Ποιος χορεύει καλύτερο ζεϊμπέκικο;
Re: Ποιος χορεύει καλύτερο ζεϊμπέκικο;
Κοροιδεύεις
Αλλά είναι ωραίος!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ειχα πει στο γαμο μου θα φερω τη χαρουλα να μου κανει opening με αποψε θελω να πιω αλλα αργησα καπως , και παρατησε το τραγουδι 

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
τι μωρη ξενέρα ?

ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΦΙΛΕ!
Άσχετο, τί διαμαντάκι είναι αυτό που έβαλες πριν ???
Άσχετο, τί διαμαντάκι είναι αυτό που έβαλες πριν ???
SpoilerShow
ποιός, τί είναι, πες τα όλα!
ναι μωρε ηθοποιος ειναι ο τομ χιντλεστον . δυνατο αλανι και ερωτευσιμος . πιστευω και την πρωτη φορα που θα δοκιμαζε ζειμπεκικο θα το καταφερνε καλυτερα απο πολλους . 

Aυτός και όλη η πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλάδας μοίρασε ρίαλ πριγκιπικό στυλ και αγιάτρευτο πόνο στην κηδεία του τέως, σε όλη την ελληνική δυναστευόμενη από δημοκράτες, ελληνική επικράτεια.Λοξίας έγραψε: ↑04 Φεβ 2025, 15:10Ποιος είναι αυτός πάλι; άλλος πριγκηποκάγκουρας;Saturn έγραψε: ↑04 Φεβ 2025, 14:48Λοξίας έγραψε: ↑04 Φεβ 2025, 10:57
Ο κόσμος είναι μαθημένος στην "μπαλετο-τσιφτετέλι" εκτέλεση ζεϊμπέκικου, διότι, εδώ και πολλά χρόνια, αυτό βλέπει στα σκυλάδικα.
Να χορεύουν "από την μέση και κάτω", κουνώντας τον πωπό τους πέρα δώθε, κάνοντας πιρουέτες και τινάγματα στον αέρα και να είναι φάλτσοι στον σεβαστικό ρυθμό των 9/8.
Και όσο πιο πολλά τσαλίμια, χοροπηδητά και κωλοτούμπες κάνουν, τόσο "καλύτερο" ζεϊμπέκικο θεωρείται.
Άσε που όλοι οι θαμώνες, με σπάνιες εξαιρέσεις, χτυπούν παλαμάκια σε 2/4, λες και είναι χασάπικο!
Αυτός ο ξεπεσμός, ξεκίνησε από τα (λεγόμενα) μεγάλα μαγαζιά της παραλιακής. Νεράιδα, Δειλινά, Φαντασία ...και Σια. Δεκαετία 1970 και εντεύθεν.
Και παρ' όλο που παρέλασαν μεγάλα ονόματα του τραγουδιού, κάθε άλλο παρά σκύλοι (τα ντόπερμαν γαύγισαν αργότερα), υιοθετήθηκε ένα παρακμιακό στυλ χώρου, από διακόσμηση πτωχευμένου Μουλέν Ρουζ, ξεφτισμένα μπαλέτα, λουλουδοπόλεμος, τα απαραίτητα χιλιάδες γύψινα πιάτα και το κάψιμο (στην κυριολεξία) αρκετών λίτρων ουΐσκυ στη πίστα. Οι δε κυρίες και κύριοι, "στα κασμήρια τους σφιγμένοι"...
Ε, λογικό ήταν να δημιουργηθεί και να επικρατήσει και η τσιφτετελο-μπαλέτο εκδοχή του ζεϊμπέκικου.
Ρίχτε έναν Νικόλαο στην πίστα να αναστενάξουν τα γαρύφαλλα
Το σωστό να λέγεται.
κι εγώ πιστεύω

- hellegennes
Θα ήθελα να σχολιάσω αλλά σ' αγαπώ και δεν θα το κάνω.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Φεβ 2025, 13:05Ξέρω, θα με πάρετε με τις πέτρες,αλλά σκοτίστηκα. Ο Μπισμπίκαρος είναι μάναρος, χορεύει όμορφα. Αυτή την κάρχια να μην είχε δίπλα του ρε φίλε. Τον ''ρίχνει'' πολύ.
Πάντως για να πω και την βαριά κι ασήκωτη αμαρτία μου και ο ''πρίγκηψ'' καλό γκομενετε, ωραίος άντρας, αλλά χλεχλές.
Ρίξτε και ντομάτες και αυγά, ελεύθερα. Θα ανοίξω πάγκα στη λαϊκή να τα μοσχοπουλήσω.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Καλυτερα σιγουρα απο αυτο το πραγμα ρε συ . οταν πρωτοειδα το βιντεο (χωρις ηχο ) λεω καποια τρολια ειναι στυλ μοντυ παιθον .
Ειπαμε αστο κανε κατι αλλο τοσα πραγματα υπαρχουν , θες να εντυπωσιασεις την ετσι βρες κατι που το κανεις καλυτερα αυτο ηταν παρωδια

Άμα λέω οτι δε σωζόμαστε...
Καλά και σχάση πυρήνα καλύτερα θα την έκανε σε σχέση με αυτό που είδαμε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 1441 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
04 Φεβ 2024, 17:33
-
-
Νέα δημοσίευση η Ράπτη τους χορεύει.... δύο δύο
από βοθρατζης » 21 Αύγ 2024, 16:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 33 Απαντήσεις
- 980 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
23 Αύγ 2024, 10:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το χορεύει ο Τζέρι το τουίστ; (ακρόαση με ακουστικά)
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 26 Σεπ 2023, 23:30 » σε Μουσική - 3 Απαντήσεις
- 238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
26 Σεπ 2023, 23:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος, ποιος, ποιος του Κάρολου ο γιος ... !
από tanipteros » 24 Φεβ 2024, 19:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 421 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
24 Φεβ 2024, 19:53
-