Σελίδα 2 από 2

Re: Λευκή Σοκολάτα

Δημοσιεύτηκε: 29 Νοέμ 2019, 22:09
από Belladonna
Μου αρέσει. Δεν τρελαίνομαι, αλλά μου αρέσει. Τέλειο είναι όμως ένα ζεστό ρόφημα λευκής σοκολάτας που είχα πιει σε κατι Μικελ.

Re: Λευκή Σοκολάτα

Δημοσιεύτηκε: 17 Ιαν 2020, 20:49
από The Rebel
Να γιατί δεν πρέπει να τρώτε λευκή σοκολάτα!

Εικόνα

Μπορεί να είναι ένα από τα αγαπημένα γλυκά και από τις καλύτερες συντροφιές για τις κρύες νύχτες του χειμώνα...
αλλά η λευκή σοκολάτα δεν είναι η πιο υγιεινή τροφή για τον οργανισμό σας. Μόλις 85 γραμμάρια λευκής σοκολάτας περιέχει 12 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη!

Αυτή λοιπόν η υπερκατανάλωση ζάχαρης μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία, εκτός από την φθορά των δοντιών και την παχυσαρκία. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα θέλετε σοκολάτα αντί να επιλέξετε μια λευκή προτιμήστε μια μαύρη καθώς έχει αποδειχτεί ότι έχει οφέλη για την υγεία μας.

Re: Λευκή Σοκολάτα

Δημοσιεύτηκε: 17 Ιαν 2020, 20:53
από Ζενίθεδρος
Οτιδήποτε δεν έχει περιεκτικότητα σε κακάο μεγαλύτερη του 70% δεν είναι σοκολάτα, αλλά τυροκομικό προϊόν.

Re: Λευκή Σοκολάτα

Δημοσιεύτηκε: 17 Ιαν 2020, 20:55
από Keyser Soze
Η λευκη σοκολατα ΔΕΝ ειναι πραγματικη σοκολατα. Εχει μονο βουτυρο κακαο μεσα και 0% κακαο.

Re: Λευκή Σοκολάτα

Δημοσιεύτηκε: 17 Ιαν 2020, 21:01
από Μπίστης
Highlander έγραψε:
24 Νοέμ 2019, 13:57
Αρέσει σε κανέναν αυτή η γλυκερη αηδία; :102:
Ο σύριζα των γεύσεων είναι.

Re: Λευκή Σοκολάτα

Δημοσιεύτηκε: 17 Ιαν 2020, 21:19
από Gherschaagk
Οθωμανέλλην έγραψε:
29 Νοέμ 2019, 21:00
Fluffy έγραψε:
29 Νοέμ 2019, 20:59
Οθωμανέλλην έγραψε:
29 Νοέμ 2019, 20:58
Δεν έχει να κάνει με την γεύση. Πολλοί Ελληνες αντιδρούν από ένστικτο αρνητικά στο λευκό χρώμα.
Δεν τους εκφράζει;
Ε, τώρα.
Τι είδους εξυπνάδα είναι αυτή;

Σας τρέχει από τα μπατζάκια βλέπω.

Re: Λευκή Σοκολάτα

Δημοσιεύτηκε: 08 Μάιος 2020, 11:26
από janoulis
Λευκή σοκολάτα: Δεν περιέχει καθόλου κακαομάζα, γι’ αυτό και το χρώμα της είναι υπόλευκο. Τα κύρια συστατικά της είναι περίπου 24% βούτυρο κακάο, 55% ζάχαρη, γάλα σε σκόνη 14% περίπου και βανίλια, έτσι είναι κρεμώδης και γλυκιά. Σε ορισμένες χώρες λόγω απουσίας σκόνης κακάο, δεν είναι δεκτή η ονομασία «σοκολάτα»