Μπριζόλα η σάντουιτς?

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μπριζόλα η σάντουιτς?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 12 Δεκ 2024, 16:37

Η νεα κοντρα μεταξυ Κιρ Σταρμερ και Κεμι Μπαντενοχ.

Θα το εβαζα στην Διεθνη πολιτικη αλλα στην Μαγειρικη κολλαει καλυτερα.

Μπριζόλα ή σάντουιτς για μεσημεριανό; - Η νέα κόντρα του Βρετανού πρωθυπουργού και της αρχηγού της αντιπολίτευσης

«Τι είναι ένα διάλειμμα για μεσημεριανό; Το μεσημεριανό γεύμα είναι για τους φλώρους», είπε η ηγέτης των συντηρητικών Κέμι Μπάντενοχ
Μπριζόλα ή σάντουιτς για μεσημεριανό; - Η νέα κόντρα του Βρετανού πρωθυπουργού και της αρχηγού της αντιπολίτευσης
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας και η ηγέτης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τσακώνονται σχεδόν καθημερινά για τα πάντα, από τη μετανάστευση, τη φορολογία μέχρι τις δαπάνες, αλλά σήμερα, οι δυο τους βρήκαν ένα νέο θέμα για να τσακωθούν: αν τα σάντουιτς είναι ένα καλό μεσημεριανό γεύμα.

Η ηγέτης των συντηρητικών Κέμι Μπάντενοχ αναφέρθηκε στο θέμα σε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό The Spectator, αμφισβητώντας όχι μόνο αν τα σάντουιτς αποτελούν ένα επαρκές μεσημεριανό γεύμα, αλλά και αν οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν διαλείμματα για να τρώνε μεσημεριανό γεύμα.

«Τι είναι ένα διάλειμμα για μεσημεριανό; Το μεσημεριανό γεύμα είναι για τους φλώρους. Παίρνω φαγητό μαζί μου και δουλεύω και τρώω παράλληλα. Δεν υπάρχει χρόνος... Ορισμένες φορές θα πάρω μια μπριζόλα», είπε στο The Spectator. «Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσουν τα σάντουιτς. Δεν νομίζω ότι τα σάντουιτς είναι αληθινό φαγητό, είναι αυτό που τρως για πρωινό», είπε.

Σε απάντηση, εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Κιρ Στάρμερ είπε ότι ο πρωθυπουργός απολαμβάνει συχνά ένα σάντουιτς με τόνο και περιστασιακά ένα τοστ με τυρί.

«Νομίζω ότι (ο πρωθυπουργός) εξεπλάγη ακούγοντας την αρχηγό της αντιπολίτευσης να λέει ότι τρώει μια μπριζόλα για μεσημεριανό, αλλά νομίζω ότι ο πρωθυπουργός είναι πολύ ικανοποιημένoς με ένα σάντουιτς για μεσημεριανό», είπε σε δημοσιογράφους.

«Είναι ένας σπουδαίος βρετανικός θεσμός, εκτιμώ ότι φέρνει 8 δισεκατομμύρια λίρες στην οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου», τόνισε ο εκπρόσωπος.
Πηγη: https://www.protothema.gr/world/article ... oliteusis/

Εσεις στο μεσημεριανο διαλειμμα σας τι θα προτιμουσατε? Μπριζολα η σαντουιτς?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Δημοκράτης

Re: Μπριζόλα η σάντουιτς?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 12 Δεκ 2024, 16:44

Πάτα ρε Κιμ το κουμπί να τελειώνουμε με τους βλαμμενους

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 12 Δεκ 2024, 16:51

Κιθαρίστας ή ντράμερ?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 12 Δεκ 2024, 16:57

George_V έγραψε:
12 Δεκ 2024, 16:37

«Τι είναι ένα διάλειμμα για μεσημεριανό; Το μεσημεριανό γεύμα είναι για τους φλώρους. Παίρνω φαγητό μαζί μου και δουλεύω και τρώω παράλληλα. Δεν υπάρχει χρόνος... Ορισμένες φορές θα πάρω μια μπριζόλα», είπε στο The Spectator. «Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσουν τα σάντουιτς. Δεν νομίζω ότι τα σάντουιτς είναι αληθινό φαγητό, είναι αυτό που τρως για πρωινό», είπε.

Σε απάντηση, εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Κιρ Στάρμερ είπε ότι ο πρωθυπουργός απολαμβάνει συχνά ένα σάντουιτς με τόνο και περιστασιακά ένα τοστ με τυρί.

«Νομίζω ότι (ο πρωθυπουργός) εξεπλάγη ακούγοντας την αρχηγό της αντιπολίτευσης να λέει ότι τρώει μια μπριζόλα για μεσημεριανό, αλλά νομίζω ότι ο πρωθυπουργός είναι πολύ ικανοποιημένoς με ένα σάντουιτς για μεσημεριανό», είπε σε δημοσιογράφους.

