πες Volk. τελείωνε.

Δεν εχω ιδεα, 3 φορες εχω παει συνολικα αλλα δεν εφαγα σε μαγαζι.
ναι ρε συ. πάμε με το μωρούλι καμιά βόλτα. με μπύρες στην παραλία, σουβλάκι σε καμιά καντίνα και τέτοια.
Δεν εννοω παραλιακα μαγαζια, αραλικι στη παραλια το βραδυ εννοω.kongrosian έγραψε: ↑24 Ιούλ 2022, 12:38ναι ρε συ. πάμε με το μωρούλι καμιά βόλτα. με μπύρες στην παραλία, σουβλάκι σε καμιά καντίνα και τέτοια.
τα παραλιακά μαγαζιά δεν αξίζουν, είναι φουλ τουριστικά και έχει βαβούρα.
θέλω να την πάω την πεπονίτσα στην Πάτρα, να της δείξω τα παλιά μου λημέρια.
θα δούμε. αν καλλιάσει κάνα βραδάκι.
ναι. πάμε και για μπάνιο, βόλλευ, ρακέτες. αλλά εντάξει, τι να κάνω. το μωρούλι ασχολείται με σπορ και τέτοια. μετά πάμε μια περατζάδα, παίρνουμε μπυρίτσες, κάνα σουβλάκι, κάνα ψητό αραποσίτι και αράζουμε.Volk έγραψε: ↑24 Ιούλ 2022, 12:42Δεν εννοω παραλιακα μαγαζια, αραλικι στη παραλια το βραδυ εννοω.kongrosian έγραψε: ↑24 Ιούλ 2022, 12:38ναι ρε συ. πάμε με το μωρούλι καμιά βόλτα. με μπύρες στην παραλία, σουβλάκι σε καμιά καντίνα και τέτοια.
kongrosian έγραψε: ↑24 Ιούλ 2022, 12:48ναι. πάμε και για μπάνιο, βόλλευ, ρακέτες. αλλά εντάξει, τι να κάνω. το μωρούλι ασχολείται με σπορ και τέτοια. μετά πάμε μια περατζάδα, παίρνουμε μπυρίτσες, κάνα σουβλάκι, κάνα ψητό αραποσίτι και αράζουμε.Volk έγραψε: ↑24 Ιούλ 2022, 12:42Δεν εννοω παραλιακα μαγαζια, αραλικι στη παραλια το βραδυ εννοω.kongrosian έγραψε: ↑24 Ιούλ 2022, 12:38
ναι ρε συ. πάμε με το μωρούλι καμιά βόλτα. με μπύρες στην παραλία, σουβλάκι σε καμιά καντίνα και τέτοια.