Κυριολεκτικά για τον πουτσο. Ο κάθε χωριατογυφτουλας την έχει δει nobleman όπως κάτι γυφτουλες εδώ στην περιοχή μου, όχι απλά πλεμπα αλλά ΜΠΙΧΛΑ. Και μετά τους βλέπεις κάτι τέτοιους ουρακοταγκους να παραγγέλνουν μοσχαρίσια καλοψημενη (καραγυφτικο να το παίζεις καλοφαγάς και να τρως μοσχαρίσια...... καλοψημενη).ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 15:23Εννοείται το κουτάλι.
Κάποιος που τρώει την μακαρονάδα με ένα βουνό τυρί ή με ψωμί, το κάνει για να το ευχαριστηθεί. Κάποιος που τρώει την μακαρονάδα με το κουτάλι το κάνει διότι νομίζει πως είναι κυριλέ ή ότι ξεχωρίζει από την πλέμπα, ενώ είναι ο ορισμός της πλέμπας!
Στο δια ταύτα τώρα τα μακαρόνια αν δεν είναι αλντεντε πέτα τα στις κότες.
Τυρί στα θαλασσινά είναι λίγο κιτσαριό αλλά δε βαριέσαι.
Η καρμπονάρα τρώγεται "στεγνή". Αν κολυμπάει στην κρέμα, βάλε και πλύνε τα πόδια σου μέσα.
Το ψωμί είναι must. Ακόμα και στην καρμπονάρα χρησιμοποιώ ψωμί να βοηθάει και τα μακαρόνια στο πηρουνι και για να μην πεινάω μετά από 2 ώρες.
Βασικά μόνο στο αυγολέμονο δεν τρώω ψωμί και αυτό γιατί χρειάζομαι το χώρο του στομάχου για τα 4 με 5 πιάτα αυγολέμονου. Αα και στην πίτσα επίσης δεν τρώω ψωμί (το έχω κάνει αλλά δεν πάει κάτω).