«Είναι ένας σπουδαίος βρετανικός θεσμός, εκτιμώ ότι φέρνει 8 δισεκατομμύρια λίρες στην οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου», τόνισε ο εκπρόσωπος.

Εγώ θα προτιμούσα να μην μεταφράζεται το αόριστο άρθρο ως ένας-μία-ένα αδιακρίτως. Όπου το σημείωσα θα έπρεπε να απουσιάζει τελείως. Επίσης εκείνο το "πολύ ικανοποιημένος" βγάζει μάτι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 12 Δεκ 2024, 17:10

hellegennes έγραψε:
12 Δεκ 2024, 16:57
George_V έγραψε:

Εγώ θα προτιμούσα να μην μεταφράζεται το αόριστο άρθρο ως ένας-μία-ένα αδιακρίτως. Όπου το σημείωσα θα έπρεπε να απουσιάζει τελείως. Επίσης εκείνο το "πολύ ικανοποιημένος" βγάζει μάτι.
Mπορει να θελει να τονισει οτι ειναι λιτοδιαιτος και τρωει ΕΝΑ μονο σαντουιτς με τονο και οχι 2-3.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 12 Δεκ 2024, 17:22

I'm with the opposition on this one.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

phorumaster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από phorumaster » 12 Δεκ 2024, 17:26

Κατάλαβε κανείς τίποτα από το άρθρο; :lol:

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 12 Δεκ 2024, 17:36

phorumaster έγραψε:
12 Δεκ 2024, 17:26
Οτι η κυβερνηση τρωει 1 σαντουιτς με τονο στο διαλειμα της ενω η αντιπολιτευση τρωει 1 μπριζολα

phorumaster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από phorumaster » 12 Δεκ 2024, 17:37

George_V έγραψε:
12 Δεκ 2024, 17:36
phorumaster έγραψε:
Οτι η κυβερνηση τρωει 1 σαντουιτς με τονο στο διαλειμα της ενω η αντιπολιτευση τρωει 1 μπριζολα
Ναι αλλά σύμφωνα με το άρθρο η αντιπολίτευση λέει κιόλας ότι το διάλειμμα για μεσημεριανό είναι για τους φλώρους.

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 12 Δεκ 2024, 17:46

phorumaster έγραψε:
12 Δεκ 2024, 17:37
George_V έγραψε:
phorumaster έγραψε:
Ναι αλλά σύμφωνα με το άρθρο η αντιπολίτευση λέει κιόλας ότι το διάλειμμα για μεσημεριανό είναι για τους φλώρους.
Ε για αυτο τρωνε μπριζολες (και μαλλον πινουν μπυρες για να ειναι ολοκληρωμενο το σετ) για να μην ειναι φλωροι.

Άβαταρ μέλους
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
Phorum.gr user: Αφροδιτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 » 12 Δεκ 2024, 17:52

phorumaster έγραψε:
George_V έγραψε:
phorumaster έγραψε:
Το διάλειμμα για Μεσημεριανό φέρνει Νύστα
Και Πτώση της Απόδοσης
Εγώ τρώω Άπαξ, το βράδυ

Άβαταρ μέλους
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
Phorum.gr user: Αφροδιτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 » 12 Δεκ 2024, 18:01

George_V έγραψε:
Η νεα κοντρα μεταξυ Κιρ Σταρμερ και Κεμι Μπαντενοχ.

Θα το εβαζα στην Διεθνη πολιτικη αλλα στην Μαγειρικη κολλαει καλυτερα.

Αν η μπριζόλα είναι φρεσκο-τηγανισμένη
Τότε, Μπριζόλα,
με Freedom Fries
ή Πουρέ
Αν η μπριζόλα είναι κρύα
Σάντουιτς, με Μουστάρδα - Μαγιονέζα και Κόλιανδρο

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης » 12 Δεκ 2024, 18:22

Και οι δύο μαλώνουν όχι για αυτό καθαυτό το είδος της τροφής αλλά για το πως επιδρά αυτό στην καπιταλιστική οικονομία, άμεσα η εμμέσως.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.

phorumaster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από phorumaster » 12 Δεκ 2024, 18:26

George_V έγραψε:
12 Δεκ 2024, 17:46
phorumaster έγραψε:
George_V έγραψε:

Ε για αυτο τρωνε μπριζολες (και μαλλον πινουν μπυρες για να ειναι ολοκληρωμενο το σετ) για να μην ειναι φλωροι.
Doesn't make sense.

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 12 Δεκ 2024, 18:44

George_V έγραψε:
phorumaster έγραψε:
Ανέβασε τους τόνους ο Στράμερ.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών