Re: Για γερούς μάγειρες τι φιλέτα είναι;
Δημοσιεύτηκε: 19 Μαρ 2024, 16:01
Μουγκρί βέβαια εννοούσα, όχι σμέρνα που εκτός από επικίνδυνη δεν ξέρω και πώς την ψαρεύουν..
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://www.phorum.com.gr/
Japetus έγραψε: ↑19 Μαρ 2024, 14:32Ρε σεις τόσο κόκκαλο, πώς το τρώτε; εμείς όταν ρίχναμε κάνα παραγάδι και καμιά φορά αργουσαμε λίγο να το μαζέψουμε, έτρωγαν την ψαριά και πιάνονταν στη θέση τους σμερνες. Τις πετουσαμε πίσω στη θάλασσα εκτός από καμιά δυο που τη ρίχναμε στην κακαβιά. Αλλά και εκείνη την αφαιρουσαμε μετά..
Το χέλι από την άλλη, που έχει παρόμοια όψη και γεύση, είναι κλασεις ανώτερο στη σχάρα...
τα κόκκαλα τα βγάζεις με τσιμπιδάκι ένα-ένα. δεν έχεις δει ιάπωνα με ocd να φιλετάρει ψάρι;Japetus έγραψε: ↑19 Μαρ 2024, 14:32Ρε σεις τόσο κόκκαλο, πώς το τρώτε; εμείς όταν ρίχναμε κάνα παραγάδι και καμιά φορά αργουσαμε λίγο να το μαζέψουμε, έτρωγαν την ψαριά και πιάνονταν στη θέση τους σμερνες. Τις πετουσαμε πίσω στη θάλασσα εκτός από καμιά δυο που τη ρίχναμε στην κακαβιά. Αλλά και εκείνη την αφαιρουσαμε μετά..
Το χέλι από την άλλη, που έχει παρόμοια όψη και γεύση, είναι κλασεις ανώτερο στη σχάρα...
Τι έκανες στην Αθήνα;kongrosian έγραψε: ↑19 Μαρ 2024, 23:01τα κόκκαλα τα βγάζεις με τσιμπιδάκι ένα-ένα. δεν έχεις δει ιάπωνα με ocd να φιλετάρει ψάρι;Japetus έγραψε: ↑19 Μαρ 2024, 14:32Ρε σεις τόσο κόκκαλο, πώς το τρώτε; εμείς όταν ρίχναμε κάνα παραγάδι και καμιά φορά αργουσαμε λίγο να το μαζέψουμε, έτρωγαν την ψαριά και πιάνονταν στη θέση τους σμερνες. Τις πετουσαμε πίσω στη θάλασσα εκτός από καμιά δυο που τη ρίχναμε στην κακαβιά. Αλλά και εκείνη την αφαιρουσαμε μετά..
Το χέλι από την άλλη, που έχει παρόμοια όψη και γεύση, είναι κλασεις ανώτερο στη σχάρα...
πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: ↑19 Μαρ 2024, 23:03Τι έκανες στην Αθήνα;kongrosian έγραψε: ↑19 Μαρ 2024, 23:01τα κόκκαλα τα βγάζεις με τσιμπιδάκι ένα-ένα. δεν έχεις δει ιάπωνα με ocd να φιλετάρει ψάρι;Japetus έγραψε: ↑19 Μαρ 2024, 14:32Ρε σεις τόσο κόκκαλο, πώς το τρώτε; εμείς όταν ρίχναμε κάνα παραγάδι και καμιά φορά αργουσαμε λίγο να το μαζέψουμε, έτρωγαν την ψαριά και πιάνονταν στη θέση τους σμερνες. Τις πετουσαμε πίσω στη θάλασσα εκτός από καμιά δυο που τη ρίχναμε στην κακαβιά. Αλλά και εκείνη την αφαιρουσαμε μετά..
Το χέλι από την άλλη, που έχει παρόμοια όψη και γεύση, είναι κλασεις ανώτερο στη σχάρα...
Και προδόταρος και ειρωνας .kongrosian έγραψε: ↑19 Μαρ 2024, 23:07πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: ↑19 Μαρ 2024, 23:03Τι έκανες στην Αθήνα;kongrosian έγραψε: ↑19 Μαρ 2024, 23:01
τα κόκκαλα τα βγάζεις με τσιμπιδάκι ένα-ένα. δεν έχεις δει ιάπωνα με ocd να φιλετάρει ψάρι;
πες μας εσύ τι έκανες "φίλε", που 'σαι κάθε μέρα στην Αθήνα. κάνα νέο; κάνα περίεργο;πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: ↑19 Μαρ 2024, 23:31Και προδόταρος και ειρωνας .