Re: Μαγειρική και οικονομία.
Δημοσιεύτηκε: 30 Μάιος 2020, 12:44
Βασικη αρχη ,ωμο μυδι ανοιχτο το πετας κλειστο βρασμενο το πετάςalekhine έγραψε: ↑18 Μάιος 2020, 13:07το προβλημα με τα μυδια ειναι οτι μπορει να αγορασεις μπαγιατικα που εχουν ανοιξει απο μονα τους και αν τα βαλεις στην μαγειρια καηκεςCecily Anne έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 21:32Εχω παθει ζημια κι εγω με μύδι, τα μύδια πανε και μεγαλώνουν σε περιοχές με πολλη μποχα και θενε τρομερή προσοχή.Cavaliere έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 21:29Naida, πολλά μπορείς να πάθεις, έχω πάθει 2 φορές δηλητηρίαση από μύδι, έτυχε. Μπορεί να πρέπει να το κοιτάξεις, αν σε πειράζει κάτι, τι να σου πω... Αλλά, παραδοσιακά, και ρώτα όλους τους ανθρώπους που μεγάλωσαν κοντά στη θάλασσα, τυρί με ψάρι τρώνε. Αν εχεις κάτι συγκεκριμένο, είναι ιατρικό θέμα, ψαξ΄το.
για αυτο αν και μου αρεσουν τα αποφευγω επειδη μονο κατεψυγμενα βρισκω