Να μην...Αν κατάλαβες εσύ μυρωδιά όταν άνοιξες το πακέτο,δεν υπάρχει περίπτωση να μην κατάλαβαν αυτοί στο ψήσιμο.
SOS @%*#@!ΨΑΡΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!
Re: SOS @%*#@!ΨΑΡΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!
Εννοούσε ότι τελικά δε θα πας από δηλητηρίαση
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Αν ήταν και συφιλιδική και ξεδοντιάρα έπρεπε να φωνάξεις τον Nihil. Θα είχε ρεύσηΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 19:25Τώρα που μπορεί να χωριστούμε οριστικά, θα στο πω πως και εγώ σ'αγαπω.Σουβλίτσα έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 19:14Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 19:10
Πες τον λακαμα τον γιατρό σου, να σου πει να πάρεις μια κουταλιά ενεργό άνθρακα από το φαρμακείο.
Το κεφάλι σου σε πονά λόγο άγχους, πιθανόν σου ανέβηκε η πίεση(θα πέσει όταν χαλαρώσεις, δεν παθαίνεις κάτι). Κάνε καμιά άσκηση αναπνοής να κουλάρεις, θα σου έλεγα να κουμπωθείς και με κανένα lexo, αλλά δεν ξέρω τι αλληλεπίδραση μπορεί να έχει με το πετρέλαιο Αν δεις κανένα φωτεινό τούνελ,γύρνα πίσω αμέσως,έχεις πολά να δώσεις ακόμα,τουλάχιστον μισο εκατομμύριο ποστ.
Σ'αγαπώ..
γιατί να του πω τ'ανθρώπου να πάρω ενεργό άνθρακα?
Ο ενεργός άνθρακας είναι ταμαμ για τις δηλητηριάσεις,google it. Αν και νομίζω πως δεν δηλητηριάστηκες,απλά πανικοβλήθηκες. Το είχα πάθει και εγω μια φορά, όταν έφαγα πατσά στο Παρα Πέντε,μπέρδεψα την τουαλέτα με την κουζίνα πηγαίνοντας να κατουρήσω και είδα μια παρακμιακή γρια να δοκιμάζει τις σούπες και να ανακατεύει με την κουτάλα. Άρχισα να σκεφτομαι πως είναι σαν να της έκανα γλωσσόφιλο και εκατομμύρια χιλίοχρονα μικρόβια μπήκαν μέσα μου. Από την υποβολή,ζαλιζόμουν κι όλας.
Ήταν πιάτο ημέρας ρε σεις, πως κάνετε έτσι; Δεν είναι ακριβό το μαγαζί. Ρε μαλάκα ασέβαστε, που ποστάρεις στην εσωτερική πολιτική αυτή την ώρα, έλα εδώ να τους εξηγήσεις, γιατί νομίζουν ότι τρολάρω.
Σε θέλω-με θέλεις!Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 19:25
Τώρα που μπορεί να χωριστούμε οριστικά, θα στο πω πως και εγώ σ'αγαπω.
Ο ενεργός άνθρακας είναι ταμαμ για τις δηλητηριάσεις,google it. Αν και νομίζω πως δεν δηλητηριάστηκες,απλά πανικοβλήθηκες. Το είχα πάθει και εγω μια φορά, όταν έφαγα πατσά στο Παρα Πέντε,μπέρδεψα την τουαλέτα με την κουζίνα πηγαίνοντας να κατουρήσω και είδα μια παρακμιακή γρια να δοκιμάζει τις σούπες και να ανακατεύει με την κουτάλα. Άρχισα να σκεφτομαι πως είναι σαν να της έκανα γλωσσόφιλο και εκατομμύρια χιλίοχρονα μικρόβια μπήκαν μέσα μου. Από την υποβολή,ζαλιζόμουν κι όλας.
Έπρεπε να φθάσω λίγο πριν την νεκρική κλίνη για να το παραδεχθείς, σκληρό αγόρι?
(βασικά προσπαθώ να ποστάρω εδώ και κάτι λεπτά και δεν μπορώ από τα γέλια)
Ο πονοκέφαλος αυτός με πιάνει κατα καιρούς τον τελευταίο ένα, δύο χρόνους και είναι ό,τι χειρότερο αν δεν τον προλάβω με κάποιο τρόπο.
Προφανώς τσίτωσα αλλά επίσης με σφίγγει και ο λαιμός μου αλλά και αυτό από το τσίτωμα είναι.
Γενικά όταν τσιτώνομαι/εκνευρίζομαι ή πονάει ο λαιμός ή βγάζω αναφυλαξία και με πιάνει φαγούρα στο σώμα
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Τρου.
Είχε πιει ο αδελφός μου πιτσιρίκι από αυτό που είχαμε για την μηχανή στο πηγάδι.
Ούτε εμετό δεν θυμάμαι να έκανε.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Δεν το κατάλαβα όταν άνοιξα το πακέτο, όταν έβαλα τα κοκκαλάκια και την πετσούλα στο στόμα το κατάλαβα
δηλαδή, αν το ψάρι είναι από την Τυνησία δεν παίζει να είναι από πετρελαιοκηλίδα κτλ αλλά να έχει συμβεί κάτι άλλο?
Μιλάμε, είμαι στο τσακ να στείλω κάποιον να παει το κεφάλι για ανάλυση-γιατί εγώ δεν δύναμαι αλλά δεν βρίσκω και καναν εθελοντή να δύναται επίσης
Υπερκουλ: ενεργός άνθρακας είναι εκείνα τα λεγόμενα καρβουνάκια που μου έδινε μικρή η μαμά μου αμα με έπιανε η κοιλίτσα μου?
Εδώθη εντολή στο φαρμακείο για ντελιβερυ (εδώ εχω δικό μου άνθρωπο, δεν φοβούμαι )
Αγαπώ Vatraxo. Πολύ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Αγνο πετρελαιακι που δεν εχει υποστει επεξεργασια σιγουρα παντως
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Nαμ, περίεργες ορέξεις βλέπω έχεις
Άλλη φορά να αφήνεις την αστακομακαρονάδα σε μένα κάτω και να τρως ένα πιάτο φασολάδα του λαού
Έλα μωρέ, δε τον βλέπεις; Τη φασολάδα ούτε να την κλάσει.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Πρέπει να ήταν κίνησης αφού οι μηχανές που έβαζαν στα πηγάδια τότε ήταν τροποποιημένες μηχανές παλιών αυτοκινήτων.
Ή μαζούτ, δεν ξέρω.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 403 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis