Μηχανικός έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 21:35
shrike έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 20:38
είτε χάντρες στο τηγάνι (με σαλτσούλα, καουμπόυκα)
Αυτό πως φτιάχνεται;
Θα πρέπει να ρωτήσω, για να σου πω. Την διαδικασία εννοώ, γιατί προσωπικά δεν το 'χω φτιάξει ποτέ.
Η σύζυγος το πρωτόκανε πριν μερικά χρόνια, σε βαθύ τηγάνι με λάδι και σάλτσα ντομάτας (παραγωγής μας, παρακαλώ) και ξετρελάθηκα.
Από τότε, οι φορές που τρώμε φασόλια πάνε μισές-μισές, μια τέτοια καουμπόυκα (έτσι τα λέω) και μια φασολάδα. Με σφήνα κανέναν ταβά εδώ κι εκεί.
Έχει τύχει να βάλει και ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά κανά δυο φορές που ήταν επίσης πολύ νόστιμο, αλλά προτιμώ το άλλο που κάνει, που πετάει 2-3 ολόκληρες τσούσκες μέσα και παίρνει πικάντικη γεύση στο σύνολό του το φαΐ.