Δεν ξέρω τι παίζει Ελλάδα, εγώ μίλησα για Αυστραλία βασισμένη σε κάτι βίντεο που έβλεπα στο γιουτιουμπ τις προάλλες.hellegennes έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 23:13
Το φαγόπυρο κάνει 2-3 ευρώ το κιλό. Δεν ξέρω πώς μπορείς να το αλέσεις στο σπίτι, γιατί είναι μικρό και σκληρό, αλλά σίγουρα 20 ευρώ θα ήταν υπερβολή. Επίσης πολλά απ' αυτά είναι υπερκοστολογημένα. Σίγουρα μπορείς να τα βρεις πολύ φθηνότερα από τα κατάλληλα μέρη (εγώ τα έχω όλα χύμα και βγαίνουν εξωφρενικά φθηνότερα).
Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
- Cecily Anne
- Δημοσιεύσεις: 20229
- Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 23:39
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Φουλ χοληστερινηΑγις έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 16:04Φτηνιάρικα είναι - χωρις ουσια να σου δινει δυναμη - πεινας σε χρονο μηδεν + ασχολουνται ατελειωτα για το πως είναι η τελεια καρμποναρα πχChilloutbuddy έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 15:50είναι φτηνά ρε, η μπριζόλα είναι ακριβή. Και τα φρέσκα λαχανικά επίσης.
Το μοσχαρι εχει κ φθηνα αλλα γαματα κομματια οπως μαγουλα η λαπα κ το χοιρινο κοτσια - και δεν ασχολεισαι . Τυλιγμα στη λαδοκολλα μαζι με συνοδευτικα - υπόθεση ελαχιστων λεπτων - πεταγμα στο φουρνο και καααααθεσαιιιιι μεχρι να ετοιμαστει .
- Cecily Anne
- Δημοσιεύσεις: 20229
- Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 23:39
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
E και; Ό,τι πιο χρήσιμο εφόσον δεν έχεις θέμα. Βασικο συστατικό μεμβρανών και ορμονών. Όσοι έχετε θέμα,να μη τρώτε. Οι άλλοι τρώμε σε φυσιολογικά πλαίσια.
ΥΓ.(υποθετω μιλάμε για την -όλη)
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
- Δημοσιεύσεις: 40668
- Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:17
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Πρώτον, ξέρω από προσωπική πείρα ότι η διαδικασία πιστοποίησης και ελέγχου είναι για τα μπάζα. Στην Ελλάδα τουλάχιστον, δεν ξέρω αλλού. Δεύτερον, μπορεί ένα προϊόν να πληροί τις προδιαγραφές βιολογικού και απλά να μην έχει σήμανση γιατί κοστίζει. Τρίτον, οι όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ βιολογικών και μη βιολογικών είναι από μικροσκοπικές ως τελείως ανύπαρκτες. Στην ΕΕ, που τα προϊόντα ελέγχονται για τις ουσίες τους, δεν υπάρχει ρεαλιστικός κίνδυνος από τρόφιμα. Τέλος, από διατροφική άποψη δεν έχουν καμμιά διαφορά. Αυτό είναι κάτι που πλέον παραδέχονται και οι παραγωγοί και οι σύνδεσμοι, γιατί η επιστημονική έρευνα το έχει αποδείξει.ST48410 έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 23:35Δηλαδή;hellegennes έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 23:34Φέρνω και τέτοια, για όποιον θέλει, αλλά θεωρώ το θέμα «βιολογικά» λίγο αστείο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Ο μονος δείκτης που ειναι φουλ είναι της υγείας .Ορέστης 35 έγραψε: ↑17 Μαρ 2019, 00:02Φουλ χοληστερινηΑγις έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 16:04Φτηνιάρικα είναι - χωρις ουσια να σου δινει δυναμη - πεινας σε χρονο μηδεν + ασχολουνται ατελειωτα για το πως είναι η τελεια καρμποναρα πχChilloutbuddy έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 15:50
είναι φτηνά ρε, η μπριζόλα είναι ακριβή. Και τα φρέσκα λαχανικά επίσης.
