Re: Λουκάνικο (παραγωγής μου)
Δημοσιεύτηκε: 10 Σεπ 2018, 13:14
ωωω αυτα ειναι, ωραιοι μπραβο σας !!
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://www.phorum.com.gr/
Ωραίο ακούγεται. Θα πέσει αφαγία λίγες μέρες πριν, και μετά το τσιμπούσι μας βλέπω στα επείγονταshrike έγραψε: ↑10 Σεπ 2018, 09:32Πέρα από την πλάκα πάντως, δεν είναι κακή ιδέα.
Το σπίτι είναι άδειο τον περισσότερο χρόνο, η ψησταριά μεγάλη οπότε σηκώνει πολύ πράμα, αν έρθουν και άλλοι με δικά τους προϊόντα όπως ο Waldorf θα γίνει και γαμώ τις μαζώξεις.
Μέχρι του χρόνου ελπίζω να έχω έτοιμα και τα δύο επόμενα projects μου: καπνιστήριο και φούρνο για πίτσες κλπ, δίπλα στην ψησταριά.
Αν υπάρχουν κι αυτά θα είναι η τέλεια φαγητομάζωξη. Και μετά, βουρ για αιματολογικές...
Για τον Χέλη μην ανησυχείς. Βελανιδιά δεν έχουμε στο κτήμα, αλλά υπάρχουν μπόλικες ελιές, αρκετά μεγάλες και με χοντρά κλαδιά (όχι ότι χρειάζονται και πολύ χοντρά για τον σπίνο, εδώ που τα λέμε...).sys3x έγραψε: ↑10 Σεπ 2018, 13:07Ναι αλλά δεν μου είχες πει ότι ο Χέλλης τραγουδάει κιόλας, αλλάζει το πράμα έτσι. Όπως και να έχει νομίζω είναι απαραίτητο να έχουμε και ένα ασθενοφόρο στεντ μπάη.shrike έγραψε: ↑10 Σεπ 2018, 09:32Πέρα από την πλάκα πάντως, δεν είναι κακή ιδέα.
Το σπίτι είναι άδειο τον περισσότερο χρόνο, η ψησταριά μεγάλη οπότε σηκώνει πολύ πράμα, αν έρθουν και άλλοι με δικά τους προϊόντα όπως ο Waldorf θα γίνει και γαμώ τις μαζώξεις.
Μέχρι του χρόνου ελπίζω να έχω έτοιμα και τα δύο επόμενα projects μου: καπνιστήριο και φούρνο για πίτσες κλπ, δίπλα στην ψησταριά.
Αν υπάρχουν κι αυτά θα είναι η τέλεια φαγητομάζωξη. Και μετά, βουρ για αιματολογικές...
Γω λέω αυτή τη φορά να έχουμε και γυναίκες στην παρέα, φορουμίτισσες ξέρεις, να κάνομε ένα ξεχωριστό σουαρέ παραδίπλα και να τις ψυχαγωγήσει ο Χέλλης, είναι γουήν γουήν απλά μετά αν δεν τον βιάσουν αυτόν θα βιάσουν εμάς, μπινγκ ντηλ, φαγωμένοι θα 'μαστε.shrike έγραψε: ↑10 Σεπ 2018, 14:10Για τον Χέλη μην ανησυχείς. Βελανιδιά δεν έχουμε στο κτήμα, αλλά υπάρχουν μπόλικες ελιές, αρκετά μεγάλες και με χοντρά κλαδιά (όχι ότι χρειάζονται και πολύ χοντρά για τον σπίνο, εδώ που τα λέμε...).sys3x έγραψε: ↑10 Σεπ 2018, 13:07Ναι αλλά δεν μου είχες πει ότι ο Χέλλης τραγουδάει κιόλας, αλλάζει το πράμα έτσι. Όπως και να έχει νομίζω είναι απαραίτητο να έχουμε και ένα ασθενοφόρο στεντ μπάη.shrike έγραψε: ↑10 Σεπ 2018, 09:32
Πέρα από την πλάκα πάντως, δεν είναι κακή ιδέα.
Το σπίτι είναι άδειο τον περισσότερο χρόνο, η ψησταριά μεγάλη οπότε σηκώνει πολύ πράμα, αν έρθουν και άλλοι με δικά τους προϊόντα όπως ο Waldorf θα γίνει και γαμώ τις μαζώξεις.
Μέχρι του χρόνου ελπίζω να έχω έτοιμα και τα δύο επόμενα projects μου: καπνιστήριο και φούρνο για πίτσες κλπ, δίπλα στην ψησταριά.
Αν υπάρχουν κι αυτά θα είναι η τέλεια φαγητομάζωξη. Και μετά, βουρ για αιματολογικές...
Νόμιζα τις ήθελες για να ετοιμάσουν τις σαλάτες και τις αλοιφές (οκ, μ' αυτό το τελευταίο μόλις απέκλεισα τους Αθηναίους).sys3x έγραψε: ↑10 Σεπ 2018, 14:25Γω λέω αυτή τη φορά να έχουμε και γυναίκες στην παρέα, φορουμίτισσες ξέρεις, να κάνομε ένα ξεχωριστό σουαρέ παραδίπλα και να τις ψυχαγωγήσει ο Χέλλης, είναι γουήν γουήν απλά μετά αν δεν τον βιάσουν αυτόν θα βιάσουν εμάς, μπινγκ ντηλ.
Είδες ρε, αφού σε είπα, γουήν γουήν.shrike έγραψε: ↑10 Σεπ 2018, 14:27Νόμιζα τις ήθελες για να ετοιμάσουν τις σαλάτες και τις αλοιφές (οκ, μ' αυτό το τελευταίο μόλις απέκλεισα τους Αθηναίους).
Μα τι να σου απαντήσουμε καλέ μου άνθρωπε;Τι συντηρητικό βάζουμε στα σπιτικά χειροποίητα λουκάνικα;;;;
Δεν ξέρω για τον Waldorf, για μένα πάντως το δύσκολο ήταν να καταλάβω ποιον ρωτάς.
Έτσι, για να γελάσετε λίγο, ντουέτο μου με την Μαράια.
Καλά το πας το Κεν Λι ρε!
εχετε απαντησει σε οτι μαλακια γραφουν και δεν μπορειτε να καταλαβετε οταν ρωταω "τι συντηρητικό βαζετε "ποιον ρωταω ? μαλλον τον Τζεισον με το μπανγκ λεοφωρειο.shrike έγραψε: ↑10 Σεπ 2018, 20:48Δεν ξέρω για τον Waldorf, για μένα πάντως το δύσκολο ήταν να καταλάβω ποιον ρωτάς.
140 χρόνια γράφεις σε forum κι ακόμα δεν έχεις μάθει να κάνεις παραθέσεις (να μην πω για mention δηλαδή και το χοντρύνω πολύ). Και άντε, να ρωτήσεις αμέσως μετά από το ποστ κάποιου, παλεύεται. Μερικές φορές πας και απαντάς (ή ρωτάς) σε ποστς της προηγούμενης σελίδας, και πρέπει ο άλλος να μπει στο μυαλό σου για να καταλάβει ότι μιλάς σ' αυτόν...
Και για να απαντήσω κι εγώ στην απορία σου, το συγκεκριμένο λουκάνικο είναι για άμεση κατανάλωση. Τις περισσότερες φορές το ψήνουμε την ίδια ή το πολύ την επόμενη μέρα, σπάνια θα το κρατήσω κάποιες λίγες μέρες στο ψυγείο αν υπάρχει ειδικός λόγος, οπότε δεν χρειάζονται ειδικά συντηρητικά. Το αλάτι, το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά μια χαρά κάνουν την δουλειά, σ' αυτές τις λίγες ειδικές περιπτώσεις που δεν θα ψηθεί άμεσα.
Φυτεψε τετοια και καντα κονσερβα. Ειναι για πιτσα. https://www.ebay.com/itm/TOMATO-SAN-MAR ... SwEetV80L8shrike έγραψε: ↑10 Σεπ 2018, 09:32Πέρα από την πλάκα πάντως, δεν είναι κακή ιδέα.
Το σπίτι είναι άδειο τον περισσότερο χρόνο, η ψησταριά μεγάλη οπότε σηκώνει πολύ πράμα, αν έρθουν και άλλοι με δικά τους προϊόντα όπως ο Waldorf θα γίνει και γαμώ τις μαζώξεις.
Μέχρι του χρόνου ελπίζω να έχω έτοιμα και τα δύο επόμενα projects μου: καπνιστήριο και φούρνο για πίτσες κλπ, δίπλα στην ψησταριά.
Αν υπάρχουν κι αυτά θα είναι η τέλεια φαγητομάζωξη. Και μετά, βουρ για αιματολογικές...