Cryptocurrency
Re: Cryptocurrency
Στα κοινς είναι άλλη η ιστορία. Αν δε το βάλουν μέσα οι μεγάλες πλατφόρμες τότε θα πάει άκλαφτο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Για όποιον ενδιαφέρεται πάει να γίνει pump το xrp ."Ηδη 'εχει 'ανοδο 36% και το Pump θα αρχίζει 8,30 η ώρα ανατολικής ακτής γ'υρω στις 1530 ώρα Ελλάδας .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Το έχω δει και το παρακολουθώ, εχω και ένα ποσό σε xrp αλλά μου φαίνεται πολύ ύποπτο καθώς στα pumps δεν έχει νόημα να πεις το νόμισμα που θα γίνει pump 2 μέρες πριν. Όλοι προσπαθήσαν να μπουν απο νωρίς και το pump έχει ήδη γίνει. Φοβάμαι μην γίνει dump αντι για pump.
και εγώ αυτό σκέφτομαι και είναι πιθανό αυτό που λεςgassim έγραψε: ↑01 Φεβ 2021, 11:18Το έχω δει και το παρακολουθώ, εχω και ένα ποσό σε xrp αλλά μου φαίνεται πολύ ύποπτο καθώς στα pumps δεν έχει νόημα να πεις το νόμισμα που θα γίνει pump 2 μέρες πριν. Όλοι προσπαθήσαν να μπουν απο νωρίς και το pump έχει ήδη γίνει. Φοβάμαι μην γίνει dump αντι για pump.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ε αυτό θα γίνει ,ψαρεύουν για να ανεβεί η τιμή και να γίνει massive dump.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Απ την αλλη αν πουλήσω τωρα και μετά γίνει καμιά αυξηση 300%......δεν θα μου αρέσει.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ετσι πάει , εγώ έβγαλα πράμα στην άνοδο μπιτκοιν, και επίσης έχασα πράμα όταν πέταξα εθεριουμ , που τόσο καιρό ήταν στάσιμο και ξαφνικά εκτοξεύτηκε ........
The business man whose master plan controls the world each day,
απληστία. Την έχω πατήσει πολλές φορές έτσι .Εγώ είμαι με ένα μικρό ποσό μέσα ακόμα και βλέπω από τις 1530 και μετά
Φοβάμαι μην είναι κανα set up να ξεφορτωθούν τπτ μεγάλοι τα xrp που τους έχουν ξεμείνει σε καλή τιμή
Τα ειχαμε πει. θα γίνει η διόρθωση, το μόνο σίγουρο. Και θα είναι και δυνατή
Προσωπικά θα κρατήσω, αυτά που μπορείς να κερδίσεις είναι παραπάνω απο αυτά που μπορείς να χάσεις.
Οκ δεν αναφέρομαι αν κάποιος παίζει απο 100Κ και πάνω
Προσωπικά θα κρατήσω, αυτά που μπορείς να κερδίσεις είναι παραπάνω απο αυτά που μπορείς να χάσεις.
Οκ δεν αναφέρομαι αν κάποιος παίζει απο 100Κ και πάνω
Για την ώρα έχουμε ωραία γλυκιά άνοδο.
Για να δούμε....
Για να δούμε....
όποιος προσπαθεί, αναλύει και κοιτάει την αγορά ουτως ώστε να αγοράζει φτηνα και να πουλάει ακριβά ακόμη και εντος της ημέρας είναι εξ ορισμού χαμένος. Αγοράζεις και hold για ένα διάστημα το οποίο θα το ορίσεις απο την αρχή μέσα σου. Ακολουθήστε τη συμβουλή του Buffett
Τώρα καταγράφει απώλειες άνω του 15%, όπως και είχαμε προβλέψει δηλαδή.
Τώρα καταγράφει απώλειες άνω του 15%, όπως και είχαμε προβλέψει δηλαδή.
- omg kai 3 lol
κανοντας μια προχειρη ερευνα βλεπω οτι με μια RTX 2070Super (600ευρω) βγαζεις καθαρα ενα 100αρικο το μηνα με mining δλδ με 10 τετοιες και 7 χιλιαρικα περιπου εχεις ενα χιλιαρικο το μηνα το οποιο κανεις αποσβεση σε λιγοτερο απο χρονο..
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
mining ποιου νομίσματος;
Με το π (pi) έχει ασχολειθεί κανείς;