Σελίδα 38 από 41

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 27 Ιούλ 2021, 01:27
από Tarkovsky
alekhine έγραψε:
24 Ιούλ 2021, 20:26
waldorf έγραψε:
24 Ιούλ 2021, 18:03
Tarkovsky έγραψε:
24 Ιούλ 2021, 17:31
...

θα προτιμούσα πάντως ρακί-γραβιέρα, ακούγεται λιγότερο χίπστερ και γκέικο
Είχα την εντύπωση ότι εσύ είσαι ένα δράμι σοβαρός άνθρωπος,μέχρι που ξεστόμισες αυτό.
Μα παγωτό ρακί-γραβιέρα;Και είναι και λιγότερο χιπστερογκέικο;
Τότε μάστορα να παρεις πρατίνα-κοπανιστή ή μπουζοπούλα-τζατζίκη για να είναι σίγουρα πιό αντρικό το παγωτό.
Μα σοβαρά δεν τρολάρετε τώρα και τσίμπησα κι εγώ ο περίχαρος;
τι να τρολαρουν ρε εδω υπαρχουν και τα παγωτα καινοτομιας αμα γουσταρεις
το μεσημέρι πέρασα, αλλά δεν σε είχα διαβάσει

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 24 Αύγ 2021, 17:31
από Tarkovsky
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
24 Ιούλ 2021, 08:12
Μύστες μου δοκιμάστε παγωτό τσίπουρο-σύκο ασημακόπουλου. Μου το συνέστησε η κουρέας μου. Πρόκειται περί αποκαλύψεως
γκουρμεδιά υψηλοτάτου επιπέδου

επίσης εξαιρετικές πρώτες ύλες, τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω


δεν είναι το παγωτό που θα φας το μισό (κιλό) στο όρθιο, πριν γουρουνίσεις καπάκι το υπόλοιπο καθιστός

μικρή ποσότητα, ημίφως, τζαζ υπόκρουση




την επόμενη φορά λέω να το συνδυάσω με μία κάπως πικρή γεύση για να κοντραριστεί με ενδιαφέροντα τρόπο η γλυκάδα του σύκου, π.χ τσοκολάτα μπίτερ (εάν έχει, γιατί παρατήρησα μικρή ποικιλία γενικά - άλλο ένα συν δια το ζαχαροπλαστείον)

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 24 Αύγ 2021, 17:54
από Feindflug
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
24 Ιούλ 2021, 08:12
Μύστες μου δοκιμάστε παγωτό τσίπουρο-σύκο ασημακόπουλου. Μου το συνέστησε η κουρέας μου. Πρόκειται περί αποκαλύψεως
Τύπε, δεν υπάρχει ανθρώπινο ον που περιγράφεται ως η κουρέας.

Είτε είναι η κομμώτρια, είτε είναι ο κουρέας.

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 24 Αύγ 2021, 17:57
από waldorf
Τον under εννοούσε.

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 24 Αύγ 2021, 19:36
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Tarkovsky έγραψε:
24 Αύγ 2021, 17:31
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
24 Ιούλ 2021, 08:12
Μύστες μου δοκιμάστε παγωτό τσίπουρο-σύκο ασημακόπουλου. Μου το συνέστησε η κουρέας μου. Πρόκειται περί αποκαλύψεως
γκουρμεδιά υψηλοτάτου επιπέδου

επίσης εξαιρετικές πρώτες ύλες, τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω


δεν είναι το παγωτό που θα φας το μισό (κιλό) στο όρθιο, πριν γουρουνίσεις καπάκι το υπόλοιπο καθιστός

μικρή ποσότητα, ημίφως, τζαζ υπόκρουση




την επόμενη φορά λέω να το συνδυάσω με μία κάπως πικρή γεύση για να κοντραριστεί με ενδιαφέροντα τρόπο η γλυκάδα του σύκου, π.χ τσοκολάτα μπίτερ (εάν έχει, γιατί παρατήρησα μικρή ποικιλία γενικά - άλλο ένα συν δια το ζαχαροπλαστείον)
Εικόνα

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 12 Δεκ 2021, 10:39
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σήμερα λέω να δοκιμάσω το υπερκάλτ ημιυπόγειο παραδοσιακόν στην αγίου μελετίου

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 16 Δεκ 2021, 19:37
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σαραγλί - καταϊφάκια - γιαννιώτικο - μπακλαβαδάκια όλα τοπ. Αξίζει να πάτε να χαζέψετε όταν ανοίγουν φύλλο. Κάνουν κάτι τεράστια μισό στρέμμα. Θέλω να τους ρωτήσω ακόμη με τί αρωματίζουν το σιρόπι

