Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός
Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός
Πήγα κέντρο και επιτέλους πήγα στο τσουρεαλ και πήρα προφιτερόλ. Εγώ πήρα με σοκολάτα γάλακτος και ο φίλος που είμασταν μαζί με κρέμα πιπεροριζα. Δοκίμασα λίγο από αυτό με πιπεροριζα και μ' άρεσε περισσότερο από το δικό μου. Του έδωσα το δικό μου, πήρα το δικό του με απλές συνοπτικές,δημοκρατικές διαδικασίες
Το καλύτερο προφιτερόλ μετά από αυτό που είχα φάει πριν χρόνια σε ένα μαγαζί στον Ταυρο που εκλεισε. Δεν ήταν και πολύ ακριβό.
Το καλύτερο προφιτερόλ μετά από αυτό που είχα φάει πριν χρόνια σε ένα μαγαζί στον Ταυρο που εκλεισε. Δεν ήταν και πολύ ακριβό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 30 Μαρ 2019, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός
διατηρεί τα ίδια επίπεδα φρεσκότητας
εδώ και πάνω από δεκαετία, όμως, βάζει πλέον σαντιγί στη γαλατόπιτα - άμα ήθελα κορνέ, θα γύρευα κορνέ
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός
Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός
ναι, μάνα μουΞυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑31 Μαρ 2019, 00:16Εμείς πηγαίναμε για το παγωτό.
καϊμάκι με βάση γαλα(κ)τόπιτα αντί εκμέκ
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός
Ε ναι ρε...ουπς...τώρα το είδα!Tarkovsky έγραψε: ↑31 Μαρ 2019, 00:22ναι, μάνα μου
καϊμάκι με βάση γαλα(κ)τόπιτα αντί εκμέκ
Σαντιγύ στη γαλατόπιτα;
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Al Bundy την 31 Μαρ 2019, 09:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ελβετός Τραπεζίτης
- Δημοσιεύσεις: 4557
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 17:31
- Τοποθεσία: Geneva, Los Angeles, St Lucia
Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός
Αθήνα μένεις ; Γιατί είχα την εντύπωση οτι εισαι στην Θεσ/νίκη ;Naida έγραψε: ↑30 Μαρ 2019, 19:36Πήγα κέντρο και επιτέλους πήγα στο τσουρεαλ και πήρα προφιτερόλ. Εγώ πήρα με σοκολάτα γάλακτος και ο φίλος που είμασταν μαζί με κρέμα πιπεροριζα. Δοκίμασα λίγο από αυτό με πιπεροριζα και μ' άρεσε περισσότερο από το δικό μου. Του έδωσα το δικό μου, πήρα το δικό του με απλές συνοπτικές,δημοκρατικές διαδικασίες
Το καλύτερο προφιτερόλ μετά από αυτό που είχα φάει πριν χρόνια σε ένα μαγαζί στον Ταυρο που εκλεισε. Δεν ήταν και πολύ ακριβό.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑31 Μαρ 2019, 01:01Αθήνα μένεις ; Γιατί είχα την εντύπωση οτι εισαι στην Θεσ/νίκη ;Naida έγραψε: ↑30 Μαρ 2019, 19:36Πήγα κέντρο και επιτέλους πήγα στο τσουρεαλ και πήρα προφιτερόλ. Εγώ πήρα με σοκολάτα γάλακτος και ο φίλος που είμασταν μαζί με κρέμα πιπεροριζα. Δοκίμασα λίγο από αυτό με πιπεροριζα και μ' άρεσε περισσότερο από το δικό μου. Του έδωσα το δικό μου, πήρα το δικό του με απλές συνοπτικές,δημοκρατικές διαδικασίες
Το καλύτερο προφιτερόλ μετά από αυτό που είχα φάει πριν χρόνια σε ένα μαγαζί στον Ταυρο που εκλεισε. Δεν ήταν και πολύ ακριβό.
Εγώ;.ούτε καν.
Περαστική έχω περάσει από Θεσσαλονίκη πηγαίνοντας Χαλκιδική.
