εγώ κάπου στη νοτιο-δυτική πελοπόννησο. ψαρεμένη απογευματάκι, καλοκαίρι, από τον ψαροτουφεκά της παρέας.
το βράδυ την απλώσαμε στα κάρβουνα και ήρθε και έγινε λουκούμι!

μαλακια σας - λογω αγνοιας φυσικαkongrosian έγραψε: ↑15 Ιούλ 2022, 10:18
εγώ κάπου στη νοτιο-δυτική πελοπόννησο. ψαρεμένη απογευματάκι, καλοκαίρι, από τον ψαροτουφεκά της παρέας.
που παίχτηκε μαλακία; δεν κατάλαβα!Αγις έγραψε: ↑15 Ιούλ 2022, 10:24μαλακια σας - λογω αγνοιας φυσικαkongrosian έγραψε: ↑15 Ιούλ 2022, 10:18
τροφη για ερευνα - πες σε γνωστες τι κανατε για να μαθειςkongrosian έγραψε: ↑15 Ιούλ 2022, 10:25που παίχτηκε μαλακία; δεν κατάλαβα!Αγις έγραψε: ↑15 Ιούλ 2022, 10:24μαλακια σας - λογω αγνοιας φυσικαkongrosian έγραψε: ↑15 Ιούλ 2022, 10:18
Γουσταρω ψαρια, θαλασσινα γενικοτερα. Υπαρχουν καποια καλα σκηνικα που εχω βιωσει, ειτε με τυπους πανω σε καικι ειτε σε χ εστιατοριο.
Εχω την εντυπωση οτι τα κοκορετσια και τα κοντοσουβλια σε αυτον τον ονειρεμενο κοσμο, θα ναι καπως πιο αλμυρα.