Re: Άγιος Φραπές
Δημοσιεύτηκε: 08 Ιουν 2022, 16:29
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://www.phorum.com.gr/
Δεν με πειθει αυτο γιατι εχει τελειωσει και κουτι σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα και παλι τα ιδια ηταν.Σαν να περναει διαδικασια που ριχνουν στον πατο τη σαβουρα και απο πανω τους κανονικους κοκκους για το δουλεμα
Παίζει να έχει και δύο αυτοκίνητα και ημιαυθαίρετο εξοχικό, τύπε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 16:31Χλιδάνεργος τσιφτετέλληνας σε ρεσιτάλ ανευθυνότητας...
Για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ...
Και 50.000 στην τράπεζα. Να λέμε αλήθειες.Feindflug έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 16:34Παίζει να έχει και δύο αυτοκίνητα και ημιαυθαίρετο εξοχικό, τύπε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 16:31Χλιδάνεργος τσιφτετέλληνας σε ρεσιτάλ ανευθυνότητας...
Για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ...
BigChiefWahoo έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 16:56Στην αρχή-αρχή,όταν ξέσπασε η οργή με τους καπουτσίνους και τους Φρέντυ,με κορόιδευαν ανοιχτά : ρε μλκ,ακόμα φραπέ πίνεις ; Χαχαχαχαχα ! Πάρε άτομο ρε μλκ.Ακόμα φραπέ πίνει !
Με το πέρασμα του χρόνου,άρχισαν να με ψιλοθαυμάζουν για την επιμονή μου.Φραπέ μέτριο προς το πικρό,χωρίς γάλα.Αν θέλετε,μόνο ένα πάγο,ευχαριστώ.
(μωρέ μπράβο,αυτός είναι σταθερός στις προτιμήσεις του)
Στο μεταξύ αυτοί δοκίμαζαν διάφορα - καπουτσίνο,λούνγκο,φρεντοτσίνο,εσπρεσσίνο,με κανέλα,με σαντιγύ,με κομματάκια τρούφας σοκολάτας,με αφρόγαλο,χωρίς αφρόγαλο,ανώμαλα πράματα.
Σήμερα,τολμώ να πω,έχω το κεφάλι ψηλά,οι σερβιτόρες και οι σερβιτόροι με λατρεύουν,οι άλλοι με φθονούν που δεν υπέκυψα ποτέ,η χοληστερίνη μου είναι σε φοβερά καλά επίπεδα (θα γνωρίζετε ασφαλώς πως ο φραπέ είναι ο καλλίτερος για τη χοληστερίνη αλλά μην με ρωτάτε γιατί,κάπου το διάβασα) και επιπλέον,στο καφέ που πάω πιο συχνά,τον πληρώνω ακόμα 2,50 ευρώ.
Βέβαια,δεν πίνω κάθε μέρα,αλλά τρεις την εβδομάδα θα τους πιω.Το έχω γυρίσει στο κακάο.
Να πλέξω και το εγκώμιο του BRUNO,φραπέ σαν αυτόν δεν φτιάχνει κανείς.Τον αγοράζεις το πρωί-πρωί και τον κρατάς μέχρι το βράδυ,αραιώνοντάς τον κατά διαστήματα με νερό.Δεν χάνει τον αφρό ποτέ και γευστικά παραμένει όπως η πρώτη τζούρα.Τώρα τι σ@#$α βάζουν μέσα και διατηρείται έτσι,δεν ξέρω,πάντως γευστικά και ποιοτικά είναι ο GOAT.
Εσείς,έχετε φραντσάιζ BRUNO σε Αθήνα-Θεσ/νικη ;
Στύγιος,BRUNO ρε.