Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ασέβαστος » 18 Ιούλ 2019, 18:57
σπανια.
οσο ημανε μικιος στη μαμα μου, δεν ετρωγα το βραδυ μεσημεριανο φαγητο. ηθελα φρεσκομαγειρεμενο.
οταν εμεινα μονος...εχμ, ντρεπομαι που θα το πω, αλλα δε μαγειρεψα ποτε. η δουλεια μου ειχε σχεδον παντα σχεση με εστιαση, οποτε ετρωγα στο μερος που εργαζομουν, η επεφτα στην ετοιματζιδικη σαβουροφαγια.
οταν με γνωρισε η γυναικα μου, ειχε απορησει που ειχα μονο ενα πιατο, ενα σερβιτσιο, και 2 ποτηρια. (δεν ξερω πως ετυχε να εχω 2, ενα θα ηταν αρκετο)
απο τοτε που ανοιξα σπιτι, παντρευτηκα, και η δουλεια μου δεν ειναι σε εστιατορια και μπαρ, εστρωσα καπως. μπορω να μαγειρεψω βασικες τροφες, ισα για επιβιωση, οχι τιποτε σπουδαιο. και συνηθισα να τρωω ακομη και χτεσινα φαγητα.
αν κατι μεινει πανω απο μερα στο ψυγειο, το πιθανοτερο ειναι να γουρουνιασω και να το φαω, δηθεν να μην παει χαμενο, και αν ειναι παρα πολυ, εχω και σκυλο.
αυτο που δεν καταλαβα που εγραψε καποιος, ειναι η καταψυξη. εκει βαζουμε τροφες πριν τις μαγερεψουμε, μετα στην ψυξη, η στο στομαχι. δεν εχω βαλει ποτε μαγειρεμενο φαγητο στην καταψυξη, τι παιζει;