Ψάχνω κάτι που για να φας δεύτερο να χρειάζεσαι παρέα τριών ατόμων. Κυρίως κέντρο/ανατολικά αλλά προτάσεις και από δυτικά ευπρόσδεκτες.
Δώστε τα φώτα σας

Ας πούμε ότι από άτομο πού εμπιστεύομαι δεν έχω ακούσει τα καλύτερα...
Ευχαριστώ, θα δοκιμάσω οπωσδήποτε. Έχω βαρεθεί να βλέπω τους γύρους να μικραίνουν και να θέλω τρία για να χορτάσω... Και με τις πίτσες το ίδιο, οικογενειακή λένε αλλά είναι για να φάει οικογένεια από στρουμφάκια.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 17:59Το Γυράδικο στην Τούμπα(Λαμπράκη) ίσως κάνει το μεγαλύτερο πιτόγυρο έβερ! Εμένα δεν με χαλάει στο στομάχι,συγκινούμε κάθε φορά που τρώω και από ποσότητα δεν υπάρχει! Πάρε με Κυπριακή ή αράβικη να γίνει της πουτάνας!
Χθες βράδυ έφαγα και στον Χρήστο στην Εγνατία. Μεγάλο σάντουιτς και αρκετά καλό ποιοτικά. Παρα το προχωρημένο της ώρας κοιμήθηκα σαν πουλάκι.
Πιο κεντρικά είναι ο Γύρος της Αριστοτέλους. Χρήστο έχει και στην Νεάπολη και αν δεν κάνω λάθος, αυτό ήταν το αρχικό μαγαζί.Awesomatic έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 20:38Ας πούμε ότι από άτομο πού εμπιστεύομαι δεν έχω ακούσει τα καλύτερα...Ευχαριστώ, θα δοκιμάσω οπωσδήποτε. Έχω βαρεθεί να βλέπω τους γύρους να μικραίνουν και να θέλω τρία για να χορτάσω... Και με τις πίτσες το ίδιο, οικογενειακή λένε αλλά είναι για να φάει οικογένεια από στρουμφάκια.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 17:59Το Γυράδικο στην Τούμπα(Λαμπράκη) ίσως κάνει το μεγαλύτερο πιτόγυρο έβερ! Εμένα δεν με χαλάει στο στομάχι,συγκινούμε κάθε φορά που τρώω και από ποσότητα δεν υπάρχει! Πάρε με Κυπριακή ή αράβικη να γίνει της πουτάνας!
Χθες βράδυ έφαγα και στον Χρήστο στην Εγνατία. Μεγάλο σάντουιτς και αρκετά καλό ποιοτικά. Παρα το προχωρημένο της ώρας κοιμήθηκα σαν πουλάκι.
Ας ανοίξει το σουβλατζίδικο του το Σάββατο πρωτα.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 21:31Προσέχετε τι γράφετε γιατί θα σας διαβάσει ο Σιντ κάποια στιγμή.
Μετακομισες;Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 21:34Ας ανοίξει το σουβλατζίδικο του το Σάββατο πρωτα.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 21:31Προσέχετε τι γράφετε γιατί θα σας διαβάσει ο Σιντ κάποια στιγμή.
Πέρισυ τετοια εποχή.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 21:38Μετακομισες;Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 21:34Ας ανοίξει το σουβλατζίδικο του το Σάββ⁷ατο πρωτα.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 21:31Προσέχετε τι γράφετε γιατί θα σας διαβάσει ο Σιντ κάποια στιγμή.![]()
Δεν ειναι πουστια. Ειναι σοφια!Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 21:38Προτεινω να κανει και την κλασσικη πουστια: χωρις πατατες!
Golden Age έγραψε: ↑06 Ιαν 2019, 18:11Τί να κάνουμε... Υπάρχουμε κι εμείς που αγωνιζόμαστε για τη δημοκρατία.