να πάτε με τον άντρα σου για βόλταρισμα και να περάσετε από εκεί..
έτσι για την φάση
εγώ εχω 10 χρονια να φαω αλλά είναι το αφτερ της δυτικής Θεσσαλονίκης.
(κι ο Μαυρος καλη φαση αλλά πάνε χρόνια που έκλεισε )
να πάτε με τον άντρα σου για βόλταρισμα και να περάσετε από εκεί..
stergiosbik έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 14:18Aυτο που εχετε ορισμενοι να πηγαινετε μετα τα ξυδια να τρωτε πιτογυρα,να το κοιταξετε.
Μονο σουπες ρε.
Πατσας,μοσχαροκεφαλη κλπ κλπ.
Πωωω εχω ακουσει πολλες ιστοριες για τον Μαυρο! Κριμα που εκλεισε οντως.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 14:16
να πάτε με τον άντρα σου για βόλταρισμα και να περάσετε από εκεί..
έτσι για την φάση
εγώ εχω 10 χρονια να φαω αλλά είναι το αφτερ της δυτικής Θεσσαλονίκης.
(κι ο Μαυρος καλη φαση αλλά πάνε χρόνια που έκλεισε )
Βαρια στο στομαχι και φερνουν πολυ διψα. Πιστευω φταει το καρβουνο μπρικετα που τα κανει ανθυγιεινα. Μαζευει ωραια γκομενακια. Το απεναντι μαγαζι με τη βυζαρου μιλφ προσφερει χορτοφαγικες επιλογες οπως σουβλακι μανιταρι φαλαφελ και αλλα.Beria έγραψε: ↑20 Απρ 2018, 15:20Καλαμάκια εξαιρετικά, αν είσαι στο κέντρο, έχει ο Έλβις, στον Κεραμεικό/Μεταξουργείο
Κι εκεί έχει επέλθει σιωπηρή αλλαγή φρουράς, αλλά κρατάει την -άριστη- ποιότητά του
Συν: Ωραίο σημείο, πολύ καλό κρέας, ιπτάμενες πανσέτες που κεντάνε
Μείον: Θαμώνες στην πλειοψηφία ρακομελίστες που πάνε/ή επιστρέφουν από διακοπές στην Ικαρία. Πολύ τζίβα
Για τα Salty Pig & Beef Briskers - αν έχεις δοκιμάσει - τι γνώμη έχεις ( η όποιος άλλος - αλλη)Ορέστης 35 έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 23:23Βαρια στο στομαχι και φερνουν πολυ διψα. Πιστευω φταει το καρβουνο μπρικετα που τα κανει ανθυγιεινα. Μαζευει ωραια γκομενακια. Το απεναντι μαγαζι με τη βυζαρου μιλφ προσφερει χορτοφαγικες επιλογες οπως σουβλακι μανιταρι φαλαφελ και αλλα.Beria έγραψε: ↑20 Απρ 2018, 15:20Καλαμάκια εξαιρετικά, αν είσαι στο κέντρο, έχει ο Έλβις, στον Κεραμεικό/Μεταξουργείο
Κι εκεί έχει επέλθει σιωπηρή αλλαγή φρουράς, αλλά κρατάει την -άριστη- ποιότητά του
Συν: Ωραίο σημείο, πολύ καλό κρέας, ιπτάμενες πανσέτες που κεντάνε
Μείον: Θαμώνες στην πλειοψηφία ρακομελίστες που πάνε/ή επιστρέφουν από διακοπές στην Ικαρία. Πολύ τζίβα
Beef briskers στην Κολοκοτρωνη. Νοστιμο το βρηκα, οχι οσο μαλακο θα περιμενα και λιγο ξινουτσικη η σως του συγκεκριμενου συνδυασμου που παρηγγειλα. Αυτες οι γευστικες λεπτομερειες φανταζομαι οτι εχουν διακυμανσεις. Γενικα ποιοτικη επιλογη αν και λιγο ακριβουτσικη. Εχει ανοιξει και Ψυρρη καταστημα με slow cooked meat.Αγις έγραψε: ↑16 Μάιος 2018, 00:18Για τα Salty Pig & Beef Briskers - αν έχεις δοκιμάσει - τι γνώμη έχεις ( η όποιος άλλος - αλλη)Ορέστης 35 έγραψε: ↑15 Μάιος 2018, 23:23Βαρια στο στομαχι και φερνουν πολυ διψα. Πιστευω φταει το καρβουνο μπρικετα που τα κανει ανθυγιεινα. Μαζευει ωραια γκομενακια. Το απεναντι μαγαζι με τη βυζαρου μιλφ προσφερει χορτοφαγικες επιλογες οπως σουβλακι μανιταρι φαλαφελ και αλλα.Beria έγραψε: ↑20 Απρ 2018, 15:20Καλαμάκια εξαιρετικά, αν είσαι στο κέντρο, έχει ο Έλβις, στον Κεραμεικό/Μεταξουργείο