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 17 Δεκ 2021, 19:14
από Belladonna
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
12 Δεκ 2021, 10:39
Σήμερα λέω να δοκιμάσω το υπερκάλτ ημιυπόγειο παραδοσιακόν στην αγίου μελετίου
Πού ειναι αυτό ακριβώς;

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 17 Δεκ 2021, 19:45
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Belladonna έγραψε:
17 Δεκ 2021, 19:14
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
12 Δεκ 2021, 10:39
Σήμερα λέω να δοκιμάσω το υπερκάλτ ημιυπόγειο παραδοσιακόν στην αγίου μελετίου
Πού ειναι αυτό ακριβώς;
Στο 60, αρκετά κοντά στην Πατησίων.

Κοίτα κατάσταση για να καταλάβεις τι εννοώ όταν λέω καλτ.

Εικόνα

Αξίζει να τους πετύχεις όταν ανοίγουν φύλλο, γίνεται χαμούλης.

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 18 Δεκ 2021, 08:45
από Belladonna
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
17 Δεκ 2021, 19:45
Belladonna έγραψε:
17 Δεκ 2021, 19:14
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
12 Δεκ 2021, 10:39
Σήμερα λέω να δοκιμάσω το υπερκάλτ ημιυπόγειο παραδοσιακόν στην αγίου μελετίου
Πού ειναι αυτό ακριβώς;
Στο 60, αρκετά κοντά στην Πατησίων.

Κοίτα κατάσταση για να καταλάβεις τι εννοώ όταν λέω καλτ.

Αξίζει να τους πετύχεις όταν ανοίγουν φύλλο, γίνεται χαμούλης.
Wow.

Παντως γενικά μαγαζιά που δεν βασιζονται στην εικόνα/μαρκετινγκ για να επιβιώσουν έχουν καλές πιθανότητες να είναι ποιοτικά και άξια επίσκεψης.

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 29 Δεκ 2021, 22:49
από Cecily Anne
Mας κάνανε δώρο κάτι μελομακάρονα με επικάλυψη σοκολάτα από το desire. Δεν πέθανα κιόλας, αλλά ήταν από καλά και πάνω.

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 09 Ιαν 2022, 14:55
από Ερμής
Πριν λίγο πήρα -μεταξύ διαφόρων άλλων- λίγα μελομακάρονα από Ασημακοπουλο μιας και βρέθηκα στην περιοχή. Χαλάλι τα 19.80 το κιλό. Α-ΠΑΙ-ΧΤΑ

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 09 Ιαν 2022, 14:58
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ερμής έγραψε:
09 Ιαν 2022, 14:55
Πριν λίγο πήρα -μεταξύ διαφόρων άλλων- λίγα μελομακάρονα από Ασημακοπουλο μιας και βρέθηκα στην περιοχή. Χαλάλι τα 19.80 το κιλό. Α-ΠΑΙ-ΧΤΑ
παγωτό κάστανο δοκίμασες; :D

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 09 Ιαν 2022, 15:03
από Ερμής
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
09 Ιαν 2022, 14:58
Ερμής έγραψε:
09 Ιαν 2022, 14:55
Πριν λίγο πήρα -μεταξύ διαφόρων άλλων- λίγα μελομακάρονα από Ασημακοπουλο μιας και βρέθηκα στην περιοχή. Χαλάλι τα 19.80 το κιλό. Α-ΠΑΙ-ΧΤΑ
παγωτό κάστανο δοκίμασες; :D
Είναι στην κατάψυξη... το απογευματάκι θα γίνει αυτοψία επ'αυτού😉

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 09 Ιαν 2022, 15:26
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ερμής έγραψε:
09 Ιαν 2022, 15:03
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
09 Ιαν 2022, 14:58
Ερμής έγραψε:
09 Ιαν 2022, 14:55
Πριν λίγο πήρα -μεταξύ διαφόρων άλλων- λίγα μελομακάρονα από Ασημακοπουλο μιας και βρέθηκα στην περιοχή. Χαλάλι τα 19.80 το κιλό. Α-ΠΑΙ-ΧΤΑ
παγωτό κάστανο δοκίμασες; :D
Είναι στην κατάψυξη... το απογευματάκι θα γίνει αυτοψία επ'αυτού😉
:c065: