κ γουσταρω
δυστυχως δεν μπορω να σβησω τα νηματα στα οποια εδειχνα καποιες τεχνικες
κ γουσταρω
Ναι, βασικά ψώλο το λέμε, αλλά είπα να μην το αναφέρω γιατί θα το άρπαζε η άλλη και θα το έκανε σημαία.
Δεν ήξερα ότι τα λέμε έτσι, αλλά μάλλον κάποιος έχει το μυαλό του συνέχεια εκεί και πάει να το ρίξει πάνω μου.Bic έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 15:19Ναι, βασικά ψώλο το λέμε, αλλά είπα να μην το αναφέρω γιατί θα το άρπαζε η άλλη και θα το έκανε σημαία.
Τη λέξη, εννοώ. Μη με παρεξηγήσει κιόλας.
Επίσης, τις καλές παλιές εποχές δολώναμε και γάμπαρη που ήταν κυριολεκτικά τσάμπα. Από τότε που έγινε της μόδας και την πουλάνε για κατανάλωση, οπότε δεν συμφέρει πια...
Δινει ωραιο ζουμι σε φαγητα η γαμπαρη!Bic έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 15:19Ναι, βασικά ψώλο το λέμε, αλλά είπα να μην το αναφέρω γιατί θα το άρπαζε η άλλη και θα το έκανε σημαία.
Τη λέξη, εννοώ. Μη με παρεξηγήσει κιόλας.
Επίσης, τις καλές παλιές εποχές δολώναμε και γάμπαρη που ήταν κυριολεκτικά τσάμπα. Από τότε που έγινε της μόδας και την πουλάνε για κατανάλωση, οπότε δεν συμφέρει πια...
Το πράσινο τί είναι; Λιωμένα λαχανικά;
Σωστά.
Όμορφα.
Άλλο να στο περιγράφω κι άλλο να το βλέπεις το πιάτο. Σπέρνει.