Σελίδα 23 από 23

Re: Μαγειρική και οικονομία.

Δημοσιεύτηκε: 30 Μάιος 2020, 12:44
από perseus
alekhine έγραψε:
18 Μάιος 2020, 13:07
Cecily Anne έγραψε:
17 Μάιος 2020, 21:32
Cavaliere έγραψε:
17 Μάιος 2020, 21:29
Naida, πολλά μπορείς να πάθεις, έχω πάθει 2 φορές δηλητηρίαση από μύδι, έτυχε. Μπορεί να πρέπει να το κοιτάξεις, αν σε πειράζει κάτι, τι να σου πω... Αλλά, παραδοσιακά, και ρώτα όλους τους ανθρώπους που μεγάλωσαν κοντά στη θάλασσα, τυρί με ψάρι τρώνε. Αν εχεις κάτι συγκεκριμένο, είναι ιατρικό θέμα, ψαξ΄το.
:)
Εχω παθει ζημια κι εγω με μύδι, τα μύδια πανε και μεγαλώνουν σε περιοχές με πολλη μποχα και θενε τρομερή προσοχή.
το προβλημα με τα μυδια ειναι οτι μπορει να αγορασεις μπαγιατικα που εχουν ανοιξει απο μονα τους και αν τα βαλεις στην μαγειρια καηκες

για αυτο αν και μου αρεσουν τα αποφευγω επειδη μονο κατεψυγμενα βρισκω
Βασικη αρχη ,ωμο μυδι ανοιχτο το πετας κλειστο βρασμενο το πετάς

Re: Μαγειρική και οικονομία.

Δημοσιεύτηκε: 04 Ιουν 2020, 14:18
από Gherschaagk
Υπάρχει έστω και ένας που έχει πιάσει κουτάλα και δεν το γνωρίζει αυτό;

Τα μύδια είναι τα φίλτρα της θάλασσας. Αυτό που λέει η Σέσιλι, πολλή βρωμιά.