated securities, κλαιν;
Και το γράφω έχοντας εξαντλήσει όλα το charity που έχω σε τέτοια θέματα.
- Dwarven Blacksmith
Αν είσαι κακό παιδί ο αλγόριθμος θα σε κάνει spanking. Σκεφτείτε πχ να υπήρχε συμφωνία πλοκτσειν για την Ουκρανία, πόση τραγωδία θα είχε αποφευχθεί.

Υπάρχει τεράστιο overlap ανάμεσα σε ορθόδοξους μπιτκοϊνάδες και πιστούς του gold standard που περίπου το πιστεύουν αυτό. Όχι ότι αν μπουν τα σύνορα στην κυβοαλυσίδα εξασφαλίζεται το sovereignity, αλλά ότι χωρίς νομισματική πολιτική δεν μπορείς να κάνεις πόλεμο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Φεβ 2023, 00:45Αν είσαι κακό παιδί ο αλγόριθμος θα σε κάνει spanking. Σκεφτείτε πχ να υπήρχε συμφωνία πλοκτσειν για την Ουκρανία, πόση τραγωδία θα είχε αποφευχθεί.

(make war unaffordable λέει η μπλούζα αν δεν βγάζει κανείς τη γραμματοσειρά)