Προσωπικα συμφωνω στην κριτικη στον καπιταλισμο. Το εχω πει πολλακις αλλωστε και εδω μεσα. Στο μονο πραγμα που εχουν δικιο οι κομμουνιστες ειναι στην κριτικη του καπιταλισμου. Μολις ομως αρχιζετε να προτεινετε λυσεις, το χανετε το παιχνιδι, διοτι ο κομμουνισμος ειναι χειροτερος του καπιταλισμου.
Καπιταλισμός: Να πεθανουμε της πεινας ή να πεθανουμε απο κορωνοιο?
Re: Καπιταλισμός: Να πεθανουμε της πεινας ή να πεθανουμε απο κορωνοιο?
Δεν έχω δει κριτική για τον καπιταλισμό, είχα την εντύπωση πως εξατομικευεις δηλαδή λες πως είναι ευθύνη του κακού Χ καπιταλιστή, οι οικονομικοι νόμοι είναι οκ.axilmar έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 11:34Προσωπικα συμφωνω στην κριτικη στον καπιταλισμο. Το εχω πει πολλακις αλλωστε και εδω μεσα. Στο μονο πραγμα που εχουν δικιο οι κομμουνιστες ειναι στην κριτικη του καπιταλισμου. Μολις ομως αρχιζετε να προτεινετε λυσεις, το χανετε το παιχνιδι, διοτι ο κομμουνισμος ειναι χειροτερος του καπιταλισμου.
Οχι βεβαια. Ειναι φως φαναρι οτι στον καπιταλισμο οι οικονομικες σχεσεις εξαρτησης οδηγουν σε εκμεταλλευση. Ολοι το εχουμε βιωσει στο πετσι μας στον ενα ή στον αλλο βαθμο. Οποιος διαφωνει απλα στουρθοκαμηλιζει.Fluffy έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 11:39Δεν έχω δει κριτική για τον καπιταλισμό, είχα την εντύπωση πως εξατομικευεις δηλαδή λες πως είναι ευθύνη του κακού Χ καπιταλιστή, οι οικονομικοι νόμοι είναι οκ.axilmar έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 11:34Προσωπικα συμφωνω στην κριτικη στον καπιταλισμο. Το εχω πει πολλακις αλλωστε και εδω μεσα. Στο μονο πραγμα που εχουν δικιο οι κομμουνιστες ειναι στην κριτικη του καπιταλισμου. Μολις ομως αρχιζετε να προτεινετε λυσεις, το χανετε το παιχνιδι, διοτι ο κομμουνισμος ειναι χειροτερος του καπιταλισμου.
Δεν εχεις δει την κριτικη μου αυτη στον καπιταλισμο γιατι εισαι νεος στο πχωρουμ, και τα ειχα πει αυτα αρκετα παλια, στο παλιο πχωρουμ.
Αυτο δεν σημαινει ομως οτι ο καπιταλισμος ειναι χειροτερος του κομμμουνισμου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2728 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
16 Ιούλ 2024, 19:29
-
-
Νέα δημοσίευση Πώς θα ζησουν οι συνταξιούχοι και μισθωτοί με εισοδήματα πεινας;;;;
από talaipwros » 16 Αύγ 2024, 12:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 111 Απαντήσεις
- 2458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
19 Αύγ 2024, 18:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δισεκατομμύρια καβούρια πέθαναν στην Αλάσκα λόγω πείνας και υπερθέρμανσης των υδάτων
από Ίακχος » 22 Αύγ 2024, 17:37 » σε Οικολογία & Φύση - 7 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
22 Αύγ 2024, 21:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΟΛΛΉΣΕ ΚΟΡΩΝΟΙΟ..
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 22 Ιαν 2024, 16:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 190 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
22 Ιαν 2024, 16:07
-