OANNHSEA έγραψε: ↑26 Αύγ 2022, 22:37Πρώτον το κόστος είναι πολύ μεγάλο.αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα έγραψε: ↑26 Αύγ 2022, 22:33κατά δεύτερον, εγώ κρατάω όλα τις συσκευασίες, από βούτυρα, μαρμελάδες, ποτήρια και τα πλένω
και δεν συγκρίνεις μόνο κόστος αλλά και ποιότητα
Δεύτερον, καταναλώνεις πολύ ενέργεια και απορρυπαντικό, ενώ πετάς και πολύ μεγάλο ποσοστό από την ντομάτα.
Τρίτον, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ λέμε να κάνεις την ίδια ποιότητα με τις εταιρείες...
Τέταρτον, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ λέμε να φτιάχνεις και τις τρεις μορφές της ντομάτας που χρησιμοποιείς - πούλπα, πουμαρό και κονκασέ.
.
με κατάλληλο εξοπλισμό, όρεξη και χρόνο, κάνεις τα πάντα πύτε (εγώ όχι, βαριέμαι να ψάξω μηχάνημα αλλά αν έφτιαχνα για 10 άτομα, θα είχα βρει ήδη, γενικα μην είσαι απόλυτος)
πελτέ δεν φτιάχνω αλλά είναι ούτως ή άλλως μικρή η ποσότητα που χρειάζομαι τον χρόνο, σε αντίθεση με την κλασική σάλτσα
επίσης δεν γίνονται τα πάντα για οικονομία, αλλά για να ξέρεις τι καταναλώνεις *
*και πλέον, γιατί δεν ξέρεις πόσο θα κάνει αύριο το οτιδήποτε
το ενέργεια και απορρυπαντικό ασχολίαστο, δηλαδή να ξαναχρησιμοποιήσεις πλαστικά που θα πέταγες, θα μας το βγάλεις και αντιοικολογικό
είμαι και γω αντιοικολογικοκαλαμάκιας, αλλά ως εκεί