Σελίδα 6 από 9

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 15:14
από Ζενίθεδρος
Αυτό δεν είναι τίποτα. Οι Ιάπωνες το πήγαν ένα βήμα παραπέρα και έφτιαξαν συνθετικό κρέας από πρωτεΐνες συλλέγμενες από αποχετεύσεις.

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 15:33
από hellegennes
Libre arbitre έγραψε:
10 Ιαν 2023, 14:45
hellegennes έγραψε:
10 Ιαν 2023, 13:59
Libre arbitre έγραψε:
10 Ιαν 2023, 13:56


Και δεν πήζει το λάδι στο ψυγείο λόγω λεμονιού;
Πήζει. Αλλά υπάρχουν δυο λύσεις: τις ξεπλένεις ή δεν τις βάζεις στο ψυγείο (γιατί δεν χρειάζεται).
Και δεν γίνονται ατραξιόν για παντός είδους ζωύφια;
Δεν είπα να τις έχεις σε ανοιχτό μπολ σαν μανταρίνια.

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 15:36
από hellegennes
Libre arbitre έγραψε:
10 Ιαν 2023, 14:56
Gherschaagk έγραψε:
10 Ιαν 2023, 14:51
Libre arbitre έγραψε:
10 Ιαν 2023, 14:45


Και δεν γίνονται ατραξιόν για παντός είδους ζωύφια;
Δεν πλησιάζει τπτ στο ελαιόλαδο.
Ε, να καταργήσουμε το Αουτάν τοτενες.
Στην αρχαιότητα λάδι χρησιμοποιούσαν. Μπορείς να το δοκιμάσεις αν δεν σε ενοχλεί να γυρνάς λαδωμένος.

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 15:38
από Gherschaagk
hellegennes έγραψε:
10 Ιαν 2023, 15:36
Libre arbitre έγραψε:
10 Ιαν 2023, 14:56
Gherschaagk έγραψε:
10 Ιαν 2023, 14:51


Δεν πλησιάζει τπτ στο ελαιόλαδο.
Ε, να καταργήσουμε το Αουτάν τοτενες.
Στην αρχαιότητα λάδι χρησιμοποιούσαν. Μπορείς να το δοκιμάσεις αν δεν σε ενοχλεί να γυρνάς λαδωμένος.
Θέλει πολύ γλίτσιασμα για να μην τον πλησιάζουν ζουζούνια. Δεν θα το αντέξει.

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 15:42
από Libre arbitre
hellegennes έγραψε:
10 Ιαν 2023, 15:36
Libre arbitre έγραψε:
10 Ιαν 2023, 14:56
Gherschaagk έγραψε:
10 Ιαν 2023, 14:51


Δεν πλησιάζει τπτ στο ελαιόλαδο.
Ε, να καταργήσουμε το Αουτάν τοτενες.
Στην αρχαιότητα λάδι χρησιμοποιούσαν. Μπορείς να το δοκιμάσεις αν δεν σε ενοχλεί να γυρνάς λαδωμένος.
Πίστεψέ με μια χαρά σε τσιμπάνε με σκέτο ελαιόλαδο. Εκτός κι αν βάλεις μέσα σε αυτό διαφορά αιθέρια έλαια. Π.χ λεβάντα...

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 15:46
από Libre arbitre
Gherschaagk έγραψε:
10 Ιαν 2023, 15:38
hellegennes έγραψε:
10 Ιαν 2023, 15:36
Libre arbitre έγραψε:
10 Ιαν 2023, 14:56


Ε, να καταργήσουμε το Αουτάν τοτενες.
Στην αρχαιότητα λάδι χρησιμοποιούσαν. Μπορείς να το δοκιμάσεις αν δεν σε ενοχλεί να γυρνάς λαδωμένος.
Θέλει πολύ γλίτσιασμα για να μην τον πλησιάζουν ζουζούνια. Δεν θα το αντέξει.
:fp:

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 15:51
από Echelon
GoBzi έγραψε:
10 Ιαν 2023, 13:26
Echelon έγραψε:
10 Ιαν 2023, 08:48
panos291 έγραψε:
10 Ιαν 2023, 08:40
Το εχουμε ξαναπεί οτι πρεπει ολος ο υπόλοιπος πλανητης να τους περιορισει στα σύνορα τους και να πυροβολειται οτι παει να βγει παραεξω, ακομα και τα ζωα?
Το εχουμε.
Μπερδεύεις τους Κινέζους με τους μπουχέσες τους Ευρωπαίους.
Πρώτον εσύ ο ίδιος είσαι Ευρωπαίος. Δεύτερον, πάλι καλά που υπάρχουν αυτοί οι μπουχεσες και δεν τρως λάδι αποχέτευσης.