Και νόμιζα μπήκες να μου την πεις για το Τσου στο Σουρεαλ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Ελβετός Τραπεζίτης
- Δημοσιεύσεις: 4557
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 17:31
- Τοποθεσία: Geneva, Los Angeles, St Lucia
Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός
Naida έγραψε: ↑31 Μαρ 2019, 01:08Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑31 Μαρ 2019, 01:01Αθήνα μένεις ; Γιατί είχα την εντύπωση οτι εισαι στην Θεσ/νίκη ;Naida έγραψε: ↑30 Μαρ 2019, 19:36Πήγα κέντρο και επιτέλους πήγα στο τσουρεαλ και πήρα προφιτερόλ. Εγώ πήρα με σοκολάτα γάλακτος και ο φίλος που είμασταν μαζί με κρέμα πιπεροριζα. Δοκίμασα λίγο από αυτό με πιπεροριζα και μ' άρεσε περισσότερο από το δικό μου. Του έδωσα το δικό μου, πήρα το δικό του με απλές συνοπτικές,δημοκρατικές διαδικασίες
Το καλύτερο προφιτερόλ μετά από αυτό που είχα φάει πριν χρόνια σε ένα μαγαζί στον Ταυρο που εκλεισε. Δεν ήταν και πολύ ακριβό.
Εγώ;.ούτε καν.
Περαστική έχω περάσει από Θεσσαλονίκη πηγαίνοντας Χαλκιδική.
Και νόμιζα μπήκες να μου την πεις για το Τσου στο Σουρεαλ
Σοβαρά τωρα, κάτι δικό σου είχα διαβάσει παλαιότερα και μου είχε μείνει η ιδέα οτι είσαι γεννημα θρέμα θεσσαλονικιά
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός
Μήπως με μπερδεύεις με κάποια άλλη;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑31 Μαρ 2019, 01:24Naida έγραψε: ↑31 Μαρ 2019, 01:08Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑31 Μαρ 2019, 01:01
Αθήνα μένεις ; Γιατί είχα την εντύπωση οτι εισαι στην Θεσ/νίκη ;
Εγώ;.ούτε καν.
Περαστική έχω περάσει από Θεσσαλονίκη πηγαίνοντας Χαλκιδική.
Και νόμιζα μπήκες να μου την πεις για το Τσου στο Σουρεαλ
Σοβαρά τωρα, κάτι δικό σου είχα διαβάσει παλαιότερα και μου είχε μείνει η ιδέα οτι είσαι γεννημα θρέμα θεσσαλονικιά
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Ελβετός Τραπεζίτης
- Δημοσιεύσεις: 4557
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 17:31
- Τοποθεσία: Geneva, Los Angeles, St Lucia
Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός
Οχι, αλλά δεν έχει καμία σημασία που είσαι ή που μένεις.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Δημοσιεύσεις: 27157
- Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 21:47
Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός
Επιτέλους έκανα αυτοψία στο αθηναϊκό choureal!
Λοιπόν, έχομε και λέμε. Καταρχήν δεν είναι σαν τα κλασικά προφ που τα παίρνεις από το ψυγείο. Στο φτίαχνουν εκείνη τη στιγμή: έχει φούρνο που βγάζει σου, είναι ένας τύπος που τους βάζει κρέμα ζαχαροπλαστικής, και κάτι κορίτσια που περιχύνουν την σοκολάτα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα εξής ενδιαφέροντα: έχει κριτσανιστή υφή καθώς τα σου δεν προλαβαίνουν να μαλακώσουν κάτω από την σοκολάτα. Επίσης μπορείς να επιλέξεις να βάλεις έξτρα κρέμα γύρω από τα σου (όπως κάνουν στο νουβέλ) ή να μην επιλέξεις. Ενώ έχει διαφορετικές επιλογές σοκολάτας (κλασική μπίτερ, γάλακτος, λευκή μπλιαχ, πραλίνα και κάτι άλλα περίεργα). Τέλος έχει και τόπινγκς όπως φουντούκια, αμύγδαλα κλπ. Δηλαδή εάν θες δεν το κάνεις σαν το κλασσικο προφ. Εγώ το έφτιαξα με τη στάνταρ συνταγή, δλδ μπίτερ σοκολάτα χωρίς τόπινγκς. Η σοκολάτα είναι κορυφαία. Τα σου φρεσκότατα (αν και η κριτσανιστή υφή στην αρχή με ξένισε). Το μόνο παράπονο είναι ότι το ατομικό κυπελλάκι θα μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερο (τιμή 3.5 ευρώ)
tl;dr: γαμάει!
