Ειναι αργεντινος, 23 χρονων και ηδη πληρωνεται 1500 δολάρια το μηνα (σε δολλαρια, οχι ψευτικα λεφτα). Για οχταωρο. Σου λειπουν οι πολιτισμικες προσλαμβανουσες για να συνειδητοποιησεις ποσο γαματα την εχει.GoBack έγραψε: ↑08 Απρ 2023, 00:48Ο τριτος ειναι προφανως ο μαλακας της υποθεσης που κατα πασα πιθανοτητα θα πεθανει απο εμφραγμα στα 50.Με παρασημο ενηλικιωσης απο τον φοσιλη βεβαιως βεβαιως.foscilis έγραψε: ↑07 Απρ 2023, 14:29Κοίτα εγώ που έχω προσλάβει 3 20χρονους τα τελευταία 2 χρόνια έχω να παρατηρήσω ότι ο ένας θεωρούσε αποδεκτό να λέει "είμαι σε άσχημη φάση με το γκόμενό μου και δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα σήμερα" (για 3 μήνες), ο άλλος είναι "είμαι νευροατυπικός οπότε πρέπει να μου εξηγείτε τα πράγματα με οπτικοακουστικό υλικό αλλά να ξέρετε ότι επειδή ο σκύλος μου πάει για ευθανασία υπερφορτώνω".EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑07 Απρ 2023, 13:46
Στον τίτλο του άρθρου λέει "βαρέθηκαν τους τεμπέληδες νεους"
Βέβαια ο τρίτος είναι σούπερ φιλότιμος και εργατικός, του δίνεις κάτι και έρχεται πίσω μια βδομάδα πριν την προθεσμία και λέει "τι άλλο να κάνω". Ίσως παίζει ρόλο που στα 15 του έκανε όλες τις χοντρές μαλακίες μη έχοντας οι γονείς του λεφτά και σαν αποτέλεσμα τώρα πρέπει να ζήσει έναν 7χρονο γιο αντί να ασχολείται με τον υπερπολύτιμο εαυτό του, είναι εκπληκτικό πόσο σου αλλάζει την προοπτική το να αναγκάζεσαι να ενηλικιωθείς.
Millennials μπείτε εδώ
Re: Millennials μπείτε εδώ
- EKPLIKTIKOS
Η δουλειά σου δε σου αρέσει; Εννοώ σου δίνει ευχαρίστηση η ίδια η δουλειά ή είναι απλά a means to an end (γιατί πρέπει να φας κτλ);Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Απρ 2023, 10:17
Ε ας βρεθεί πρώτα η οικογένεια, διαφορετικά αυτό το παιχνίδι έχω, number goes up. Δεν νιώθω ότι έχω βρει ταβάνι, αυτό που νιώθω είναι ότι όσο ανεβαίνεις σου πρήζουν πιο πολύ τα παπάρια, ενώ βασικά παραμένεις 9-5er, τα λεφτά δεν σου αλλάζουν τη ζωή ούτε τώρα ούτε τη σύνταξη φέρνουν πιο κοντά.
- Dwarven Blacksmith
Μου αρέσει, αλλά όχι όλα τα κομμάτια της και όχι σταθερά.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑08 Απρ 2023, 10:41Η δουλειά σου δε σου αρέσει; Εννοώ σου δίνει ευχαρίστηση η ίδια η δουλειά ή είναι απλά a means to an end (γιατί πρέπει να φας κτλ);Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Απρ 2023, 10:17
Ε ας βρεθεί πρώτα η οικογένεια, διαφορετικά αυτό το παιχνίδι έχω, number goes up. Δεν νιώθω ότι έχω βρει ταβάνι, αυτό που νιώθω είναι ότι όσο ανεβαίνεις σου πρήζουν πιο πολύ τα παπάρια, ενώ βασικά παραμένεις 9-5er, τα λεφτά δεν σου αλλάζουν τη ζωή ούτε τώρα ούτε τη σύνταξη φέρνουν πιο κοντά.
Έτσι είμαι και στα χόμπι μου, καίγομαι με κάτι και μετά ούτε να το αγγίξω. Μετά το κάνω rotate out μέχρι να μου ξανάρθει όρεξη. Κάτι που προφανώς δεν μπορώ να κάνω στη δουλειά.

