Βίαιες ανατιμήσεις
- hellegennes
Βίαιες ανατιμήσεις
Καλώς τα δεχτήκαμε. Έχει βέβαια λίγο καιρό που οι εταιρείες αυξάνουν τιμές, αλλά το στοκ εμπορευμάτων αρχίζει και τελειώνει και όπου να 'ναι οι ανατιμήσεις αυτές θα βγούνε στην λιανική. Υπάρχουν ήδη ανατιμήσεις σε άλευρα και έλαια, αναψυκτικά, ποτά και λοιπά είδη που χρησιμοποιούνται μαζικά στην εστίαση ή συνδέονται έμμεσα με την εστίαση.
Ήδη το ηλιέλαιο είναι 50% πάνω σε σχέση με τον περασμένο μήνα. H Coca Cola Hellenic ήταν η πρώτη που άρχισε ανατιμήσεις γιατί χάνει έσοδα από την κόκα κόλα. Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία (Άμστελ, Άλφα) επίσης αύξησε τιμές.
Γενικά περιμένουμε ανατιμήσεις σε αρκετά προϊόντα και αρκετά απότομες. Προσδεθείτε.
Ήδη το ηλιέλαιο είναι 50% πάνω σε σχέση με τον περασμένο μήνα. H Coca Cola Hellenic ήταν η πρώτη που άρχισε ανατιμήσεις γιατί χάνει έσοδα από την κόκα κόλα. Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία (Άμστελ, Άλφα) επίσης αύξησε τιμές.
Γενικά περιμένουμε ανατιμήσεις σε αρκετά προϊόντα και αρκετά απότομες. Προσδεθείτε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Βίαιες ανατιμήσεις
Όταν η πρέσα δουλεύει στο φουλ, αναμενόμενο να σκάσει και πληθωρισμός κάποια στιγμή.
- hellegennes
Δεν έχουν σχέση με πληθωρισμό οι ανατιμήσεις. Με απώλεια εσόδων από την εστίαση έχουν να κάνουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Τόσο γκαντέμης είμαι;
Ήμουν καθαρός από κοκακόλα 5-6 χρόνια, έπινα μόνο 1-2 φορές το μήνα. Τον τελευταίο μήνα εθίστηκα πάλι και πίνω κάθε μέρα.
Ήμουν καθαρός από κοκακόλα 5-6 χρόνια, έπινα μόνο 1-2 φορές το μήνα. Τον τελευταίο μήνα εθίστηκα πάλι και πίνω κάθε μέρα.

πρώτη φορά ακούω εταιρίες των οποίων οι πωλήσεις πέφτουν, να ανεβάζουν τις τιμές για να ρεφάρουν. Δεν έχει και πολύ λογική.hellegennes έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:18Δεν έχουν σχέση με πληθωρισμό οι ανατιμήσεις. Με απώλεια εσόδων από την εστίαση έχουν να κάνουν.
- EKPLIKTIKOS
Οι chinamen δε φτιάχνουν καμια mufa cola, πυτε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:23Τόσο γκαντέμης είμαι;
- Δημοκρατικός
Tα αναψυκτικά είναι ανθυγιεινά . Ευκαιρία να κοπούν.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- Dwarven Blacksmith
Εδώ φτιάχνει ο ΑΒ Βασιλόπουλος, δε θα φτιάχνουν οι Κινέζοι;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:26Οι chinamen δε φτιάχνουν καμια mufa cola, πυτε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:23Τόσο γκαντέμης είμαι;
Ποιος δοκιμάζει 500 μάρκες για να καταλήξει πάλι στο συμπέρασμα ότι "κάτι λείπει" όμως;

- Δημοκρατικός
Nα πίνεις φρέσκο κρύο wūlóng.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:28Εδώ φτιάχνει ο ΑΒ Βασιλόπουλος, δε θα φτιάχνουν οι Κινέζοι;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:26Οι chinamen δε φτιάχνουν καμια mufa cola, πυτε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:23Τόσο γκαντέμης είμαι;
Ποιος δοκιμάζει 500 μάρκες για να καταλήξει πάλι στο συμπέρασμα ότι "κάτι λείπει" όμως;
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
5-6 χρόνια δεν θα μπορούσα, ρεκόρ δύο μήνες μακριά της...χαχα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:23Τόσο γκαντέμης είμαι;
Ωστόσο πίνω μία-δύο φορές την εβδομάδα κανονική ή ζίρο. Κλασικ επιλογή, όχι κάποια από άλλη εταιρεία.
Απλώς τώρα πίνω και ice tea ροδάκινο κυρίως τις ενδιάμεσες μέρες.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
To ίδιο και εγώ. Οι ανατιμήσεις συμβαίνουν όταν για κάποιο λόγο μειώνεται η παραγωγή ή όταν κυκλοφορεί χρήμα στην αγορά.mao mao έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:26πρώτη φορά ακούω εταιρίες των οποίων οι πωλήσεις πέφτουν, να ανεβάζουν τις τιμές για να ρεφάρουν. Δεν έχει και πολύ λογική.hellegennes έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:18Δεν έχουν σχέση με πληθωρισμό οι ανατιμήσεις. Με απώλεια εσόδων από την εστίαση έχουν να κάνουν.
- Highlander
Χαλιά ειναι η κοκακολα, ΕΛΕΟCDwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:23Τόσο γκαντέμης είμαι;
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Τι να σου πώ, όπου έχω δουλέψει ο κανόνας είναι ότι ανεβάζεις τιμές όποτε μπορείς και όσο μπορείςΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:32To ίδιο και εγώ. Οι ανατιμήσεις συμβαίνουν όταν για κάποιο λόγο μειώνεται η παραγωγή ή όταν κυκλοφορεί χρήμα στην αγορά.mao mao έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:26πρώτη φορά ακούω εταιρίες των οποίων οι πωλήσεις πέφτουν, να ανεβάζουν τις τιμές για να ρεφάρουν. Δεν έχει και πολύ λογική.hellegennes έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:18Δεν έχουν σχέση με πληθωρισμό οι ανατιμήσεις. Με απώλεια εσόδων από την εστίαση έχουν να κάνουν.
Αν μπορείς να ανεβάσεις τιμές και τις πληρώνει ο πελάτης, γιατί να μην το κάνεις έτσι κι αλλιώς; άσχετα από πληθωρισμούς, κόστη, παραγωγές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 17 Μαρ 2021, 00:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Dwarven Blacksmith
Χάλια χάλια, αλλά γαμάει.Highlander έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:44Χαλιά ειναι η κοκακολα, ΕΛΕΟCDwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:23Τόσο γκαντέμης είμαι;

Άρα θα ανεβάσουν τον τιμοκατάλογο και τα εστιατόρια, άρα λιγότερος κόσμος, και με τους ήδη περιορισμούς λόγω μέτρων covid19,
οπότε και η εστίαση κάπου μέχρι του χρόνου θα τα έχει τινάξει τα πέταλα..
οπότε και η εστίαση κάπου μέχρι του χρόνου θα τα έχει τινάξει τα πέταλα..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση η γευση/οσφρηση μου μετα τις τελειωτικες ανατιμησεις
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 13 Ιούλ 2024, 16:00 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 18 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
13 Ιούλ 2024, 18:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει πηδήξει την κοινωνία στους φόρους και στις ανατιμησεις
από Μαδουραίος » 25 Αύγ 2024, 21:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 98 Απαντήσεις
- 1319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
27 Αύγ 2024, 13:28
-