Yes.
Δευτέρας Μεραρχίας η είσοδος, διόροφο.
Yes.
Α μπράβο αυτό!
Κολοκοτρωνη ειναι το Ετνικο. Ειχα παρει μια φορα μπουριτο και δεν μου αρεσε.Naida έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 22:17Ναι,ναι στο φερουηζ.Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 21:56
Στο φευρουζ πηγες;
Τσιμιτσανγκα ξερω τρια που κανουν, ενα στην Κολοκοτρωνη, ενα στην Πετρακη, ενα στην Καπνικαρεας και λογικα θα εχει και το Μαμασιτα στην Απολλωνος. ή μηπως εννοεις το Μαμα-ρουξ στην Αιολου, που εχει διαφορα παραξενα;
Λογικά αυτό που ειναι στην Κολοκοτρώνη πρέπει να είναι. Σχετικά κοντά στο φαλαφέλας ήταν. Έχεις δοκιμάσει;
Παίζει να είναι αυτό. Τσιμιτσάγκας θέλω να δοκιμάσω από εκεί. Αν τύχει θα πάω.Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 23:08Κολοκοτρωνη ειναι το Ετνικο. Ειχα παρει μια φορα μπουριτο και δεν μου αρεσε.Naida έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 22:17Ναι,ναι στο φερουηζ.Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 21:56
Στο φευρουζ πηγες;
Τσιμιτσανγκα ξερω τρια που κανουν, ενα στην Κολοκοτρωνη, ενα στην Πετρακη, ενα στην Καπνικαρεας και λογικα θα εχει και το Μαμασιτα στην Απολλωνος. ή μηπως εννοεις το Μαμα-ρουξ στην Αιολου, που εχει διαφορα παραξενα;
Λογικά αυτό που ειναι στην Κολοκοτρώνη πρέπει να είναι. Σχετικά κοντά στο φαλαφέλας ήταν. Έχεις δοκιμάσει;
Ξέρω ποιο λες. Το έχω δει. Δεν με πολυτραβηξε να σου πω την αλήθεια. Αν δοκιμάσεις όμως να μου πεις. Το Φερουηζ δεν με απογοήτευσεΟρέστης 35 έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 23:35Εγω θελω να δοκιμασω γαλλικες λιχουδιες απο αυτο το μικρο στην οδο Νικης. Βασικα πανε 5 χρονια που θελω να παρω κατι απο εκει και δεν το εχω κανει.
Ρε φίλε πήγαινε στην Πόλη, βασικά οπουδήποτε στην Ιστικλάλ/Μπέϊογλου που θα δεις πολύ ντόπιο κόσμο, και πάρε κιουνεφέ.Ερμής έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 10:27Ρε δεν υπάρχουν τα σιροπιαστά απο τους Άραβες. Στο μπακλαβά οι άνθρωποι το έχουν πάει σε άλλα επίπεδα. Μόνο φιστίκι και πολύ μα πολύ βούτυρο.
Και εκεί που είναι μπροστά σου το ταψί με τον μπακλαβά και σου βάζει η μαστόρισα στο πιάτο, στον ανοίγει και σου βάζει μέσα, καϊμάκι και στο κόβει κομματάκια. Γάμησε και έδειρε.
Αυτο ειναι το δεύτερο. Το πρώτο ειναι προς φρεαττυδα και ειναι μεγάλο εχει να κατσεις. Βεβαια ποτε δε βρισκεις αλλά ενιγουει.Naida έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 22:44Περνάς τον Δον Κιχώτη(αν το ξέρεις)και συνεχίζεις προς τα πάνω στον ίδιο δρόμο.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 22:32Δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό. Αν θυμηθείς κάτι παραπάνω, πες.Naida έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 22:22
Πολύ ωραιο μπέργκερ έχει ένα μαγαζί στον Πειραιά που είναι σε μια στροφή πάνω. Μικρό με έναν πάγκο μέσα. Δεν θυμάμαι ρε γμτ πως το λένε. Αλλά θυμάμαι που έχει ένα που το λέει Λούσυ κάτι που είναι ωραίο. Αλλά εγώ οπότε πάω παίρνω τη σαλάτα με τα μπαλάκια τυριού και φυστίκια.
Ουτε γι’αστείο.
Ο ντοντουρμάς ήταν λίγο μαστιχωτός σαν τσίχλα; Και μοσκοβόλαγε βανίλια/μαστίχα;Ερμής έγραψε: ↑17 Μαρ 2019, 10:52Δεν έχω πάει ακόμη στην Πόλη άλλα ξέρω πως αν πάω θα πάρω 3 4 κιλάκια για πλάκα. Εδώ στην Αθήνα έρχεται ο Γκιλιογλου που είναι πάρα πολύ καλός.
Την προηγούμενη εβδομάδα που είχα επισκεφθεί το εστιατόριο του Καράμπαμπα Nusret(αρκετά υπερεκτιμημενο γενικα) έφαγα καταπληκτικό μπακλαβά, που ο μάστορας τον άνοιγε και μέσα έβαζε χειροποίητο ντοντουρμα. Δεν υπήρχε. Θα ξαναπηγαινα Μόνο γι'αυτό.
Έχω να φάω από το American Toast πάνω από 10 χρονια οπότε θέλει φρενάρισμα για να πω 100% γνώμη. Θα δοκιμάσω πολύ σύντομα και θα έχετε κριτική.