λιπαρές ουσίες
λιπαρές ουσίες
τι προτιμάτε;
Εγώ κατα βάση ελαιόλαδο, προβιο ή βουβαλίσιο βουτυρο
Εγώ κατα βάση ελαιόλαδο, προβιο ή βουβαλίσιο βουτυρο
Re: λιπαρές ουσίες
Έχω βρει στον Σκλαβενίτη ένα έξτρα παρθένο ηλιέλαιο μάρκας «Φιλεντέμ» το οποίο είναι φοβερό! Για σοταρίσματα και τηγανίσματα πλέον χρησιμοποιώ σχέδον πάντα αυτό. Έχει ένα απίστευτο άρωμα σαν να μυρίζεις ψημένο ηλιόσπορο.
Το ελαιόλαδο το χρησιμοποιώ συνήθως ωμό σε σαλάτες ή λίγο πριν βγει το φαγητό από τη φωτιά. Δεν μου αρέσει η γεύση του όταν μαγειρεύεται πολύ. Το καλύτερο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο το οποίο έχω προσωπικά δοκιμάσει είναι από τη Μονή Χρυσοπηγής το οποίο είναι και βιολογικό και το έχει ο Βασιλόπουλος...
https://www.ab.gr/click2shop/Vasika-typ ... /p/7087358
Φυσικά, σαν το βούτυρο όταν χρησιμοποιείται σε γλυκά ή σε σάλτσες δεν υπάρχει... Έχω βρει ένα βούτυρο από τη μάρκα «Χωριό» το οποίο είναι 50% αιγοπρόβειο και 50% αγελαδινό· η μίξη αυτή έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στην πιο «βαρβάτη» γεύση του αιγοπρόβειου και την πιο απαλή γεύση του αγελαδινού.
Εννοείται πως ποτέ δεν χρησιμοποιώ κανενός είδους μαργαρίνη...
Το ελαιόλαδο το χρησιμοποιώ συνήθως ωμό σε σαλάτες ή λίγο πριν βγει το φαγητό από τη φωτιά. Δεν μου αρέσει η γεύση του όταν μαγειρεύεται πολύ. Το καλύτερο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο το οποίο έχω προσωπικά δοκιμάσει είναι από τη Μονή Χρυσοπηγής το οποίο είναι και βιολογικό και το έχει ο Βασιλόπουλος...
https://www.ab.gr/click2shop/Vasika-typ ... /p/7087358
Φυσικά, σαν το βούτυρο όταν χρησιμοποιείται σε γλυκά ή σε σάλτσες δεν υπάρχει... Έχω βρει ένα βούτυρο από τη μάρκα «Χωριό» το οποίο είναι 50% αιγοπρόβειο και 50% αγελαδινό· η μίξη αυτή έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στην πιο «βαρβάτη» γεύση του αιγοπρόβειου και την πιο απαλή γεύση του αγελαδινού.
Εννοείται πως ποτέ δεν χρησιμοποιώ κανενός είδους μαργαρίνη...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πάνω από 150 φοιτητές στις ΗΠΑ έπαθαν καρκίνο από έκθεση σε επικίνδυνες ουσιες
από Ίακχος » 02 Απρ 2024, 22:02 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
02 Απρ 2024, 22:02
-