Το μοσχαρι εχει κ φθηνα αλλα γαματα κομματια οπως μαγουλα η λαπα κ το χοιρινο κοτσια - και δεν ασχολεισαι . Τυλιγμα στη λαδοκολλα μαζι με συνοδευτικα - υπόθεση ελαχιστων λεπτων - πεταγμα στο φουρνο και καααααθεσαιιιιι μεχρι να ετοιμαστει .
Επόμενο βημα του βιγκανισμου να μασουλατε τριφυλλομπαλες .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
- Δημοσιεύσεις: 20229
- Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 23:39
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Το ίντερνετ σε συνδυασμό με το εκπαιδευτικό σύστημα του απόπατου έχει κάνει τρομερή ζημιά.Αγις έγραψε: ↑17 Μαρ 2019, 00:36Ο μονος δείκτης που ειναι φουλ είναι της υγείας .Ορέστης 35 έγραψε: ↑17 Μαρ 2019, 00:02Φουλ χοληστερινηΑγις έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 16:04
Φτηνιάρικα είναι - χωρις ουσια να σου δινει δυναμη - πεινας σε χρονο μηδεν + ασχολουνται ατελειωτα για το πως είναι η τελεια καρμποναρα πχ
Το μοσχαρι εχει κ φθηνα αλλα γαματα κομματια οπως μαγουλα η λαπα κ το χοιρινο κοτσια - και δεν ασχολεισαι . Τυλιγμα στη λαδοκολλα μαζι με συνοδευτικα - υπόθεση ελαχιστων λεπτων - πεταγμα στο φουρνο και καααααθεσαιιιιι μεχρι να ετοιμαστει .
Επόμενο βημα του βιγκανισμου να μασουλατε τριφυλλομπαλες .
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Υπολειμματα φυτοφαρμακων δεν υπαρχουν στα συμβατικης καλλιεργειας προιοντα; Νομιζω οτι υπαρχουν. Αρα να ενα σημαντικο πλεονεκτημα. Επισης σε ορισμενα προιοντα ειναι δυσκολο να βρεις ποιοτικο συμβατικο. Για παραδειγμα δεντρολιβανο. Ολοι πουλανε Αλβανιας που ποιος ξερει τι εχει πανω ή το αλλο που ειναι ξερο σαν σπιρτοξυλο. Μονο στα βιολογικα βρισκω ποιοτικο.hellegennes έγραψε: ↑17 Μαρ 2019, 00:24Πρώτον, ξέρω από προσωπική πείρα ότι η διαδικασία πιστοποίησης και ελέγχου είναι για τα μπάζα. Στην Ελλάδα τουλάχιστον, δεν ξέρω αλλού. Δεύτερον, μπορεί ένα προϊόν να πληροί τις προδιαγραφές βιολογικού και απλά να μην έχει σήμανση γιατί κοστίζει. Τρίτον, οι όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ βιολογικών και μη βιολογικών είναι από μικροσκοπικές ως τελείως ανύπαρκτες. Στην ΕΕ, που τα προϊόντα ελέγχονται για τις ουσίες τους, δεν υπάρχει ρεαλιστικός κίνδυνος από τρόφιμα. Τέλος, από διατροφική άποψη δεν έχουν καμμιά διαφορά. Αυτό είναι κάτι που πλέον παραδέχονται και οι παραγωγοί και οι σύνδεσμοι, γιατί η επιστημονική έρευνα το έχει αποδείξει.ST48410 έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 23:35Δηλαδή;hellegennes έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 23:34Φέρνω και τέτοια, για όποιον θέλει, αλλά θεωρώ το θέμα «βιολογικά» λίγο αστείο.
