Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους! https://www.phorum.com.gr/
kαλή ειναι αλλά δεν εβαλα μανιταρια, μαιντανό και δεν ηταν τριμμένο το τυρί
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 20 Απρ 2018, 15:12
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βάλτε φωτό! Μέχρις στιγμής έχω δοκιμάσει: παστίτσιο, μουσακά, σπανακόρυζο, μπριάμ, μπράουνι. Οι συνταγές είναι όλες τοπ. Τα μόνα σημεία που συνιστώ προσοχή είναι η φλούδα λεμονιού στο σπανακόρυζο (θέλει μέτρο, ειδεμή γίνεται πολύ ξινό), και η μπεσαμέλ γιαούρτη στο μπριάμ (δεν μου άρεσε)
το έχει φτιάξει η σις, ή δε το πέτυχε ή όντως δε κολλάει με τπτ.
Δε νομιζω να αρεσει σε πολλους ο συνδυασμος. Εμενα ας πουμε μαρεσει πολυ, αλλα εγω λατρευω λεμονι ετσι και αλλιως.
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 20 Απρ 2018, 15:42
από lyna
Την οξύτητα τη ρυθμίζεις γτ ριχνεις λεμόνι μέσα σε ζαχαρουχο γάλα. Δλδ πόσο ξινό να το κάνεις; Και ολος αυτός ο κόμπο πάει πάνω από μπουκιες Μερέντας.
Γλυκό βγαίνει , κ να φανταστείτε εγώ που τρώω λεμόνι σκέτο ρίχνω 3-4 μέσα, όχι 2-3 που λέει (λεμόνια σπιτικά, μεγάλα , ζουμερα)
Τα σπάει το ζαχαρουχο γάλα. Φοβερό τιπ .
Έντιτ: για να συνεννοηθούμε , κατά αντιστοιχία βάζω ξινά βατόμουρα στο τσιζκεηκ . Αλλιώς δεν κατεβαίνει , λιγουριαζω.