Θεωρητικά ναι.
Πρακτικά για να αλλοιωθουν τα χαρακτηριστικά του, πρέπει να εκτεθεί σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.
κι ομως υπαρχουν ρεμαλια που τους βλεπουμε να αγοραζουν τσουβαλια την ζαχαρη και η μονη εργασια που κανουν ειναι παραγωγη μελιου...
Δεν έχω συναντήσει κανέναν να βάζει ζάχαρη και μετα να πάει να τρυγα μελίσσια.taxalata xalasa έγραψε: ↑01 Ιούλ 2022, 10:24κι ομως υπαρχουν ρεμαλια που τους βλεπουμε να αγοραζουν τσουβαλια την ζαχαρη και η μονη εργασια που κανουν ειναι παραγωγη μελιου...
βαζουν τις μελισσες να τρωνε ζαχαρη;
τι κανουν;
μιλαω για παραγωγους σε επαρχια...
παραυτα υπαρχουν και τα αυθεντικα του βουνου που αναφερεις, οπως το ελατης και καστανιας που ειναι η αδυναμια μου...
Τι θελεις να κάνουν; Ταϊζουν γλυκόζη και πολλοί ταϊζουν και πάνω στην ανθοφορία.taxalata xalasa έγραψε: ↑01 Ιούλ 2022, 10:24κι ομως υπαρχουν ρεμαλια που τους βλεπουμε να αγοραζουν τσουβαλια την ζαχαρη και η μονη εργασια που κανουν ειναι παραγωγη μελιου...
βαζουν τις μελισσες να τρωνε ζαχαρη;
τι κανουν;
μιλαω για παραγωγους σε επαρχια...
Ο καθαρός ελατος δεν κρυσταλλωνει ποτέ.The Age of Aquarius έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 01:10Κρυσταλλώνει με χονδρόκοκκο κρύσταλλο. Αλλά εξαρτάται και τι άλλο έχει μέσα. Μου χουν μείνει 2 κιλά από πέρυσι και είναι κρυσταλλωμένα. όμως είχε και καστανιά μέσα.
Μόνο η ελατοβανίλια δεν κρυσταλλώνει
Εκτος του να το παω στο χ χημειο, δεν υπαρχει καποιος αλλος πρακτικος τροπος να δω τι παιζει με αυτο που αγορασα;