Σελίδα 3 από 8

Re: Θα πληρώνατε 40 ευρώ το κιλό για μια (vegan και εκτυπωμενη) μπριζόλα?

Δημοσιεύτηκε: 20 Οκτ 2022, 11:36
από OANNHSEA
Volk έγραψε:
20 Οκτ 2022, 11:30
Εξαρταται ομως και με το κρεας. Δεν εχουν ολα την ιδια ποιοτητα. Υπαρχουν και τα βιολογικα!
Να δω βιολογική μπριζόλα βίγκαν και τι στον κόσμο!!! :smt005:

.

Re: Θα πληρώνατε 40 ευρώ το κιλό για μια (vegan και εκτυπωμενη) μπριζόλα?

Δημοσιεύτηκε: 20 Οκτ 2022, 11:37
από Gherschaagk
Naranjita έγραψε:
20 Οκτ 2022, 11:27
Volk έγραψε:
20 Οκτ 2022, 11:23
Naranjita έγραψε:
20 Οκτ 2022, 11:11


επίσης να βάλουμε κάτω και πόσες ορμονες, αντιβιωτικά και χημικά έχει το κρέας και τα λαχανικά που τρώμε.
για να μην πω για τ αψάρια.

φαρμάκια είναι όλα τους.
Ισχυει. Ειδικα τα γαλακτοκομικα!
μια χαρά το πίναμε το γάλα, τρώγαμε τα τυριά μας και τα γιαουρτια μας και πάρα πολύ σπάνια υπήρχε κάποιος αλλεργικός.

εκεί κάπου στο 2000 και μετά, ξεκίνησαν οι πρώτες δυσανεξίες στα τρόφιμα.

εμένα με έπιασε το 2009-10 στα γαλακτοκομικά και ενώ έχω πιει μια λίμνη γάλα από μικρό παιδι έως τότε.

οπότε γιατί είναι πιο υγιεινό το κανονικό κρέας από το τεχνητό?
Δεν ξεκίνησαν το 2000 οι δυσανεξίες στα τρόφιμα. Υπήρχαν πάντα.

Η αδερφή μου όταν έπινε γάλα βρέφος, είτε μητρικό, είτε βρεφικό αγελαδινό σκόνη, μελάνιαζε και πρηζόταν. Από 4 μηνών και έπειτα έτρωγε κρέμα νερωμένη.

Re: Θα πληρώνατε 40 ευρώ το κιλό για μια (vegan και εκτυπωμενη) μπριζόλα?

Δημοσιεύτηκε: 20 Οκτ 2022, 11:37
από axilmar
Green Dragon έγραψε:
20 Οκτ 2022, 09:28
Φαντάσου πόση χημεία έχει πέσει πάνω σ' αυτήν την μπριζόλα, σα να καταπίνεις τον αντιδραστήρα του Τσερνόμπιλ θα είναι.
:goodpost:

Ας τα φανε αυτοι για καμμια 10αρια χρονακια και αμα δεν εχει επιπτωσεις τοτε το συζηταμε.

Re: Θα πληρώνατε 40 ευρώ το κιλό για μια (vegan και εκτυπωμενη) μπριζόλα?

Δημοσιεύτηκε: 20 Οκτ 2022, 11:37
από Volk
OANNHSEA έγραψε:
20 Οκτ 2022, 11:36
Volk έγραψε:
20 Οκτ 2022, 11:30
Εξαρταται ομως και με το κρεας. Δεν εχουν ολα την ιδια ποιοτητα. Υπαρχουν και τα βιολογικα!
Να δω βιολογική μπριζόλα βίγκαν και τι στον κόσμο!!! :smt005:

.
Για κανονικο κρεας εγραψα οτι υπαρχουν και βιολογικα.

Re: Θα πληρώνατε 40 ευρώ το κιλό για μια (vegan και εκτυπωμενη) μπριζόλα?

Δημοσιεύτηκε: 20 Οκτ 2022, 11:39
από Volk
Gherschaagk έγραψε:
20 Οκτ 2022, 11:37
Naranjita έγραψε:
20 Οκτ 2022, 11:27
Volk έγραψε:
20 Οκτ 2022, 11:23


Ισχυει. Ειδικα τα γαλακτοκομικα!
μια χαρά το πίναμε το γάλα, τρώγαμε τα τυριά μας και τα γιαουρτια μας και πάρα πολύ σπάνια υπήρχε κάποιος αλλεργικός.

εκεί κάπου στο 2000 και μετά, ξεκίνησαν οι πρώτες δυσανεξίες στα τρόφιμα.

εμένα με έπιασε το 2009-10 στα γαλακτοκομικά και ενώ έχω πιει μια λίμνη γάλα από μικρό παιδι έως τότε.

οπότε γιατί είναι πιο υγιεινό το κανονικό κρέας από το τεχνητό?
Δεν ξεκίνησαν το 2000 οι δυσανεξίες στα τρόφιμα. Υπήρχαν πάντα.

Η αδερφή μου όταν έπινε γάλα βρέφος, είτε μητρικό, είτε βρεφικό αγελαδινό σκόνη, μελάνιαζε και πρηζόταν. Από 4 μηνών και έπειτα έτρωγε κρέμα νερωμένη.
Σωστα τα οσα εγραψες.

Διαπιστωσες ποτε το γιατι συμβαινει αυτο με τους ανθρωπους και τα γαλακτοκομικα;

Re: Θα πληρώνατε 40 ευρώ το κιλό για μια (vegan και εκτυπωμενη) μπριζόλα?

Δημοσιεύτηκε: 20 Οκτ 2022, 11:46
από Gherschaagk
Volk έγραψε:
20 Οκτ 2022, 11:39
Gherschaagk έγραψε:
20 Οκτ 2022, 11:37
Naranjita έγραψε:
20 Οκτ 2022, 11:27


μια χαρά το πίναμε το γάλα, τρώγαμε τα τυριά μας και τα γιαουρτια μας και πάρα πολύ σπάνια υπήρχε κάποιος αλλεργικός.

εκεί κάπου στο 2000 και μετά, ξεκίνησαν οι πρώτες δυσανεξίες στα τρόφιμα.

εμένα με έπιασε το 2009-10 στα γαλακτοκομικά και ενώ έχω πιει μια λίμνη γάλα από μικρό παιδι έως τότε.

οπότε γιατί είναι πιο υγιεινό το κανονικό κρέας από το τεχνητό?
Δεν ξεκίνησαν το 2000 οι δυσανεξίες στα τρόφιμα. Υπήρχαν πάντα.

Η αδερφή μου όταν έπινε γάλα βρέφος, είτε μητρικό, είτε βρεφικό αγελαδινό σκόνη, μελάνιαζε και πρηζόταν. Από 4 μηνών και έπειτα έτρωγε κρέμα νερωμένη.
Σωστα τα οσα εγραψες.

Διαπιστωσες ποτε το γιατι συμβαινει αυτο με τους ανθρωπους και τα γαλακτοκομικα;
Οι άνθρωποι ήμασταν πάντα αλλεργικοί σε κάποιες τροφές. Δεν έχω να διαπιστώσω κάτι. Τα γαλακτοκομικά ακούγονται περισσότερο απ' όλα. Οι Κινέζοι πχ δεν τρώνε καθόλου γαλακτοκομικά γιατί αν θυμάμαι καλά έχουν πάθει μετάλλαξη.

Ξέρω παιδί που ενώ το ήξεραν πως έχει αλλεργία στο γάλα, του έδιναν να πιει κάθε βράδυ σε συνεννόηση με την παιδίατρο μήπως το ξεπεράσει, μπορεί να συμβεί και αυτό, δεν το έκανε εμετό όσο ήταν ξύπνιος, έπεσε για ύπνο, έκανε αναγωγή μέσα στον ύπνο και παράλογο να πνίγει και να πεθάνει όπως κοιμόταν.

Re: Θα πληρώνατε 40 ευρώ το κιλό για μια (vegan και εκτυπωμενη) μπριζόλα?

Δημοσιεύτηκε: 20 Οκτ 2022, 11:47
από stergiosbik
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
20 Οκτ 2022, 11:28
stergiosbik έγραψε:
20 Οκτ 2022, 11:16
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
20 Οκτ 2022, 11:04


Δε νομιζω να υπαρχει λεσβια χωρις δονητη.
Και πουστης χωρίς ψεύτικο μουνι.
Ποιος ο λόγος να χρησιμοποιείς δονητη και να μην έχεις έναν ορίτζιναλ πουτσο;
Μια λογική εξήγηση θα ήταν αποδεκτή.
Για μπριζολες μιλουσαμε.
Στο φόρουμ είμαστε.
Όλα,πάνε με όλα!

Re: Θα πληρώνατε 40 ευρώ το κιλό για μια (vegan και εκτυπωμενη) μπριζόλα?

Δημοσιεύτηκε: 20 Οκτ 2022, 12:17
από Volk
Gherschaagk έγραψε:
20 Οκτ 2022, 11:46
Volk έγραψε:
20 Οκτ 2022, 11:39
Gherschaagk έγραψε:
20 Οκτ 2022, 11:37


Δεν ξεκίνησαν το 2000 οι δυσανεξίες στα τρόφιμα. Υπήρχαν πάντα.

Η αδερφή μου όταν έπινε γάλα βρέφος, είτε μητρικό, είτε βρεφικό αγελαδινό σκόνη, μελάνιαζε και πρηζόταν. Από 4 μηνών και έπειτα έτρωγε κρέμα νερωμένη.
Σωστα τα οσα εγραψες.

Διαπιστωσες ποτε το γιατι συμβαινει αυτο με τους ανθρωπους και τα γαλακτοκομικα;
Οι άνθρωποι ήμασταν πάντα αλλεργικοί σε κάποιες τροφές. Δεν έχω να διαπιστώσω κάτι. Τα γαλακτοκομικά ακούγονται περισσότερο απ' όλα. Οι Κινέζοι πχ δεν τρώνε καθόλου γαλακτοκομικά γιατί αν θυμάμαι καλά έχουν πάθει μετάλλαξη.

Ξέρω παιδί που ενώ το ήξεραν πως έχει αλλεργία στο γάλα, του έδιναν να πιει κάθε βράδυ σε συνεννόηση με την παιδίατρο μήπως το ξεπεράσει, μπορεί να συμβεί και αυτό, δεν το έκανε εμετό όσο ήταν ξύπνιος, έπεσε για ύπνο, έκανε αναγωγή μέσα στον ύπνο και παράλογο να πνίγει και να πεθάνει όπως κοιμόταν.
Το γαλα απο διαφορα ζωα, δεν ειναι συμβατη με τον ανθρωπο τροφη.

Τα διαφορα προιοντα ωριμανσης οπως το γιαουρτι, ειναι καπως πιο "συμβατα" και δεν δημιουργουν προβληματα τοσο συχνα και τοσο μεγαλο βαθμο. Και παλι και σε αυτα υπαρχει προβλημα αλλα οχι οπως με το γαλα.

Πιο παλια που υπηρχαν τα γνησια προβεια γιαουρτια, ειχαμε και ενα χ ωφελος απο την καταναλωση τους, ειχαν διαφορους ωφελιμους μυκητες και ενζυμα για τον εντερικο σωληνα. Τα αγελαδινα, οχι. Οπως και τα πιο πολλα γιαουρτια της εποχης μας. Πολυ δυσκολα να βρεις γνησιο γιαουρτι με τους ωφελιμους μυκητες σε φυσικη μορφη πλεον.

Τα δε τυρια, αστο καλυτερα! Περα απο τη γευση που ναι γουσταρουμε οσοι τα τρωμε, δεν ειναι για να τα τρως.

Εκτος, αν βρεις καποια σπιτικη φετα ή απο καποιο μικρο παραγωγο που τα χει τα ζωντανα να βοσκανε και δεν το πηζει στο αλατι στη συνεχεια. Να ναι δηλαδη απο ζωα που ζουν ελευθερα και στη συνεχεια να μη τη κανει τη φετα λυσσα! Ακομα και σε αυτη τη περιπτωση ομως, αν πχ δεν φας γαλακτοκομικα για ενα μηνα και κανεις μια μετρηση της IGF-1 και μετα φας κανονικα για ενα μηνα και πας παλι να κανεις μετρηση, θα δεις με νουμερα πλεον μπροστα σου την αληθεια!!!

Re: Θα πληρώνατε 40 ευρώ το κιλό για μια (vegan και εκτυπωμενη) μπριζόλα?

Δημοσιεύτηκε: 20 Οκτ 2022, 12:24
από Gherschaagk
Volk έγραψε:
20 Οκτ 2022, 12:17

Εκτος, αν βρεις καποια σπιτικη φετα ή απο καποιο μικρο παραγωγο που τα χει τα ζωντανα να βοσκανε και δεν το πηζει στο αλατι στη συνεχεια. Να ναι δηλαδη απο ζωα που ζουν ελευθερα και στη συνεχεια να μη τη κανει τη φετα λυσσα! Ακομα και σε αυτη τη περιπτωση ομως, αν πχ δεν φας γαλακτοκομικα για ενα μηνα και κανεις μια μετρηση της IGF-1 και μετα φας κανονικα για ενα μηνα και πας παλι να κανεις μετρηση, θα δεις με νουμερα πλεον μπροστα σου την αληθεια!!!
Η γιαγιά του άντρα μου έκανε τυρί, συγκεκριμένα φέτα μέχρι πριν από 20 χρόνια. Η παραδοσιακή, σπιτική φέτα, είναι τίγκα στο αλάτι και η παραδοσιακή πυτιά είναι από το στομάχι του ζώου και δίνει συγκεκριμένη και βαριά οσμή στο τυρί. Αν την ξέρεις από τα μικρά σου χρόνια, είσαι οκ, αν είσαι νύφη ή γαμπρός στην οικογένεια, σου βρωμάει γιατί είσαι πολύ αστός για να εκτιμήσεις την σπιτική φέτα.

Όταν παντρεύτηκε ο πεθερός μου, η γιαγιά έβαλε την πυτιά του εμπορίου στο τυρί για να μην μυρίζει άσχημα.

Το παραδοσιακό και σπιτικό είναι κατά προσέγγιση. Στις "εκλεπτισμένες" μύτες μας ξυνίζει και βρωμάει.

Re: Θα πληρώνατε 40 ευρώ το κιλό για μια (vegan και εκτυπωμενη) μπριζόλα?

Δημοσιεύτηκε: 20 Οκτ 2022, 12:30
από Καραμελίτσα
Gherschaagk έγραψε:
20 Οκτ 2022, 12:24
Volk έγραψε:
20 Οκτ 2022, 12:17

Εκτος, αν βρεις καποια σπιτικη φετα ή απο καποιο μικρο παραγωγο που τα χει τα ζωντανα να βοσκανε και δεν το πηζει στο αλατι στη συνεχεια. Να ναι δηλαδη απο ζωα που ζουν ελευθερα και στη συνεχεια να μη τη κανει τη φετα λυσσα! Ακομα και σε αυτη τη περιπτωση ομως, αν πχ δεν φας γαλακτοκομικα για ενα μηνα και κανεις μια μετρηση της IGF-1 και μετα φας κανονικα για ενα μηνα και πας παλι να κανεις μετρηση, θα δεις με νουμερα πλεον μπροστα σου την αληθεια!!!
Η γιαγιά του άντρα μου έκανε τυρί, συγκεκριμένα φέτα μέχρι πριν από 20 χρόνια. Η παραδοσιακή, σπιτική φέτα, είναι τίγκα στο αλάτι και η παραδοσιακή πυτιά είναι από το στομάχι του ζώου και δίνει συγκεκριμένη και βαριά οσμή στο τυρί. Αν την ξέρεις από τα μικρά σου χρόνια, είσαι οκ, αν είσαι νύφη ή γαμπρός στην οικογένεια, σου βρωμάει γιατί είσαι πολύ αστός για να εκτιμήσεις την σπιτική φέτα.

Όταν παντρεύτηκε ο πεθερός μου, η γιαγιά έβαλε την πυτιά του εμπορίου στο τυρί για να μην μυρίζει άσχημα.

Το παραδοσιακό και σπιτικό είναι κατά προσέγγιση. Στις "εκλεπτισμένες" μύτες μας ξυνίζει και βρωμάει.
Που θα βρούμε τέτοια φέτα στο εμπόριο, εννοώ από αυτή που βρωμάει; Φτιάχνει καμία εταιρία ή όλες είναι αδελφίστικες;

Re: Θα πληρώνατε 40 ευρώ το κιλό για μια (vegan και εκτυπωμενη) μπριζόλα?

Δημοσιεύτηκε: 20 Οκτ 2022, 12:33
από George_V
Καραμελίτσα έγραψε:
20 Οκτ 2022, 12:30
Gherschaagk έγραψε:
20 Οκτ 2022, 12:24
Volk έγραψε:
20 Οκτ 2022, 12:17

Εκτος, αν βρεις καποια σπιτικη φετα ή απο καποιο μικρο παραγωγο που τα χει τα ζωντανα να βοσκανε και δεν το πηζει στο αλατι στη συνεχεια. Να ναι δηλαδη απο ζωα που ζουν ελευθερα και στη συνεχεια να μη τη κανει τη φετα λυσσα! Ακομα και σε αυτη τη περιπτωση ομως, αν πχ δεν φας γαλακτοκομικα για ενα μηνα και κανεις μια μετρηση της IGF-1 και μετα φας κανονικα για ενα μηνα και πας παλι να κανεις μετρηση, θα δεις με νουμερα πλεον μπροστα σου την αληθεια!!!
Η γιαγιά του άντρα μου έκανε τυρί, συγκεκριμένα φέτα μέχρι πριν από 20 χρόνια. Η παραδοσιακή, σπιτική φέτα, είναι τίγκα στο αλάτι και η παραδοσιακή πυτιά είναι από το στομάχι του ζώου και δίνει συγκεκριμένη και βαριά οσμή στο τυρί. Αν την ξέρεις από τα μικρά σου χρόνια, είσαι οκ, αν είσαι νύφη ή γαμπρός στην οικογένεια, σου βρωμάει γιατί είσαι πολύ αστός για να εκτιμήσεις την σπιτική φέτα.

Όταν παντρεύτηκε ο πεθερός μου, η γιαγιά έβαλε την πυτιά του εμπορίου στο τυρί για να μην μυρίζει άσχημα.

Το παραδοσιακό και σπιτικό είναι κατά προσέγγιση. Στις "εκλεπτισμένες" μύτες μας ξυνίζει και βρωμάει.
Που θα βρούμε τέτοια φέτα στο εμπόριο, εννοώ από αυτή που βρωμάει; Φτιάχνει καμία εταιρία ή όλες είναι αδελφίστικες;
Βρίσκεις τον μπαρμπα-Μητρο στη στάνη και αγοράζεις από εκεί.

Re: Θα πληρώνατε 40 ευρώ το κιλό για μια (vegan και εκτυπωμενη) μπριζόλα?

Δημοσιεύτηκε: 20 Οκτ 2022, 12:34
από Gherschaagk
Καραμελίτσα έγραψε:
20 Οκτ 2022, 12:30
Gherschaagk έγραψε:
20 Οκτ 2022, 12:24
Volk έγραψε:
20 Οκτ 2022, 12:17

Εκτος, αν βρεις καποια σπιτικη φετα ή απο καποιο μικρο παραγωγο που τα χει τα ζωντανα να βοσκανε και δεν το πηζει στο αλατι στη συνεχεια. Να ναι δηλαδη απο ζωα που ζουν ελευθερα και στη συνεχεια να μη τη κανει τη φετα λυσσα! Ακομα και σε αυτη τη περιπτωση ομως, αν πχ δεν φας γαλακτοκομικα για ενα μηνα και κανεις μια μετρηση της IGF-1 και μετα φας κανονικα για ενα μηνα και πας παλι να κανεις μετρηση, θα δεις με νουμερα πλεον μπροστα σου την αληθεια!!!
Η γιαγιά του άντρα μου έκανε τυρί, συγκεκριμένα φέτα μέχρι πριν από 20 χρόνια. Η παραδοσιακή, σπιτική φέτα, είναι τίγκα στο αλάτι και η παραδοσιακή πυτιά είναι από το στομάχι του ζώου και δίνει συγκεκριμένη και βαριά οσμή στο τυρί. Αν την ξέρεις από τα μικρά σου χρόνια, είσαι οκ, αν είσαι νύφη ή γαμπρός στην οικογένεια, σου βρωμάει γιατί είσαι πολύ αστός για να εκτιμήσεις την σπιτική φέτα.

Όταν παντρεύτηκε ο πεθερός μου, η γιαγιά έβαλε την πυτιά του εμπορίου στο τυρί για να μην μυρίζει άσχημα.

Το παραδοσιακό και σπιτικό είναι κατά προσέγγιση. Στις "εκλεπτισμένες" μύτες μας ξυνίζει και βρωμάει.
Που θα βρούμε τέτοια φέτα στο εμπόριο, εννοώ από αυτή που βρωμάει; Φτιάχνει καμία εταιρία ή όλες είναι αδελφίστικες;
Δεν νομίζω να υπάρχει εταιρία που να χρησιμοποιεί πυτιά από το στομάχι του ζώου.

Re: Θα πληρώνατε 40 ευρώ το κιλό για μια (vegan και εκτυπωμενη) μπριζόλα?

Δημοσιεύτηκε: 20 Οκτ 2022, 12:38
από GoBack
axilmar έγραψε:
20 Οκτ 2022, 11:37
Green Dragon έγραψε:
20 Οκτ 2022, 09:28
Φαντάσου πόση χημεία έχει πέσει πάνω σ' αυτήν την μπριζόλα, σα να καταπίνεις τον αντιδραστήρα του Τσερνόμπιλ θα είναι.
:goodpost:

Ας τα φανε αυτοι για καμμια 10αρια χρονακια και αμα δεν εχει επιπτωσεις τοτε το συζηταμε.
Μη γινεσαι ψεκ.Αν ειναι καλα 2 μηνες μετα,να φας και εσυ.

Re: Θα πληρώνατε 40 ευρώ το κιλό για μια (vegan και εκτυπωμενη) μπριζόλα?

Δημοσιεύτηκε: 20 Οκτ 2022, 12:39
από Gherschaagk
George_V έγραψε:
20 Οκτ 2022, 12:33
Καραμελίτσα έγραψε:
20 Οκτ 2022, 12:30
Gherschaagk έγραψε:
20 Οκτ 2022, 12:24


Η γιαγιά του άντρα μου έκανε τυρί, συγκεκριμένα φέτα μέχρι πριν από 20 χρόνια. Η παραδοσιακή, σπιτική φέτα, είναι τίγκα στο αλάτι και η παραδοσιακή πυτιά είναι από το στομάχι του ζώου και δίνει συγκεκριμένη και βαριά οσμή στο τυρί. Αν την ξέρεις από τα μικρά σου χρόνια, είσαι οκ, αν είσαι νύφη ή γαμπρός στην οικογένεια, σου βρωμάει γιατί είσαι πολύ αστός για να εκτιμήσεις την σπιτική φέτα.

Όταν παντρεύτηκε ο πεθερός μου, η γιαγιά έβαλε την πυτιά του εμπορίου στο τυρί για να μην μυρίζει άσχημα.

Το παραδοσιακό και σπιτικό είναι κατά προσέγγιση. Στις "εκλεπτισμένες" μύτες μας ξυνίζει και βρωμάει.
Που θα βρούμε τέτοια φέτα στο εμπόριο, εννοώ από αυτή που βρωμάει; Φτιάχνει καμία εταιρία ή όλες είναι αδελφίστικες;
Βρίσκεις τον μπαρμπα-Μητρο στη στάνη και αγοράζεις από εκεί.
Ούτε ο μπάρμπα-Μήτρος την κάνει έτσι πλέον.

Re: Θα πληρώνατε 40 ευρώ το κιλό για μια (vegan και εκτυπωμενη) μπριζόλα?

Δημοσιεύτηκε: 20 Οκτ 2022, 12:40
από Καραμελίτσα
Gherschaagk έγραψε:
20 Οκτ 2022, 12:39
George_V έγραψε:
20 Οκτ 2022, 12:33
Καραμελίτσα έγραψε:
20 Οκτ 2022, 12:30


Που θα βρούμε τέτοια φέτα στο εμπόριο, εννοώ από αυτή που βρωμάει; Φτιάχνει καμία εταιρία ή όλες είναι αδελφίστικες;
Βρίσκεις τον μπαρμπα-Μητρο στη στάνη και αγοράζεις από εκεί.
Ούτε ο μπάρμπα-Μήτρος την κάνει έτσι πλέον.
Κατάλαβα, άλλος ένας λόγος να μετοικίσει κανείς σε φάρμα.