Πηγουλα αλλιως ας μην τρολλαρουμε με θεματα υγειας.Αγις έγραψε: ↑17 Μαρ 2019, 00:36Ο μονος δείκτης που ειναι φουλ είναι της υγείας .Ορέστης 35 έγραψε: ↑17 Μαρ 2019, 00:02Φουλ χοληστερινηΑγις έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 16:04
Φτηνιάρικα είναι - χωρις ουσια να σου δινει δυναμη - πεινας σε χρονο μηδεν + ασχολουνται ατελειωτα για το πως είναι η τελεια καρμποναρα πχ
Το μοσχαρι εχει κ φθηνα αλλα γαματα κομματια οπως μαγουλα η λαπα κ το χοιρινο κοτσια - και δεν ασχολεισαι . Τυλιγμα στη λαδοκολλα μαζι με συνοδευτικα - υπόθεση ελαχιστων λεπτων - πεταγμα στο φουρνο και καααααθεσαιιιιι μεχρι να ετοιμαστει .
Επόμενο βημα του βιγκανισμου να μασουλατε τριφυλλομπαλες .
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
πηγουλα δλδ να σου στειλω τον ιατρικο μου φακελλο ;Ορέστης 35 έγραψε: ↑17 Μαρ 2019, 00:41Υπολειμματα φυτοφαρμακων δεν υπαρχουν στα συμβατικης καλλιεργειας προιοντα; Νομιζω οτι υπαρχουν. Αρα να ενα σημαντικο πλεονεκτημα. Επισης σε ορισμενα προιοντα ειναι δυσκολο να βρεις ποιοτικο συμβατικο. Για παραδειγμα δεντρολιβανο. Ολοι πουλανε Αλβανιας που ποιος ξερει τι εχει πανω ή το αλλο που ειναι ξερο σαν σπιρτοξυλο. Μονο στα βιολογικα βρισκω ποιοτικο.hellegennes έγραψε: ↑17 Μαρ 2019, 00:24Πρώτον, ξέρω από προσωπική πείρα ότι η διαδικασία πιστοποίησης και ελέγχου είναι για τα μπάζα. Στην Ελλάδα τουλάχιστον, δεν ξέρω αλλού. Δεύτερον, μπορεί ένα προϊόν να πληροί τις προδιαγραφές βιολογικού και απλά να μην έχει σήμανση γιατί κοστίζει. Τρίτον, οι όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ βιολογικών και μη βιολογικών είναι από μικροσκοπικές ως τελείως ανύπαρκτες. Στην ΕΕ, που τα προϊόντα ελέγχονται για τις ουσίες τους, δεν υπάρχει ρεαλιστικός κίνδυνος από τρόφιμα. Τέλος, από διατροφική άποψη δεν έχουν καμμιά διαφορά. Αυτό είναι κάτι που πλέον παραδέχονται και οι παραγωγοί και οι σύνδεσμοι, γιατί η επιστημονική έρευνα το έχει αποδείξει.Πηγουλα αλλιως ας μην τρολλαρουμε με θεματα υγειας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Mε συγχωρεις νομιζα οτι εννοουσες οτι η χοληστερινη ειναι δεικτης υγειας.Αγις έγραψε: ↑17 Μαρ 2019, 00:43πηγουλα δλδ να σου στειλω τον ιατρικο μου φακελλο ;Ορέστης 35 έγραψε: ↑17 Μαρ 2019, 00:41Υπολειμματα φυτοφαρμακων δεν υπαρχουν στα συμβατικης καλλιεργειας προιοντα; Νομιζω οτι υπαρχουν. Αρα να ενα σημαντικο πλεονεκτημα. Επισης σε ορισμενα προιοντα ειναι δυσκολο να βρεις ποιοτικο συμβατικο. Για παραδειγμα δεντρολιβανο. Ολοι πουλανε Αλβανιας που ποιος ξερει τι εχει πανω ή το αλλο που ειναι ξερο σαν σπιρτοξυλο. Μονο στα βιολογικα βρισκω ποιοτικο.hellegennes έγραψε: ↑17 Μαρ 2019, 00:24
Πρώτον, ξέρω από προσωπική πείρα ότι η διαδικασία πιστοποίησης και ελέγχου είναι για τα μπάζα. Στην Ελλάδα τουλάχιστον, δεν ξέρω αλλού. Δεύτερον, μπορεί ένα προϊόν να πληροί τις προδιαγραφές βιολογικού και απλά να μην έχει σήμανση γιατί κοστίζει. Τρίτον, οι όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ βιολογικών και μη βιολογικών είναι από μικροσκοπικές ως τελείως ανύπαρκτες. Στην ΕΕ, που τα προϊόντα ελέγχονται για τις ουσίες τους, δεν υπάρχει ρεαλιστικός κίνδυνος από τρόφιμα. Τέλος, από διατροφική άποψη δεν έχουν καμμιά διαφορά. Αυτό είναι κάτι που πλέον παραδέχονται και οι παραγωγοί και οι σύνδεσμοι, γιατί η επιστημονική έρευνα το έχει αποδείξει.Πηγουλα αλλιως ας μην τρολλαρουμε με θεματα υγειας.
- hellegennes
- Δημοσιεύσεις: 40668
- Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:17
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Γενικά είναι καλή ιδέα να πλένεις πρώτα π.χ. την ντομάτα και μετά να την τρως. Άσχετα με τα φυτοφάρμακα. Θεωρητικά δεν υπάρχουν επικίνδυνα υπολείμματα και ιδανικά δεν υπάρχουν καθόλου. Εγγύηση ότι δεν έχουν τα βιολογικά προϊόντα υπολείμματα φυτοφαρμάκων δεν υπάρχει. Δεν έχω αλβανικό δεντρολίβανο, αλλά πρέπει να δω τα τιμολόγιά μου για να σου πω από πού είναι. Αυτό βέβαια δεν έχει σημασία, γιατί τα προϊόντα έχουν ιχνηλασιμότητα και η ΕΕ επιβάλλει συγκεκριμένους κανόνες στα προϊόντα που εισάγονται στην επικράτειά της. Δηλαδή πρέπει να πληρούν τις ίδιες προδιαγραφές με τα εντός ΕΕ.Ορέστης 35 έγραψε: ↑17 Μαρ 2019, 00:41Υπολειμματα φυτοφαρμακων δεν υπαρχουν στα συμβατικης καλλιεργειας προιοντα; Νομιζω οτι υπαρχουν. Αρα να ενα σημαντικο πλεονεκτημα. Επισης σε ορισμενα προιοντα ειναι δυσκολο να βρεις ποιοτικο συμβατικο. Για παραδειγμα δεντρολιβανο. Ολοι πουλανε Αλβανιας που ποιος ξερει τι εχει πανω ή το αλλο που ειναι ξερο σαν σπιρτοξυλο. Μονο στα βιολογικα βρισκω ποιοτικο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Γενικά ειναι καλη ιδεα να μην χαφτουμε τις παπαριες που κυκλοφορουν .
Η πρωτη που θυμάμαι είναι ο πολεμος κατα του ελαιολαδου κ το τι υπέροχα υγιεινα ειναι τα σπορελαια .
Η πρωτη που θυμάμαι είναι ο πολεμος κατα του ελαιολαδου κ το τι υπέροχα υγιεινα ειναι τα σπορελαια .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Τα καλά σπορέλαια είναι καλά, και το ελαιόλαδο, αν δεν είναι κάποιας υψηλής οξύτητας, είναι καλό για μαγείρεμα, αλλά δεν έχουν όλοι πεθερό στις Κροκεές για να έχουν τσάμπα. Κάποιοι πρέπει να το πληρώσουμε 26 ευρώ τω λίτρο (μέτριας παραγωγής).
Ordem e Progresso.
