Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?
Re: Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?
Εγώ βλέπω ότι έχει καλομάθει ο κόσμος λόγω της πλαστής ευμάρειας που δημιούργησε το πασοκ με δανεικά.
Παλιά μια χαρά βολευόταν ο κόσμος με μπαγιάτικο ψωμί κι ελιές, τώρα αναρωτιούνται αν θα την «παλέψουν» στο σουπερμαρκετ.
Τί να γίνει, η παραμονή της χώρας στο άρμα του καρνάβαλου έχει ένα κόστος.
Παλιά μια χαρά βολευόταν ο κόσμος με μπαγιάτικο ψωμί κι ελιές, τώρα αναρωτιούνται αν θα την «παλέψουν» στο σουπερμαρκετ.
Ενώ να τη βγάζει με μπαγιάτικο ψωμί κι ελιές, είναι ελκυστικό ως εναλλακτική λύση.1451 έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 11:52Εγώ βλέπω ότι έχει καλομάθει ο κόσμος λόγω της πλαστής ευμάρειας που δημιούργησε το πασοκ με δανεικά.
Στην τελική, μπορεί να παίξει και σήμερα για όσους διαμαρτύρονται για την ακρίβεια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η εναλλακτική στον καρνάβαλο δεν είναι το παξιμάδι αλλά ας μην εκτροχιάζω το νήμα.
Δέκα ευρώ η φέτα, συν δέκα αμπραμς για τους «Ουκρανούς».
Κερδάμε-νικάμε.
Δέκα ευρώ η φέτα, συν δέκα αμπραμς για τους «Ουκρανούς».
Κερδάμε-νικάμε.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Έπαιρνα γύρω στα 50 molto το χρόνο έτσι περιστασιακά αλλά από τότε που άρχισαν να ξεφεύγουν απλά τα έκοψα. Δοκίμασα τα μαρατα του Σκλαβενίτη και είναι πολύ καλά οπότε γύρισα αποκλειστικά σε αυτά. Δε νομίζω να ξαναπάρω molto εκτός αν ρίξουν τις τιμές πιο κάτω από όσο ήταν αφού τώρα έχω πολύ πιο οικονομική εναλλακτική.hellegennes έγραψε: ↑03 Φεβ 2023, 13:56Ναι, αλλά γυρίζει μπούμερανγκ αυτή η τακτική. Οι πωλήσεις έπεσαν κατακόρυφα και δύσκολα θα ανακάμψουν, παρά κάποιες εσπευσμένες μειώσεις που έκαναν εκ των υστέρων, γιατί η πελατειακή πίστη δύσκολα επανακτάται.axilmar έγραψε: ↑03 Φεβ 2023, 11:24Ο ορισμος της κερδοσκοπιας.hellegennes έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 12:50Η Chipita αγοράστηκε πέρυσι από την Mondelez, μέχρι πρότινος ήταν ελληνική. Η Mondelez θεώρησε ότι μπορεί να αυξήσει 50% τις τιμές με την μία γιατί η Chipita είχε ηγετική θέση στα κρουασάν και της απέφερε σημαντικά κέρδη με το καλημέρα.
Το γύρισα σε λευκό τυρί που βρίσκω κάπου στα 7€. Καλή η φέτα αλλά τόσο καλή όσο να την πληρώνω 14€ το κιλο δεν είναι.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Εμένα μ άρεσε πολύ η φέτα Δωδώνη. Εντάξει παίρνω λιγότερο όποτε κι αν πάρω. Και το λευκό τυρί μια χαρά είναι. Χωρίς πλάκα.Awesomatic έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 12:39
Το γύρισα σε λευκό τυρί που βρίσκω κάπου στα 7€. Καλή η φέτα αλλά τόσο καλή όσο να την πληρώνω 14€ το κιλο δεν είναι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Άμα είναι να τη βγάζουμε με σπιτικό γύρο, γιατί δεν γινόμαστε Σοβιετία να έχουμε και μεγάλες πλατείες;

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Cecily Anne καμιά ωραία λούζα εδω εντός Αττικής, ξέρεις πού βρίσκουμε? Ξέρεις καμιά καλή κυκλαδίτικη χασαποbrotherhood πουθενά?
Εχω εναν ξάδερφο που δουλευει Μυκονο σεζον και μου στέλνει οταν ειναι εκει.
Αλλα τώρα τη θέλω τώρα, βαριεμαι να περιμένω μεχρι Απρίλιο.

