Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους! https://www.phorum.com.gr/
1. Ένα πακέτο Μακαρόνια
2. Χοιρινός Κιμάς (μόνο), περίπου μισό κιλό για ένα πακέτο
3. Κρέμα Γάλακτος
4. Ελαιόλαδο ή Βούτυρο
5. Πιπέρι, Άσπρο κατά προτίμηση
6. Κρεμμύδι και Σκόρδο (τριμμένα στον τρίφτη κατά προτίμηση)
7. Τυρί για το "τελείωμα" (Γκούντα Ολλανδίας, Μακεδονικό Κασέρι ή Λευκό Αγελαδινό Τυρί)
1. Ένα πακέτο Μακαρόνια
2. Χοιρινός Κιμάς (μόνο), περίπου μισό κιλό για ένα πακέτο
3. Κρέμα Γάλακτος
4. Ελαιόλαδο ή Βούτυρο
5. Πιπέρι, Άσπρο κατά προτίμηση, Ρίγανη και Βασιλικό
6. Κρεμμύδι και Σκόρδο (κατά προτίμηση τριμμένα στον τρίφτη)
7. Τυρί για το "τελείωμα" (Γκούντα Ολλανδίας, Μακεδονικό Κασέρι ή Λευκό Αγελαδινό Τυρί)
1. Βράζουμε τα μακαρόνια αλ ντέντε
2. Τσιγαρίζουμε το Κρεμμύδι και το Σκόρδο μέσα στο Λάδι ή το Βούτυρο για πολύ λίγη ώρα, ίσα να αρωματιστεί το Λάδι
3. Τσιγαρίζουμε τον Κιμά και το Πιπέρι μέχρι ο Κιμάς να "πιει" τα ζουμιά του
4. Ρίχνουμε την Κρέμα Γάλακτος και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει μία βράση η Κρέμα
5. Ρίχνουμε μέσα στον Κιμά τα Μακαρόνια μαζί με τη Ρίγανη και το Βασιλικό και ανακατεύουμε (σβήνουμε τη φωτιά)
6. Σερβίρουμε με τα Τυριά της Επιλογής μας
Μπορεί να γίνει και με Παριζάκι
Σαν παραλλαγή
Πάλι, εκμεταλεύεσα το Λίπος του αλλαντικού για να δέσεις τη Σάλτσα (άσπρη ή κόκκινη)
Σ' αυτή την Παραλλαγή ταιριάζουν και Μανιτάρια και Πιπεριές