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Εμπιστευομαι περισσοτερο τους ελεγχους που περνανε τα βιολογικα, το βλεπω σαν μια παραπανω δικλειδα ασφαλειας.hellegennes έγραψε: ↑17 Μαρ 2019, 01:01Γενικά είναι καλή ιδέα να πλένεις πρώτα π.χ. την ντομάτα και μετά να την τρως. Άσχετα με τα φυτοφάρμακα. Θεωρητικά δεν υπάρχουν επικίνδυνα υπολείμματα και ιδανικά δεν υπάρχουν καθόλου. Εγγύηση ότι δεν έχουν τα βιολογικά προϊόντα υπολείμματα φυτοφαρμάκων δεν υπάρχει. Δεν έχω αλβανικό δεντρολίβανο, αλλά πρέπει να δω τα τιμολόγιά μου για να σου πω από πού είναι. Αυτό βέβαια δεν έχει σημασία, γιατί τα προϊόντα έχουν ιχνηλασιμότητα και η ΕΕ επιβάλλει συγκεκριμένους κανόνες στα προϊόντα που εισάγονται στην επικράτειά της. Δηλαδή πρέπει να πληρούν τις ίδιες προδιαγραφές με τα εντός ΕΕ.Ορέστης 35 έγραψε: ↑17 Μαρ 2019, 00:41Υπολειμματα φυτοφαρμακων δεν υπαρχουν στα συμβατικης καλλιεργειας προιοντα; Νομιζω οτι υπαρχουν. Αρα να ενα σημαντικο πλεονεκτημα. Επισης σε ορισμενα προιοντα ειναι δυσκολο να βρεις ποιοτικο συμβατικο. Για παραδειγμα δεντρολιβανο. Ολοι πουλανε Αλβανιας που ποιος ξερει τι εχει πανω ή το αλλο που ειναι ξερο σαν σπιρτοξυλο. Μονο στα βιολογικα βρισκω ποιοτικο.
Oταν διαβαζω την παρακατω ειδηση για κατασχεση 4 τονων ντοματας αναρωτιεμαι ποσοι τονοι λαχανικων επικινδυνων για την υγεια διεφυγαν απο τους ελεγχους.
http://www.agrotypos.gr/mobile.asp?mod= ... &id=111286
Αυτα λοιπον για τα βιολογικα φυτικα προιοντα, που ειναι ομως αρκετα πιο ακριβα.
Οσον αφορα τα ζωικα βιολογικα προιοντα, υπαρχει σαφης υπεροχη ποιοτητας σε αυγα και κρεας.
- Cecily Anne
- Δημοσιεύσεις: 20229
- Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 23:39
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Αλήθεια τώρα;
1. Δεν υπάρχει καλό σπορέλαιο
2. Δεν υπάρχει περιοχή στο πλανήτη που να μη πουλάει ελαιόλαδο με χαμηλή οξύτητα. Να παίρνεις έξτρα παρθένο από σούπερ μάρκετ που υποχρεωτικά έχει περάσει όλους τους ελέγχους, για να βγει στην αγορά στην ΕΕ. Ο πεθερός στις κροκεές πιθανότατα θα σε τάιζε μηχανόλαδο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Νομιζω οτι απλα ελεγαν μια εποχη οτι ειναι προτιμοτερο για τηγανισμα το σπορελαιο γιατι αντεχει περισσοτερο στις υψηλες θερμοκρασιες, το οποιο ειναι αληθεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 109 Απαντήσεις
- 2892 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Evritis
10 Οκτ 2022, 21:21
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Έκτωρα;
από Εκτωρ » 21 Μάιος 2022, 11:49 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 252 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
21 Μάιος 2022, 12:19
-
-
- 42 Απαντήσεις
- 1329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
01 Φεβ 2023, 21:54
-
-
Νέα δημοσίευση Το μεγαλύτερο μυστήριο στην ιστορία του σύμπαντος.
από Εκτωρ » 26 Απρ 2022, 12:36 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 7 Απαντήσεις
- 467 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παύλος Παπαφίγκος
04 Αύγ 2022, 10:28
-