Τυρί για αντικατάσταση φέτας
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Τυρί για αντικατάσταση φέτας
Επειδή η κατάσταση με τις τιμές της φέτας έχει γίνει απαράδεκτη, ψάχνω κάποιο άλλο είδος τυριού να την αντικαταστήσω. Βασικές απαιτήσεις να είναι αλμυρό, σκληρό και σε λογική τιμή κάπου στα 7€ το κιλο.
Προτάσεις/προτιμήσεις;
Προτάσεις/προτιμήσεις;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Re: Τυρί για αντικατάσταση φέτας
Τον τελεμέ πόσο τον βρίσκεις;
-
Κανένα.Δεν υπάρχει υποκατάστατο.
-
Τυρί από γιδοπρόβατα που να είναι φθηνότερο δεν πρόκειται να βρεις. Ομοίως και από γελάδια. Έχουν ανέβει οι τιμές των γαλακτοκομικών. Gouda να πας να πάρεις θα το βρεις 10 ευρώ το κιλό...Awesomatic έγραψε: ↑20 Απρ 2023, 18:36Επειδή η κατάσταση με τις τιμές της φέτας έχει γίνει απαράδεκτη, ψάχνω κάποιο άλλο είδος τυριού να την αντικαταστήσω. Βασικές απαιτήσεις να είναι αλμυρό, σκληρό και σε λογική τιμή κάπου στα 7€ το κιλο.
Προτάσεις/προτιμήσεις;
Έχει κάποια αγελαδινά που είναι πολύ καλά υποκατάστατα. Κάνε τις δοκιμές σου, βέβαια φέτα δεν θα είναι τίποτα, αλλά έχει κάποια τίμια.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Δεν έχω κοιτάξει. Μαλακό δεν είναι αυτό;
Οχι δεν περιμένω να βρω κάτι φθηνότερο από αιγοπρόβειο γάλα αν και το κατσικίσιο που μου αρέσει γενικά είναι λιιιγο φθηνότερο από τη φέτα. Gouda βρίσκω γύρω στα 7€ το κιλο αλλά δεν είναι γενικά αλμυρό τυρί δυστυχώς. Αγελαδινό δοκίμασα 2-3 αλλά είναι πολύ μαλακά όσα πήρα και λιώνουν πολύ εύκολα και στο τηγάνι.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑21 Απρ 2023, 10:42Τυρί από γιδοπρόβατα που να είναι φθηνότερο δεν πρόκειται να βρεις. Ομοίως και από γελάδια. Έχουν ανέβει οι τιμές των γαλακτοκομικών. Gouda να πας να πάρεις θα το βρεις 10 ευρώ το κιλό...
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Α σόρι, είδα το αντικατάσταση φέτας δεν πρόσεξα το σκληρό. Ναι, λευκό τυρί είναι σαν φέτα αλλά από αγελαδινό..
Στη γευστικές απολαύσεις μην κάνεις οικονομικές εκπτώσεις. υπάρχει το λευκό τυρί αλλά όσο να είναι δεν έχει την ίδια γεύση.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Υπάρχει κάτι σε αλμυρό και σκληρό, τύπε, αλλά δεν θα το έλεγα τυρί...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
αγορασα απο απροσεξια αντι για φετα ολυμπος λευκο τυρι ολυμπος, μπορω να πω οτι μου φανηκε νοστιμοτερο απο την φετα, παντα για τα δικα μου γουστα
Με τι βρωμιάρες έχεις μπλέξει, δικέ μου;
Dein Herz, meine Gier
Άμα είναι από τα Τρίκαλα στανταράκι.
Και άμα είναι δύο μαζί κιόλα ακόμη καλλίτερα, την ποικιλία την έχει ευλογήσει μέχρι κι ο Αλλάχ δικέ μου. Εκεί να δεις πως φεύγει το κασέρι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καρπούζι με τυρί ;;;;!!!
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 30 Ιούλ 2023, 00:48 » σε Μαγειρική - 455 Απαντήσεις
- 16852 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
06 Αύγ 2023, 20:59
-
-
- 45 Απαντήσεις
- 841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
26 Μαρ 2025, 21:15
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΟ ΤΥΡΙ ΓΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 14 Φεβ 2025, 01:50 » σε Μαγειρική - 19 Απαντήσεις
- 832 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
16 Φεβ 2025, 00:12
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 1780 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
20 Μάιος 2024, 22:06