Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας
Δημοσιεύτηκε: 11 Ιαν 2023, 07:48
Οι αρουραίοι πρέπει να είναι πολύ νόστιμοι τηγανισμένοι στο λαδι υδροροής... Είναι κι απο το ίδιο ambient... Low Carbon Emission food...
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://www.phorum.com.gr/
Δεν πειραζει ολα ειναι οκ το gutter oil ειναι πολυ πιο αγνο και καθαρο απο τον μεσο αμερικανο κουμπουροφορο ψηφοροΛεγεών έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 08:19Αν επιστρέψουν ξανά όλες οι αρρώστιες του κόσμου ενωμένες σε μία, ξέρετε από που θα είναι, και τότε δεν θα σας σώζει ούτε η Υπέροχη Μάσκα, ούτε το Θαυματουργό Εμβόλιο της Επιστήμης.
Περισσότερα εδώ: https://en.wikipedia.org/wiki/Gutter_oil
Bazoomba έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 14:53Το λάδι ξαναγίνεται υγρό με το που έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, δηλαδή σε λιγότερο από 1 ωρίτσα.hellegennes έγραψε: ↑10 Ιαν 2023, 13:59Πήζει. Αλλά υπάρχουν δυο λύσεις: τις ξεπλένεις ή δεν τις βάζεις στο ψυγείο (γιατί δεν χρειάζεται).
Λαδακι, λεμονακι, ριγανουλα και κρεμμυδάκι ξερό!
Οσοι βάζουν σησαμέλαιο και ξύδι, καλύτερα να το γυρίσουν στα κινέζικα.