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Εχω βρει ενα ωραίο κατσικίσιο γαλα εδω αγγλια (τα άλλα δεν πίνονται) που η τιμή του για κάποιο περίεργο λόγο έπεσε στα £1.50, πριν ήταν £1.65 το λιτρο.

https://groceries.asda.com/product/goat ... lled/30701
https://groceries.asda.com/product/goat ... lled/30701
- Cecily Anne
Όχι μαν μου, διότι εμείς δεν την έχουμε τη λούζα στην κουζίνα μας, έχουνε ένα άλλο αλλαντικό το ζαμπόνι, αλλά δεν το τρώω, οπότε ό,τι και να σου πω θα είναι σε φάση ψάξε σε ντέλι. Τώρα σε ό,τι αφορά την κουζίνα, είχε ένα ωραίο στο Μαρούσι, τον μαζωμό, αλλά έπιασε φωτιά, πρέπει να μάθω αν άνοιξε ξανά.vantono έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 13:15Cecily Anne καμιά ωραία λούζα εδω εντός Αττικής, ξέρεις πού βρίσκουμε? Ξέρεις καμιά καλή κυκλαδίτικη χασαποbrotherhood πουθενά?
Να σου στείλω ένα ταβερνάκι πάμφθηνο της κακιάς ώρας που επισκέφτηκα τελευταία και πραγματικά αποδείχτηκε φοβερό; (φοβερό για ταβερνάκι χαβαλεδιάρικο φτηνό, δεν εννοώ για αστέρι μισελέν)
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Eθνικοκοινωνιστης
ευτυχως που δεν γινατε βενεζουελα δλδ1451 έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 11:52Εγώ βλέπω ότι έχει καλομάθει ο κόσμος λόγω της πλαστής ευμάρειας που δημιούργησε το πασοκ με δανεικά.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 12:46Άμα είναι να τη βγάζουμε με σπιτικό γύρο, γιατί δεν γινόμαστε Σοβιετία να έχουμε και μεγάλες πλατείες;

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μα εσύ παρουσίασες ως εναλλακτική το παξιμάδι.
Και πάλι κατέληξε το θέμα στους Ουκρανούς.
Αλλά κάπου σας διαφεύγει, ότι παράπονα για την ακρίβεια υπήρχαν και πριν την ουκρανική κρίση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ζαμπόνι δεν εχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά θα το 'χω στα υπόψιν.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 13:45Όχι μαν μου, διότι εμείς δεν την έχουμε τη λούζα στην κουζίνα μας, έχουνε ένα άλλο αλλαντικό το ζαμπόνι, αλλά δεν το τρώω, οπότε ό,τι και να σου πω θα είναι σε φάση ψάξε σε ντέλι. Τώρα σε ό,τι αφορά την κουζίνα, είχε ένα ωραίο στο Μαρούσι, τον μαζωμό, αλλά έπιασε φωτιά, πρέπει να μάθω αν άνοιξε ξανά.vantono έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 13:15Cecily Anne καμιά ωραία λούζα εδω εντός Αττικής, ξέρεις πού βρίσκουμε? Ξέρεις καμιά καλή κυκλαδίτικη χασαποbrotherhood πουθενά?
Να σου στείλω ένα ταβερνάκι πάμφθηνο της κακιάς ώρας που επισκέφτηκα τελευταία και πραγματικά αποδείχτηκε φοβερό; (φοβερό για ταβερνάκι χαβαλεδιάρικο φτηνό, δεν εννοώ για αστέρι μισελέν)
Τί ταβερνάκι? Για στείλε. Και σε ταβερνακια που φαινονται παρακμιακά εγώ εχω συναντήσει τρομερές εκπληξεις.
Ξεκίνα από τον σπιτικό γύρο και βλέπουμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 12:46Άμα είναι να τη βγάζουμε με σπιτικό γύρο, γιατί δεν γινόμαστε Σοβιετία να έχουμε και μεγάλες πλατείες;
Γιατί στις σοβιετικές πλατείες δεν έπαιζαν φρέντο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
05 Μαρ 2024, 14:58
-
-
Νέα δημοσίευση καλαθάκι στο Σούπερ Μάρκετ προτείνει ο Πορτοσάλτε
από vag_el » 15 Ιαν 2024, 17:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 863 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
16 Ιαν 2024, 12:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σάλος με τα σούπερ μάρκετ που ζητούν αύξηση στις υπερωρίες..
από Parrot » 27 Φεβ 2024, 19:31 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
28 Φεβ 2024, 11:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κίνημα μπουκοταζ στα σούπερ μάρκετ κατα της ακρίβειας σαρώνει τα βαλκανια
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 06 Φεβ 2025, 18:45 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 162 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
06 Φεβ 2025, 20:02
-