Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους! https://www.phorum.com.gr/
Μερικές φορές μου αρέσει να προσθέτω αυγολέμονο στο επόμενο σερβίρισμα (ή καθόλου) γιατί επειδή είναι έντονο σκεπάζει τόσο το άρωμα όσο και τη γεύση του ζωμού. Είναι θέμα διάθεσης. Ισχύει για όλα τα σουποειδή και όχι μόνον τα γιουβαρλάκια.
Μερικές φορές μου αρέσει να προσθέτω αυγολέμονο στο επόμενο σερβίρισμα (ή καθόλου) γιατί επειδή είναι έντονο σκεπάζει τόσο το άρωμα όσο και τη γεύση του ζωμού. Είναι θέμα διάθεσης. Ισχύει για όλα τα σουποειδή και όχι μόνον τα γιουβαρλάκια.
Μ' αρέσει και η παραλλαγή με γιαούρτι και λεμόνι.
Δεν μου αρέσει το αβγό στις σούπες.
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Δημοσιεύτηκε: 11 Σεπ 2019, 11:07
από Cavaliere
Χτες τη νύχτα έφτιαξα φακές για να έχω σήμερα.
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Δημοσιεύτηκε: 12 Σεπ 2019, 12:52
από Cavaliere
Δεύτερη μέρα τελείωσα τις φακές, και πιάνω σε δύο ώρες δουλειά. Πολύ ωραίο πράμα το όσπριο, ρε πούστη . Ξεδηλητηριάστηκα. Άμα δουλεύεις εκτός έδρας θα φας και σκατά, δεν το αποφεύγεις. Πέστε καμιά ιδέα για αύριο, μαγειρεύω μεταξύ 22.00 και 24.00 το βράδυ για την άλλη μέρα. Να είναι και οικονομικό, όχι να πρέπει να αγοράσω σνιτσελάκια των 17 ευρώ.
Δεύτερη μέρα τελείωσα τις φακές, και πιάνω σε δύο ώρες δουλειά. Πολύ ωραίο πράμα το όσπριο, ρε πούστη . Ξεδηλητηριάστηκα. Άμα δουλεύεις εκτός έδρας θα φας και σκατά, δεν το αποφεύγεις. Πέστε καμιά ιδέα για αύριο, μαγειρεύω μεταξύ 22.00 και 24.00 το βράδυ για την άλλη μέρα. Να είναι και οικονομικό, όχι να πρέπει να αγοράσω σνιτσελάκια των 17 ευρώ.