Μετά από προσφυγή γαλλικής εταιρείας, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασφάλειας Τροφίμων ενέκρινε τα σκουλήκια mealworms (η Google το μεταφράζει ως ο "σκώληκας του αλεύρου") ως ασφαλή για κατανάλωση και πηγή ζωικής πρωτεΐνης.
Τα mealworms αποτελούν όπως είπαμε, πηγή πρωτεΐνης αλλά και φυτικών ινών, καθώς από αποτελούνται και από χυτίνη (chitin - ελπίζω ότι το μεταφράζω σωστά). Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι αποτελούν διατροφική επιλογή με χαμηλές εκπομπές άνθρακά.
http://www.digitaljournal.com/tech-and- ... cle/584424
Άντε, δε βάζω φωτογραφία.
Όχι θα βάλω τελικά:
