Ε βέβαια αποχωρεις
Σε νήμα για αθηναϊκό αστικό σουβλάκι έγραψες για πατάτες στην πίτα!
Σε νήμα για αρχαίο θέατρο θα εγραφες για Σεφερλή;
Ε βέβαια αποχωρεις
κυριε, σας συνσιτω πιο προσεκτικη αναγνωση
Στα τριάντα χρόνια λειτουργίας του, μόνο πρόσφατα άρχισε να έχει και πατάτες στο μαγαζί.
Όχι ρε, έτσι το λέγανε οι πελάτες λόγω της βρωμιές που είχε το μαγαζί.
Ρε μπας κ λες τα 3Α ή κάπως έτσι; αν εννοείς αυτο έχει κλείσει γύρω στα 15 χρόνια. Τότε εκει κοντά είχαμε το παλιό γραφείο.
ένας άλλος Κρικόρ υπήρχε σε μια τρύπα στη Ρόδου, μεταξύ Λ. Ιωνίας και Λιοσίων (ύψος σημερινού Γκαγκάριν) - τότε έλεγαν πως έφτιαχνε το κορυφαίο κεμπάπ από την Ομόνοια μέχρι τα προσφυγικά (Φιλαδέλφεια, Ιωνία)
Τι εννοείς κλασικό μαγειρείο;Ορέστης 35 έγραψε: ↑27 Ιαν 2019, 00:33Ανοιξτε και για κλασικα μαγειρια ενα νημα. Ειχε παλια ενα υπογειο στην Κανιγγος που με πηγαινε ο πατερας μου. Εκει γυριστηκε η ταινια "ο εργενης" με τον Τζωρτζογλου.
Στη Λιοσίων μέχρι να ανοίξει το Γκαγκάριν είχα πάει μια φορά στη ζωή μου για να πάρουμε έναν κινητήρα για Σκαραβαίο. Δεν το ήξερα το μέρος