Ας τα κάνουμε πενηνταρακια γιατί φαίνεται πως στα καταστατικά κολλάμε. Η Κίνα και οι Κινέζοι δεν θα ανεχόταν να τους αποκλείσουν από τον υπόλοιπο κόσμο. Δεν είναι ένα μάτσο μαστουρωμενοι που πιστεύουν ότι είναι υπερδύναμη.

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 15:52
από Gherschaagk
Libre arbitre έγραψε:
10 Ιαν 2023, 15:46
Gherschaagk έγραψε:
10 Ιαν 2023, 15:38
hellegennes έγραψε:
10 Ιαν 2023, 15:36


Στην αρχαιότητα λάδι χρησιμοποιούσαν. Μπορείς να το δοκιμάσεις αν δεν σε ενοχλεί να γυρνάς λαδωμένος.
Θέλει πολύ γλίτσιασμα για να μην τον πλησιάζουν ζουζούνια. Δεν θα το αντέξει.
:fp:
Ωραίος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν γνωριζόμαστε.

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 15:53
από Libre arbitre
Gherschaagk έγραψε:
10 Ιαν 2023, 15:52
Libre arbitre έγραψε:
10 Ιαν 2023, 15:46
Gherschaagk έγραψε:
10 Ιαν 2023, 15:38


Θέλει πολύ γλίτσιασμα για να μην τον πλησιάζουν ζουζούνια. Δεν θα το αντέξει.
:fp:
Ωραίος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν γνωριζόμαστε.
:roll:

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 17:16
από Καραμελίτσα
Δηλαδή το κινέζικο βρωμόλαδο είναι χειρότερο από τις παγκοσμίας κλίμακας μπόμπες στα ποτά, τις κοτομπουκιές του λιντλ ή την καπνιστη σαλμονέλλα των Πατρών;

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 17:28
από enaon
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
10 Ιαν 2023, 10:50
ο νάνος είναι απασχολημένος σήμερα, δεν προλαβαίνει να μπει εδώ
ειπε, καθώς γύρισε απολαυστικά στον ουρανίσκο του το νεκταρ του μπακογιάννη. :011:

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 17:29
από nowhere
Καραμελίτσα έγραψε:
10 Ιαν 2023, 17:16
Δηλαδή το κινέζικο βρωμόλαδο είναι χειρότερο από τις παγκοσμίας κλίμακας μπόμπες στα ποτά, τις κοτομπουκιές του λιντλ ή την καπνιστη σαλμονέλλα των Πατρών;
ναι

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 17:30
από Dwarven Blacksmith
Θα εισηγηθώ να πληρώσουμε το Πετρετζίκη να πει ότι είναι σουπερφουντ.

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 17:32
από Gherschaagk
Δεκτό αλλά θα καταναλώνεις κάθε μέρα γύρω στα 100 ml.

Re: Gutter oil, το μυστικό συστατικό της κινεζικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιαν 2023, 17:36
από taxalata xalasa
Libre arbitre έγραψε:
10 Ιαν 2023, 15:42
hellegennes έγραψε:
10 Ιαν 2023, 15:36
Libre arbitre έγραψε:
10 Ιαν 2023, 14:56


Ε, να καταργήσουμε το Αουτάν τοτενες.
Στην αρχαιότητα λάδι χρησιμοποιούσαν. Μπορείς να το δοκιμάσεις αν δεν σε ενοχλεί να γυρνάς λαδωμένος.
Πίστεψέ με μια χαρά σε τσιμπάνε με σκέτο ελαιόλαδο. Εκτός κι αν βάλεις μέσα σε αυτό διαφορά αιθέρια έλαια. Π.χ λεβάντα...
να βαλεις τσιλια μεσα στο λαδι... να γινει καυτερο για να καιγονται τα κουνουπια μολις σε τσιμπησουν... :smt005: