Κάνουμε seed 1 δις τέτοια νομίσματα , κρατάμε τα μισά , τα άλλα μισά στην κυκλοφορία, βάζουμε ινφλουενσερς να το σπρώχνουν, και την κατάλληλη ώρα το πουλάμε

Ψηθείτε

δωκε πόνο.Ειμαστε μαζί σουenterprise-psi έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 12:2010 cardano θα κοστίσει η δημιουργία crypto coin με όνομα , θα το βρούμε.
Κάνουμε seed 1 δις τέτοια νομίσματα , κρατάμε τα μισά , τα άλλα μισά στην κυκλοφορία, βάζουμε ινφλουενσερς να το σπρώχνουν, και την κατάλληλη ώρα το πουλάμε
Ψηθείτε
Για αυτο και η πρεμούρα πολλών, προχθες που ρωτησα εδω στο νημα τι παίζει και αρχισε να ακουγεται πάλι αυτο το pi τόσα χρονια μετά, και γνωστοί μου ελεγαν "μπες κι εσυ" κτλ.Πτολεμαίος έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 19:20Μάγκες οποίος έχει πι (pi), αυτήν την εφαρμογή στο κινητό που έπρεπε να πατάς ένα κουμπί μία φορά την ημέρα, να περάσει να πληρωθεί.
Φιλαράκι μου τσίμπησε κάνα τετραχιλιαρο πουλώντας κάνα χιλιοπεντακοσαρι πι.
Εγώ δυστυχώς (τι πιο σύνηθες) στάθηκα άτυχος καθότι δεν μου έχουν δεχτεί ακόμα το KYC (τα μουνια) κι έτσι δεν μπορώ να τα περάσω πορτοφόλι και από εκεί στο σνταλλακτηριο.
Αυτό ήταν πραγματικά τσάμπα λεφτά φάση.
Όποιος έχει λοιπόν, ας προσέλθει.
Εύκολα!
Και γω μέσα είμαι αλλά δεν είναι και έτσι απλά τα πράγματα.Ερμής έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 12:46δωκε πόνο.Ειμαστε μαζί σουenterprise-psi έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 12:2010 cardano θα κοστίσει η δημιουργία crypto coin με όνομα , θα το βρούμε.
Ψηθείτε
Αφού στο έλεγαν τόσα χρόνια γιατί δεν μπήκες από την πρώτη φορά που στο είπαν;vantono έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 12:57Για αυτο και η πρεμούρα πολλών, προχθες που ρωτησα εδω στο νημα τι παίζει και αρχισε να ακουγεται πάλι αυτο το pi τόσα χρονια μετά, και γνωστοί μου ελεγαν "μπες κι εσυ" κτλ.Πτολεμαίος έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 19:20Μάγκες οποίος έχει πι (pi), αυτήν την εφαρμογή στο κινητό που έπρεπε να πατάς ένα κουμπί μία φορά την ημέρα, να περάσει να πληρωθεί.
Φιλαράκι μου τσίμπησε κάνα τετραχιλιαρο πουλώντας κάνα χιλιοπεντακοσαρι πι.
Εγώ δυστυχώς (τι πιο σύνηθες) στάθηκα άτυχος καθότι δεν μου έχουν δεχτεί ακόμα το KYC (τα μουνια) κι έτσι δεν μπορώ να τα περάσω πορτοφόλι και από εκεί στο σνταλλακτηριο.
Αυτό ήταν πραγματικά τσάμπα λεφτά φάση.
Όποιος έχει λοιπόν, ας προσέλθει.
Αυτό βόλεψε ωραια οσους ήδη ειχαν τοσα χρόνια εκει μεσα και τωρα εξαργυρώνουν ουσιαστικά. Ενας καινούριος ομως, ποιος ο λόγος να μπει?
Δεν γίνεται ρε , πρώτα από όλα για να πάει το νόμισμα 1 ευρώ, σημαίνει ότι μάρκετ καπ στην Ελλάδα από Έλληνες, μισό δις ευρώ
Επίσης καλή φάση είναι να πρόκειται να βγει ένα πολυδιαφημισμένο κοιν και την ημέρα κυκλοφορίας του να φτιάξεις ένα παρόμοιο το οποίο να είναι σκαμ.enterprise-psi έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:01Δεν γίνεται ρε , πρώτα από όλα για να πάει το νόμισμα 1 ευρώ, σημαίνει ότι μάρκετ καπ στην Ελλάδα από Έλληνες, μισό δις ευρώ
Κάθε παππούς, μέχρι νεογέννητο πρέπει να βάλει από 50 ευρώ