Λοιπόν, έχομε και λέμε. Καταρχήν δεν είναι σαν τα κλασικά προφ που τα παίρνεις από το ψυγείο. Στο φτίαχνουν εκείνη τη στιγμή: έχει φούρνο που βγάζει σου, είναι ένας τύπος που τους βάζει κρέμα ζαχαροπλαστικής, και κάτι κορίτσια που περιχύνουν την σοκολάτα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα εξής ενδιαφέροντα: έχει κριτσανιστή υφή καθώς τα σου δεν προλαβαίνουν να μαλακώσουν κάτω από την σοκολάτα. Επίσης μπορείς να επιλέξεις να βάλεις έξτρα κρέμα γύρω από τα σου (όπως κάνουν στο νουβέλ) ή να μην επιλέξεις. Ενώ έχει διαφορετικές επιλογές σοκολάτας (κλασική μπίτερ, γάλακτος, λευκή μπλιαχ, πραλίνα και κάτι άλλα περίεργα). Τέλος έχει και τόπινγκς όπως φουντούκια, αμύγδαλα κλπ. Δηλαδή εάν θες δεν το κάνεις σαν το κλασσικο προφ. Εγώ το έφτιαξα με τη στάνταρ συνταγή, δλδ μπίτερ σοκολάτα χωρίς τόπινγκς. Η σοκολάτα είναι κορυφαία. Τα σου φρεσκότατα (αν και η κριτσανιστή υφή στην αρχή με ξένισε). Το μόνο παράπονο είναι ότι το ατομικό κυπελλάκι θα μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερο (τιμή 3.5 ευρώ)
tl;dr: γαμάει!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός
Yeap. Με την πιπεροριζα εμένα μ' αρεσε περισσότερο. Και τα σου που ήταν τραγανά επίσης μου άρεσαν.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 21:48Επιτέλους έκανα αυτοψία στο αθηναϊκό choureal!
Λοιπόν, έχομε και λέμε. Καταρχήν δεν είναι σαν τα κλασικά προφ που τα παίρνεις από το ψυγείο. Στο φτίαχνουν εκείνη τη στιγμή: έχει φούρνο που βγάζει σου, είναι ένας τύπος που τους βάζει κρέμα ζαχαροπλαστικής, και κάτι κορίτσια που περιχύνουν την σοκολάτα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα εξής ενδιαφέροντα: έχει κριτσανιστή υφή καθώς τα σου δεν προλαβαίνουν να μαλακώσουν κάτω από την σοκολάτα. Επίσης μπορείς να επιλέξεις να βάλεις έξτρα κρέμα γύρω από τα σου (όπως κάνουν στο νουβέλ) ή να μην επιλέξεις. Ενώ έχει διαφορετικές επιλογές σοκολάτας (κλασική μπίτερ, γάλακτος, λευκή μπλιαχ, πραλίνα και κάτι άλλα περίεργα). Τέλος έχει και τόπινγκς όπως φουντούκια, αμύγδαλα κλπ. Δηλαδή εάν θες δεν το κάνεις σαν το κλασσικο προφ. Εγώ το έφτιαξα με τη στάνταρ συνταγή, δλδ μπίτερ σοκολάτα χωρίς τόπινγκς. Η σοκολάτα είναι κορυφαία. Τα σου φρεσκότατα (αν και η κριτσανιστή υφή στην αρχή με ξένισε). Το μόνο παράπονο είναι ότι το ατομικό κυπελλάκι θα μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερο (τιμή 3.5 ευρώ)
tl;dr: γαμάει!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός
εχετε δοκιμασει τσιμνυ κεηκ; εμενα δε μου αρεσε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο θεσμος της Προεδρίας της Δημοκρατιας
από George_V » 17 Ιουν 2023, 14:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
17 Ιουν 2023, 16:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι ο γάμος αναχρονιστικός θεσμός;
από Sol » 07 Ιούλ 2023, 14:11 » σε Κοινωνικά θέματα - 43 Απαντήσεις
- 1052 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
21 Φεβ 2024, 21:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι πλέον η πολιτική ένας παρασιτικός θεσμός;
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 06 Οκτ 2023, 12:41 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 2 Απαντήσεις
- 144 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
06 Οκτ 2023, 12:50
-