Ε ναι, είδες;
Άλλοι τρώνε μπαμρπούνια και ευφραίνονται και άλλοι αγοράζουν μικρόφωνα και τρελλαίνονται...
Ναι αλλά έκανα *αλακία, πήρα μόνον ένα *αμώ το ΠΑ.ΣΟ.Κ μου μέσα (θεμουσχώραμε).
αυτο. προσωπικα κατηγορώ τους αλβανους. και τους νοτιομακεδόνες βεβαια αλλα πρώτα τους αλβανους
Φιξντ.
Ποιον εννοείς;Bull Dawg έγραψε: ↑20 Δεκ 2021, 16:09Να αυτά δεν μπορώ. Όταν ο πορνογερος δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με καμιά συζήτηση της προκοπης, σ αρχίζει τις σφυριχτρες, τις τυλιχτες, το μνι που ψάχνει να βρει, Σταθαρας μαγκιά κλανιά κι εξάτμιση.
Διώξατε όλες τις ενημερωμένες μούρες και παλεύετε με λογαριασμούς μπαζουμπες. Ντωμεταξυ όλοι ζωές αλητηριων πορνομουτρων.
Κάτσε να δεις τι θα κυκλοφορήσει λίαν συντόμως.
Μιλάς για μία που αντέκρουσε τα σκιρτήματα σου; Ε καλά εσχατογρια θα την έλεγες, υποθέτω. Δεν μπαίνω καν στον κόπο..Λοξίας έγραψε: ↑20 Δεκ 2021, 16:26Ποιον εννοείς;Bull Dawg έγραψε: ↑20 Δεκ 2021, 16:09Να αυτά δεν μπορώ. Όταν ο πορνογερος δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με καμιά συζήτηση της προκοπης, σ αρχίζει τις σφυριχτρες, τις τυλιχτες, το μνι που ψάχνει να βρει, Σταθαρας μαγκιά κλανιά κι εξάτμιση.
Διώξατε όλες τις ενημερωμένες μούρες και παλεύετε με λογαριασμούς μπαζουμπες. Ντωμεταξυ όλοι ζωές αλητηριων πορνομουτρων.
Κάτσε να δεις τι θα κυκλοφορήσει λίαν συντόμως.
Ο sys είναι κλωσσοπούλι ακόμα...
Έχω έναν υπ' όψιν μου, αλλά αυτή είναι μια εσχατόγρια που ήταν η γριά βάβω του Ραμσή του Α'
Και τότε δεν είχαν τυλιχτά στην νεκρόπολη της Θήβας...
.
Ο Ευριπίδης στη Νέα Ιωνία έχει κλείσει καιρό τώρα.Volk έγραψε: ↑20 Δεκ 2021, 16:45Εφαγα στη Νεα Ιωνια τυλιχτα με χοιρινο γυρο. Κορυφαια γευση και ποιοτητα. Πηραμε μετα και σκετη μεριδα γυρο, να δοκιμασω σκετο το γυρο να δω τι παιζει. Αψογος! Ειχα καιρο να φαω τυλιχτα γυρο, να ειναι νοστιμα και να μην ειναι τιγκα στα αλατια και τα πιπερια!
Ευριπιδης λεγεται το μαγαζι.
Απο την αριστερη πλευρα της Καποδιστριου οπως ανεβαινεις για Φιλοθεη, ειναι Νεα Ιωνια, απο τη δεξια ειναι Φιλοθεη που ειναι και το περιπτερο, το φαρμακειο κτλπΕρμής έγραψε: ↑20 Δεκ 2021, 16:54Ο Ευριπίδης στη Νέα Ιωνία έχει κλείσει καιρό τώρα.Volk έγραψε: ↑20 Δεκ 2021, 16:45Εφαγα στη Νεα Ιωνια τυλιχτα με χοιρινο γυρο. Κορυφαια γευση και ποιοτητα. Πηραμε μετα και σκετη μεριδα γυρο, να δοκιμασω σκετο το γυρο να δω τι παιζει. Αψογος! Ειχα καιρο να φαω τυλιχτα γυρο, να ειναι νοστιμα και να μην ειναι τιγκα στα αλατια και τα πιπερια!
Ευριπιδης λεγεται το μαγαζι.
Στη Φιλαδέλφεια είναι και στη Φιλοθέη.
Α σωστά μλκιες λέω εκεί πιανει Ν.Ιωνία και όχι Φιλοθέη.
Σκέψου να έτρωγες απο τον Ευριπίδη πριν καμια δεκαετία. Τωρα θεωρείται πως το έχει χαλάσει πολύ.
