Βρε Άγις, έχω πάει κι εγώ σε τέτοια μαγαζιά αλλά σαφώς και δεν πήγα με την πρόθεση να εντρυφήσω στις πολυπολιτισμικές γεύσεις αλλά μόνον σε περίπτωση που έπαιζαν επίσης τουριστικού τύπου επιλογές, όπως χανούμισες, λικνίσματα κλπ
Με αυτά τα θέματα, έχω ξεμπλέξει από τα τέλη των έιτις. Και αυτό στο οποίο έχω καταλήξει είναι ότι τόσο στην ελληνική όσο και στην ξένη κουζίνα, αν δεν φας σπιτικό φαγητό από χεράκια ή χέρες της κάθε περιοχής, είσαι αλλού γι' αλλού.
Και ακριβώς γι' αυτό, μπορεί να με καλύψει γευστικά κάποιο "χύμα" ταβερνείο που ψήνει καλά παϊδάκια, ψάρια κλπ με τα αντίστοιχα απλά συνοδευτικά από το οποιοσδήποτε άλλο μαγαζί, που πουλάει ανατολίτικες ή άλλες γεύσεις ως ξεχωριστή "εμπειρία". Ενίοτε, αυτό είναι δυσφήμιση της κάθε κουζίνας.