Re: ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ ΜΕ ΚΑΚΑΟ
Δημοσιεύτηκε: 22 Δεκ 2022, 22:56
εν τω μεταξύ μεγαλώσαμε με κάτι καρνέισον, γιόκο τσόκο, μίλκο. σαβούρα μεγάλη. πρέπει να φύγει πολλή σαβούρα από τα ράφια των σουπερμαρκετ! ΜΕ ΝΟΜΟ!
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://www.phorum.com.gr/
έχεις δοκιμάσει μιλκο και τυρόπιτα για πρωινό?kongrosian έγραψε: ↑22 Δεκ 2022, 22:56εν τω μεταξύ μεγαλώσαμε με κάτι καρνέισον, γιόκο τσόκο, μίλκο. σαβούρα μεγάλη. πρέπει να φύγει πολλή σαβούρα από τα ράφια των σουπερμαρκετ! ΜΕ ΝΟΜΟ!
Το χειμώνα ειναι τρομερό το κακάο, αλλά και καλοκαιρι αν μπορεις να κανεις κανενα κολπακι με τριμμένο πάγο, πινεται τέλεια και κρύο.
Και η παγίδα κρύβεται στο εξής: αν προστεθεί έστω και λίγο γάλα (αγελαδινό) στο κακάο, η διατροφική του αξία ξαφνικά μηδενίζεται, καθώς το γάλα μπλοκάρει την απορρόφηση των θρεπτικών του συστατικών. Φοβερό;
Αν ειναι σκετη κουβερτουρα,ακατεργαστη περναμε το τεστ;kongrosian έγραψε: ↑22 Δεκ 2022, 23:03Και η παγίδα κρύβεται στο εξής: αν προστεθεί έστω και λίγο γάλα (αγελαδινό) στο κακάο, η διατροφική του αξία ξαφνικά μηδενίζεται, καθώς το γάλα μπλοκάρει την απορρόφηση των θρεπτικών του συστατικών. Φοβερό;
Και ακόμα και οι σοκολάτες υγείας με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κακάο έχουν λίγο γάλα στην επεξεργασία τους.
Οπότε συγνώμη που σας το χαλάω, αλλά οι σοκολάτες γάλακτος, τα προφιτερόλ, τα σουφλεδάκια, κοκάκια και λοιπά λαχταριστά σοκολατογλυκά του εμπορίου που καταναλώνουν οι ντιντήδες δεν έχουνε καμία σχέση με αυτό που οι επιστήμονες εξυμνούν στις έρευνες τους.
https://www.keepup.gr/diatrofi/kakao-ol ... einai-edw/
Σου προτείνω μιλκο πρότειν νταρκ τσόκο, τότε. Η τοπ εξέλιξη του κλασικού σαβουρομίλκο. Δεν εχει καν ζάχαρη, στέβια εχει.kongrosian έγραψε: ↑22 Δεκ 2022, 22:56εν τω μεταξύ μεγαλώσαμε με κάτι καρνέισον, γιόκο τσόκο, μίλκο. σαβούρα μεγάλη. πρέπει να φύγει πολλή σαβούρα από τα ράφια των σουπερμαρκετ! ΜΕ ΝΟΜΟ!
Σώωωπα! Εισαι σίγουρος? Αποκλείεται, για ξαναψάξτο.kongrosian έγραψε: ↑22 Δεκ 2022, 23:03Και η παγίδα κρύβεται στο εξής: αν προστεθεί έστω και λίγο γάλα (αγελαδινό) στο κακάο, η διατροφική του αξία ξαφνικά μηδενίζεται, καθώς το γάλα μπλοκάρει την απορρόφηση των θρεπτικών του συστατικών. Φοβερό;
Και ακόμα και οι σοκολάτες υγείας με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κακάο έχουν λίγο γάλα στην επεξεργασία τους.
Οπότε συγνώμη που σας το χαλάω, αλλά οι σοκολάτες γάλακτος, τα προφιτερόλ, τα σουφλεδάκια, κοκάκια και λοιπά λαχταριστά σοκολατογλυκά του εμπορίου που καταναλώνουν οι ντιντήδες δεν έχουνε καμία σχέση με αυτό που οι επιστήμονες εξυμνούν στις έρευνες τους.
https://www.keepup.gr/diatrofi/kakao-ol ... einai-edw/
έλεος. άκου "κουβερτούρα"! μια λέξη και ένα υλικό που χρησιμοποιούν γυναίκες που φτιάχνουν γλυκά. τη μάνα μου θυμήθηκα!Bazoomba έγραψε: ↑22 Δεκ 2022, 23:06Αν ειναι σκετη κουβερτουρα,ακατεργαστη περναμε το τεστ;kongrosian έγραψε: ↑22 Δεκ 2022, 23:03Και η παγίδα κρύβεται στο εξής: αν προστεθεί έστω και λίγο γάλα (αγελαδινό) στο κακάο, η διατροφική του αξία ξαφνικά μηδενίζεται, καθώς το γάλα μπλοκάρει την απορρόφηση των θρεπτικών του συστατικών. Φοβερό;
Και ακόμα και οι σοκολάτες υγείας με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κακάο έχουν λίγο γάλα στην επεξεργασία τους.
Οπότε συγνώμη που σας το χαλάω, αλλά οι σοκολάτες γάλακτος, τα προφιτερόλ, τα σουφλεδάκια, κοκάκια και λοιπά λαχταριστά σοκολατογλυκά του εμπορίου που καταναλώνουν οι ντιντήδες δεν έχουνε καμία σχέση με αυτό που οι επιστήμονες εξυμνούν στις έρευνες τους.
https://www.keepup.gr/diatrofi/kakao-ol ... einai-edw/
αυτό έχει γάλα μέσα; είπαμε το γάλα δεν είναι καλός συνδυασμός με το κακάο. άσε που δεν αγοράζω επεξεργασμένα τρόφιμα.vantono έγραψε: ↑22 Δεκ 2022, 23:07Σου προτείνω μιλκο πρότειν νταρκ τσόκο, τότε. Η τοπ εξέλιξη του κλασικού σαβουρομίλκο. Δεν εχει καν ζάχαρη, στέβια εχει.kongrosian έγραψε: ↑22 Δεκ 2022, 22:56εν τω μεταξύ μεγαλώσαμε με κάτι καρνέισον, γιόκο τσόκο, μίλκο. σαβούρα μεγάλη. πρέπει να φύγει πολλή σαβούρα από τα ράφια των σουπερμαρκετ! ΜΕ ΝΟΜΟ!
Σε 500ml και το γαλατάκι σου, και την πρωτεϊνούλα σου, και όλα αυτά χωρίς ζαχαρή!
Και Γαμώωώ ε??!!1
Ισχύει, αλλά δεν το πινουμε πάντα μονο και μονο για να πάρουμε τα καταπληκτικά οφέλη του, το κακάο, το πίνουμε κυριως επειδή το γουστάρουμε σαν γεύση!kongrosian έγραψε: ↑22 Δεκ 2022, 22:52Σίγουρα έχετε διαβάσει όλες αυτές τις έρευνες που εξυμνούν τα οφέλη της σοκολάτας. Αυτό όμως που δε διευκρινίζουν τα περισσότερα άρθρα είναι ότι τα αποτελέσματα των ερευνών έχουν γίνει πάνω στο κακάο, χωρίς το γάλα και τη ζάχαρη που προστίθεται στη σοκολάτα.
Και η παγίδα κρύβεται στο εξής: αν προστεθεί έστω και λίγο γάλα (αγελαδινό) στο κακάο, η διατροφική του αξία ξαφνικά μηδενίζεται, καθώς το γάλα μπλοκάρει την απορρόφηση των θρεπτικών του συστατικών. Φοβερό;
https://www.keepup.gr/diatrofi/kakao-ol ... einai-edw/
εγώ θέλω κάτι να πίνω στη δουλειά. επίσης: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΕΖΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. οπότε το milko είναι θέμα.vantono έγραψε: ↑22 Δεκ 2022, 23:13Ισχύει, αλλά δεν το πινουμε πάντα μονο και μονο για να πάρουμε τα καταπληκτικά οφέλη του, το κακάο, το πίνουμε κυριως επειδή το γουστάρουμε σαν γεύση!kongrosian έγραψε: ↑22 Δεκ 2022, 22:52Σίγουρα έχετε διαβάσει όλες αυτές τις έρευνες που εξυμνούν τα οφέλη της σοκολάτας. Αυτό όμως που δε διευκρινίζουν τα περισσότερα άρθρα είναι ότι τα αποτελέσματα των ερευνών έχουν γίνει πάνω στο κακάο, χωρίς το γάλα και τη ζάχαρη που προστίθεται στη σοκολάτα.
Και η παγίδα κρύβεται στο εξής: αν προστεθεί έστω και λίγο γάλα (αγελαδινό) στο κακάο, η διατροφική του αξία ξαφνικά μηδενίζεται, καθώς το γάλα μπλοκάρει την απορρόφηση των θρεπτικών του συστατικών. Φοβερό;
https://www.keepup.gr/diatrofi/kakao-ol ... einai-edw/
Ακομα και μεσα στο γαλατάκι, το προτιμουμε γιατι μας κόβει την όρεξη για άλλου τυπου γλυκοσαβούρες.
Θρεπτικά συστατικά και τεράστια οφέλη παίρνουμε και απο τα ρεβύθια και το αβοκάντο, σιγά μην περιμεναμε να τα παρουμε απο το κακάο μονο.
Μόνο το αγελαδινό/ζωικό γάλα ειναι κακός συνδυασμός με το κακο-άο?kongrosian έγραψε: ↑22 Δεκ 2022, 23:12αυτό έχει γάλα μέσα; είπαμε το γάλα δεν είναι καλός συνδυασμός με το κακάο. άσε που δεν αγοράζω επεξεργασμένα τρόφιμα.vantono έγραψε: ↑22 Δεκ 2022, 23:07Σου προτείνω μιλκο πρότειν νταρκ τσόκο, τότε. Η τοπ εξέλιξη του κλασικού σαβουρομίλκο. Δεν εχει καν ζάχαρη, στέβια εχει.kongrosian έγραψε: ↑22 Δεκ 2022, 22:56εν τω μεταξύ μεγαλώσαμε με κάτι καρνέισον, γιόκο τσόκο, μίλκο. σαβούρα μεγάλη. πρέπει να φύγει πολλή σαβούρα από τα ράφια των σουπερμαρκετ! ΜΕ ΝΟΜΟ!
Σε 500ml και το γαλατάκι σου, και την πρωτεϊνούλα σου, και όλα αυτά χωρίς ζαχαρή!
Και Γαμώωώ ε??!!1
Ε, πως λεγεται η αντρικια η σοκολατα παικταρα μου;kongrosian έγραψε: ↑22 Δεκ 2022, 23:10έλεος. άκου "κουβερτούρα"! μια λέξη και ένα υλικό που χρησιμοποιούν γυναίκες που φτιάχνουν γλυκά. τη μάνα μου θυμήθηκα!Bazoomba έγραψε: ↑22 Δεκ 2022, 23:06Αν ειναι σκετη κουβερτουρα,ακατεργαστη περναμε το τεστ;kongrosian έγραψε: ↑22 Δεκ 2022, 23:03
Και η παγίδα κρύβεται στο εξής: αν προστεθεί έστω και λίγο γάλα (αγελαδινό) στο κακάο, η διατροφική του αξία ξαφνικά μηδενίζεται, καθώς το γάλα μπλοκάρει την απορρόφηση των θρεπτικών του συστατικών. Φοβερό;
Και ακόμα και οι σοκολάτες υγείας με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κακάο έχουν λίγο γάλα στην επεξεργασία τους.
Οπότε συγνώμη που σας το χαλάω, αλλά οι σοκολάτες γάλακτος, τα προφιτερόλ, τα σουφλεδάκια, κοκάκια και λοιπά λαχταριστά σοκολατογλυκά του εμπορίου που καταναλώνουν οι ντιντήδες δεν έχουνε καμία σχέση με αυτό που οι επιστήμονες εξυμνούν στις έρευνες τους.
https://www.keepup.gr/diatrofi/kakao-ol ... einai-edw/