Κι εκεί έχει επέλθει σιωπηρή αλλαγή φρουράς, αλλά κρατάει την -άριστη- ποιότητά του
Συν: Ωραίο σημείο, πολύ καλό κρέας, ιπτάμενες πανσέτες που κεντάνε
Μείον: Θαμώνες στην πλειοψηφία ρακομελίστες που πάνε/ή επιστρέφουν από διακοπές στην Ικαρία. Πολύ τζίβα
Νόστιμο ήταν αλλά έπαιζες ρώσικη ρουλέτα με τη δηλητηρίαση.Μπίστης έγραψε: ↑23 Απρ 2018, 13:58
Αααχ, Λιανοκλάδι, αν θυμάμαι καλά δεν χρειάζοταν καν να κατέβεις, οι δίσκοι έφταναν μέχρι τα παράθυρα.
Τότε είχαμε και τραίνα, τώρα λεωφορεία σε σιδηροτροχιές.
Αλλά κανείς σας δεν είναι από 'Ηπειρο ή Δ. Ελλάδα ;
Το Ρίο Αντίριο έθεσε το πρότυπο σε αυτού του είδους το σουβλάκι που με προσμονή περίμενες την επόμενη γλυκιά φέτα λίπους.
Πολύ αλατισμένα (και χοντρό αλάτι πολλές φορές) και ριγανάτα.
Με σκοπιμότητα την πώληση μπύρας και κόλας ή απλώς ρουμελιώτικη αισθητική ;
Δεν τα γνωρίζω οι Ανιψιές μού μετέφεραν πληροφορίες . Το Salty μετριότατο επιεικώς, αλλά καλύτερο .Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Μάιος 2018, 01:57Beef briskers στην Κολοκοτρωνη. Νοστιμο το βρηκα, οχι οσο μαλακο θα περιμενα και λιγο ξινουτσικη η σως του συγκεκριμενου συνδυασμου που παρηγγειλα. Αυτες οι γευστικες λεπτομερειες φανταζομαι οτι εχουν διακυμανσεις. Γενικα ποιοτικη επιλογη αν και λιγο ακριβουτσικη. Εχει ανοιξει και Ψυρρη καταστημα με slow cooked meat.
Salty pig ειναι στην Ιπποκρατους; Δεν εχω δοκιμασει. Οταν βλεπω αντιπαθητικα ατομα στο ταμειο δε μπαινω.
Αυτο που συνιστω σε ολους να αποφυγουν ειναι το hoocut στν Αγιας Ειρηνης. Δε χωνευεται με τιποτα το περιεργο σουβλακι τους.
Φοιτητριες οι ανιψιες;Αγις έγραψε: ↑16 Μάιος 2018, 07:12Δεν τα γνωρίζω οι Ανιψιές μού μετέφεραν πληροφορίες . Το Salty μετριότατο επιεικώς, αλλά καλύτερο .Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Μάιος 2018, 01:57Beef briskers στην Κολοκοτρωνη. Νοστιμο το βρηκα, οχι οσο μαλακο θα περιμενα και λιγο ξινουτσικη η σως του συγκεκριμενου συνδυασμου που παρηγγειλα. Αυτες οι γευστικες λεπτομερειες φανταζομαι οτι εχουν διακυμανσεις. Γενικα ποιοτικη επιλογη αν και λιγο ακριβουτσικη. Εχει ανοιξει και Ψυρρη καταστημα με slow cooked meat.
Salty pig ειναι στην Ιπποκρατους; Δεν εχω δοκιμασει. Οταν βλεπω αντιπαθητικα ατομα στο ταμειο δε μπαινω.
Αυτο που συνιστω σε ολους να αποφυγουν ειναι το hoocut στν Αγιας Ειρηνης. Δε χωνευεται με τιποτα το περιεργο σουβλακι τους.
Βέβαια τις έχω κακομάθει στην τελειότητα.