Tι εθνικότητας είναι τα άλλα 2 πονεμένα παιδάκια;foscilis έγραψε: ↑08 Απρ 2023, 10:29Ειναι αργεντινος, 23 χρονων και ηδη πληρωνεται 1500 δολάρια το μηνα (σε δολλαρια, οχι ψευτικα λεφτα). Για οχταωρο. Σου λειπουν οι πολιτισμικες προσλαμβανουσες για να συνειδητοποιησεις ποσο γαματα την εχει.GoBack έγραψε: ↑08 Απρ 2023, 00:48Ο τριτος ειναι προφανως ο μαλακας της υποθεσης που κατα πασα πιθανοτητα θα πεθανει απο εμφραγμα στα 50.Με παρασημο ενηλικιωσης απο τον φοσιλη βεβαιως βεβαιως.foscilis έγραψε: ↑07 Απρ 2023, 14:29
Κοίτα εγώ που έχω προσλάβει 3 20χρονους τα τελευταία 2 χρόνια έχω να παρατηρήσω ότι ο ένας θεωρούσε αποδεκτό να λέει "είμαι σε άσχημη φάση με το γκόμενό μου και δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα σήμερα" (για 3 μήνες), ο άλλος είναι "είμαι νευροατυπικός οπότε πρέπει να μου εξηγείτε τα πράγματα με οπτικοακουστικό υλικό αλλά να ξέρετε ότι επειδή ο σκύλος μου πάει για ευθανασία υπερφορτώνω".
Βέβαια ο τρίτος είναι σούπερ φιλότιμος και εργατικός, του δίνεις κάτι και έρχεται πίσω μια βδομάδα πριν την προθεσμία και λέει "τι άλλο να κάνω". Ίσως παίζει ρόλο που στα 15 του έκανε όλες τις χοντρές μαλακίες μη έχοντας οι γονείς του λεφτά και σαν αποτέλεσμα τώρα πρέπει να ζήσει έναν 7χρονο γιο αντί να ασχολείται με τον υπερπολύτιμο εαυτό του, είναι εκπληκτικό πόσο σου αλλάζει την προοπτική το να αναγκάζεσαι να ενηλικιωθείς.
Άλλο το αντικείμενο της δουλειάς γενικώς (πχ προγραμματισμός) και άλλο η δουλειά επάνω σε αυτόν, πχ ξέρω δεν συμφωνείς με αυτόν τον τρόπο και είναι σπαστικό αλλά έτσι το θέλει ο πελάτης και μάλιστα χτες και επειδή λείπει ο Μήτσος κάν' το τώρα εσύ...EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑08 Απρ 2023, 10:41Η δουλειά σου δε σου αρέσει; Εννοώ σου δίνει ευχαρίστηση η ίδια η δουλειά ή είναι απλά a means to an end (γιατί πρέπει να φας κτλ);Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Απρ 2023, 10:17
sharp έγραψε: ↑08 Απρ 2023, 11:29Tι εθνικότητας είναι τα άλλα 2 πονεμένα παιδάκια;

Συνοψιζοντας,με 1500 ντολαρς για τη συγκεκριμενη εργασια βρισκεις μονο ατομα απο τριτοκοσμικες χωρες που δεν εχουν κωλοχαρτο η ομοφυλοφιλους/προβληματικους Βρετανους.Μη σε ξαναδω να κλαιγεσαι για τη βαρια βιομηχανια της χωρας με τα γκαρσονια απο το Πακισταν.foscilis έγραψε: ↑08 Απρ 2023, 10:29Ειναι αργεντινος, 23 χρονων και ηδη πληρωνεται 1500 δολάρια το μηνα (σε δολλαρια, οχι ψευτικα λεφτα). Για οχταωρο. Σου λειπουν οι πολιτισμικες προσλαμβανουσες για να συνειδητοποιησεις ποσο γαματα την εχει.GoBack έγραψε: ↑08 Απρ 2023, 00:48Ο τριτος ειναι προφανως ο μαλακας της υποθεσης που κατα πασα πιθανοτητα θα πεθανει απο εμφραγμα στα 50.Με παρασημο ενηλικιωσης απο τον φοσιλη βεβαιως βεβαιως.foscilis έγραψε: ↑07 Απρ 2023, 14:29
Κοίτα εγώ που έχω προσλάβει 3 20χρονους τα τελευταία 2 χρόνια έχω να παρατηρήσω ότι ο ένας θεωρούσε αποδεκτό να λέει "είμαι σε άσχημη φάση με το γκόμενό μου και δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα σήμερα" (για 3 μήνες), ο άλλος είναι "είμαι νευροατυπικός οπότε πρέπει να μου εξηγείτε τα πράγματα με οπτικοακουστικό υλικό αλλά να ξέρετε ότι επειδή ο σκύλος μου πάει για ευθανασία υπερφορτώνω".
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
ηλιθιοι μπρεξιταδες
- EKPLIKTIKOS
Βρήκες τελικά διέξοδο απ το ματριξ της μισθωτης σκλαβιάς; Δώσε κάνα τιπDwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Απρ 2023, 19:31Αγνοώντας τους entitled γεροπαράξενους...
Αξίζει πιστεύετε να επενδύσει κανείς στην επιμόρφωση επί της καριέρας του ως μισθωτός, ή καλύτερα side hustle και ό,τι κάτσει;
8 Ιουνίου 2023
Πως ακούγονται οι millennials όταν χορεύουν.

Όταν το σύστημα αρχίζει να χρειάζεται λίγο λάδωμα… Τα παιδιά των 80s και 90s θα καταλάβουν.
https://www.otherside.gr/2023/06/pws-ak ... -xoreuoun/
Πως ακούγονται οι millennials όταν χορεύουν.

Όταν το σύστημα αρχίζει να χρειάζεται λίγο λάδωμα… Τα παιδιά των 80s και 90s θα καταλάβουν.
https://www.otherside.gr/2023/06/pws-ak ... -xoreuoun/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 559 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
30 Ιουν 2024, 21:58
-
-
Νέα δημοσίευση Λαιβ πόντκαστ μπείτε να ξεστραβωθείτε
από Kauldron » 01 Φεβ 2025, 20:36 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 4 Απαντήσεις
- 178 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
02 Φεβ 2025, 15:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους! Δικαίωση για τους millennials (έστω και από έναν Xer)
από Parrot » 26 Δεκ 2023, 17:49 » σε Life style - 1 Απαντήσεις
- 490 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
15 Ιαν 2024, 12:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα μπείτε στον κόπο να πάτε να ψηφίσετε μεθαύριο στις εκλογές;
από georgebi » 02 Οκτ 2023, 13:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 2495 Προβολές
-