Re: Γλυκά που φτιάξαμε σήμερα
Δημοσιεύτηκε: 06 Δεκ 2020, 19:33
Τέλεια!
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://www.phorum.com.gr/
Τέλεια!
Ω μη μου λες τέτοια. Χωρίς να ρέει δεν είναι σουφλέ αλλά κεικ/σοκολατοπιταNaida έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 19:26https://cookpad.com/gr/sintages/3085275 ... iki-gemisi
Εγώ αυτή κάνω συνήθως. Και σήμερα αυτή έκανα. Απλά εμένα δεν έχει αυτό το να ρέει η σοκολάτα από μέσα αλλά είναι πολύ υγρό μέσα.
Έτσι ήτανΠτολεμαίος έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 20:35Ω μη μου λες τέτοια. Χωρίς να ρέει δεν είναι σουφλέ αλλά κεικ/σοκολατοπιταNaida έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 19:26https://cookpad.com/gr/sintages/3085275 ... iki-gemisi
Εγώ αυτή κάνω συνήθως. Και σήμερα αυτή έκανα. Απλά εμένα δεν έχει αυτό το να ρέει η σοκολάτα από μέσα αλλά είναι πολύ υγρό μέσα.
Εσωτερικά;Naida έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 20:37Έτσι ήτανΠτολεμαίος έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 20:35Ω μη μου λες τέτοια. Χωρίς να ρέει δεν είναι σουφλέ αλλά κεικ/σοκολατοπιταNaida έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 19:26
https://cookpad.com/gr/sintages/3085275 ... iki-gemisi
Εγώ αυτή κάνω συνήθως. Και σήμερα αυτή έκανα. Απλά εμένα δεν έχει αυτό το να ρέει η σοκολάτα από μέσα αλλά είναι πολύ υγρό μέσα.
Άμα θες να ρέει μειώνεις λίγο το χρόνο ψησίματος, από 20 λεπτά που λέει σε 16 θα έλεγα, φαντάσου ότι 25 30 λεπτά λένε σε κάποια μάφινς.Naida έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 19:26https://cookpad.com/gr/sintages/3085275 ... iki-gemisi
Εγώ αυτή κάνω συνήθως. Και σήμερα αυτή έκανα. Απλά εμένα δεν έχει αυτό το να ρέει η σοκολάτα από μέσα αλλά είναι πολύ υγρό μέσα.
Εσωτερικά δεν έχω φώτο αλλά ήταν νόστιμα απλά δεν ερεε η σοκολάτα.Πτολεμαίος έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 21:09Εσωτερικά;Naida έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 20:37Έτσι ήτανΠτολεμαίος έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 20:35
Ω μη μου λες τέτοια. Χωρίς να ρέει δεν είναι σουφλέ αλλά κεικ/σοκολατοπιτα
Το ξέρω αυτό, απλά για καλύτερη ασφάλεια τα ψήνω στην ώρα που λέει κι ας μην είναι ρευστή. Δεν με ενοχλεί. Το αντίθετο θα έλεγα.don't speak έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 21:19Άμα θες να ρέει μειώνεις λίγο το χρόνο ψησίματος, από 20 λεπτά που λέει σε 16 θα έλεγα, φαντάσου ότι 25 30 λεπτά λένε σε κάποια μάφινς.Naida έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 19:26https://cookpad.com/gr/sintages/3085275 ... iki-gemisi
Εγώ αυτή κάνω συνήθως. Και σήμερα αυτή έκανα. Απλά εμένα δεν έχει αυτό το να ρέει η σοκολάτα από μέσα αλλά είναι πολύ υγρό μέσα.
Επίσης, δεν το λέω για σένα, σε τέτοιες συνταγές καλό είναι τα αυγά να είναι πολύ φρέσκα, διότι δεν ψήνονται πολύ.