Που ακριβως στην Ισμηνης ηταν αυτο? Σε ποιο υψος?wooded glade έγραψε: ↑17 Δεκ 2021, 21:37Καλή ήταν και η Μπουμπουλίνα, έξω από τον ιππόδρομο του Φαλήρου (περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις).
Πριν τις κούρσες έτρωγα κεμπάπ παρέα με τους πασόκους υπαλλήλους του οργανισμού.
Αλλά ήταν και το περίφημο "ψητοπωλείο" παραπάνω στην Ισμήνης. Από εκεί πριν έρθουν τα κινητά έπαιρναν τηλέφωνο οι ιπποδρομιάκηδες τους παράνομους μπουκ για να αποφύγουν να παίξουν στα ταμεία.
Έξω από τη μάντρα του ίππο ακριβώς.Daje έγραψε: ↑20 Δεκ 2021, 17:21Που ακριβως στην Ισμηνης ηταν αυτο? Σε ποιο υψος?wooded glade έγραψε: ↑17 Δεκ 2021, 21:37Καλή ήταν και η Μπουμπουλίνα, έξω από τον ιππόδρομο του Φαλήρου (περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις).
Πριν τις κούρσες έτρωγα κεμπάπ παρέα με τους πασόκους υπαλλήλους του οργανισμού.
Αλλά ήταν και το περίφημο "ψητοπωλείο" παραπάνω στην Ισμήνης. Από εκεί πριν έρθουν τα κινητά έπαιρναν τηλέφωνο οι ιπποδρομιάκηδες τους παράνομους μπουκ για να αποφύγουν να παίξουν στα ταμεία.
Το τζατζικι δηλαδη μεσα στο τυλιχτο ηταν τοτε η αντιστοιχη καφριλα της τωρινης μουσταρδας-σως?Λοξίας έγραψε: ↑17 Δεκ 2021, 21:52Θα στενοχωρήσω όλους τους Μιλλένιαλς και πολλούς από την Generation X, αλλά δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει τυλιχτό. Με γύρο ή κεμπάπ.
Έχετε μάθει στα τυλιχτά του ποδαριού, σε στυλ μπέργκερ των Goody's των ΣΕΑ των εθνικών οδών...
Επίπεδες γεύσεις που αν δεν ήταν τα χημικά ενισχυτικά γεύσεων, θα τα πετάγατε στα σκουπίδια χωρίς δεύτερη κουβέντα...
Εμ! όταν βάζετε στο τυλιχτό μουστάρδα ή τζατζίκι ή κάποια σως, μαρούλι, πατάτες τηγανιτές, τι να πει κανείς;
Τα παραπάνω, αλλοιώνουν την γεύση του τυλιχτού. Απαγορεύεται ρητά να μπαίνουν στο τυλιχτό. Βέβαια, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, όμως τότε δεν τρώτε τυλιχτό, αλλά μια μπασταρδεμένη παραλλαγή του.
Το καλό κρέας δεν αρκεί. Απαραίτητο βέβαια, αλλά μόνον καλό κρέας και ουδέτερη μίξη των άλλων, θα είναι σαν μπιφτέκι δίατας με πίτα.
Πρέπει να υπάρχει η σωστή αναλογία κρεμμυδιού, τομάτας, αλατοπίπερου ΚΑΙ μαϊντανού, καθώς και μια ζεστή κουταλιά σάλτσας τομάτας (λάδι, αλάτι και κοκκινοπίπερο), ώστε όλα μαζί να δώσουν την απίστευτη γεύση του σωστού τυλιχτού.
Κάνα δυο βροντόσαυροι μπούμερς, ανέφεραν τον Αγανιάν στην Παλιά Κοκκινιά. Έτσι τα έφτιαχνε και αυτός.
Όπως και σχεδόν όλα τα σουβλατζίδικα στις γειτονιές των 60's, που στην άκρη της ψηστιέρας (με κάρβουνα) υπήρχε το κατσαρολάκι με την σάλτσα.
Και υπήρχε γκρίνια και διαμαρτυρία αν κάποιος δεν είχε βάλει αρκετό μαϊντανό...
gassim, Όχι. Ούτε ο Αγανιάν, ούτε ο Αιγύπτιος στην γέφυρα είχαν το πρώτο σουβλατζίδικο στην Ελλάδα.
Αυτό το είχε ένας ψηλός μουστακαλής λεβεντόγερος στην μια είσοδο της παλιάς αγοράς του Πειραιά, εκεί που τώρα είναι ο πύργος φάντασμα. Και είχε σουβλατζίδικο. Ο λεβεντόγερος ήταν Κόνιαλης, από το Ικόνιο δηλαδή, την πατρίδα του κεμπάπ.