Με κυβέρνηση κυριάκου αυτά θα τα έχομε βαρεθεί πριν κατατεθεί ο πρώτος προϋπολογισμός
Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ναι αλλά δεν πρέπει να αφήνουμε αμφίβολιες σκιές και τέτοια πράγματα. Ακόμα ούτε για καφέ δεν πήγαμε πάντως, μην βιάζεσαι.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Υπερκουλτουριάρης
Η πολύ έντονη και παραφορη ζωή δεν αρέσει ούτε σε εμένα, μου χαλάει το κέφι,με ξενερώνει. Να κάνεις την τσάρκα σου ναι, να σφίγγεις κανα δυο ουισκια το βράδυ ΟΚ, αλλά οι υπερβολές δεν. Πιτζαμούλα στις 12, κρεμα Apivita wine elixir στην μούρη και Ινδική μουσική για χαλάρωση.Antares έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 23:00
Δεν έχω την μεγάλη εμπειρία σε αυτά. Δεν ξέρω αν όσοι δοκιμάζουν ή κάνουν χρήση νέοι μπορούν μετά να διακόψουν και να ζήσουν φυσιολογικά. Οι ιστορίες πλουσίων άλλα μας λένε.
Υπάρχουν μερικοί που λένε ότι μία ζωή αυτών είναι 10 ή 100 δικές μας επειδή ζουν έντονα. Εγώ δεν ζηλεύω καθόλου όμως. Εκείνο που θα ήθελα είναι να μην χαλάνε την δική μου ζωή.
Απόλυτος Όχι, υπάρχουν και εξαιρέσεις που είναι για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Βασικά εδώ που τα λέμε είναι κ λίγο υποκειμενικό πράγμα η χλιδή, για κάποιον είναι να πάρει ένα πολυτελές αυτοκίνητο για άλλον είναι να σπουδάζει μέχρι τα 50 άμα τον κοσμο(το οποίο είναι κ πολύ ακριβοτερο). Και τα δυο χλιδές είναι, μην εχεις αυταπάτες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μοιάζουμε. Εσύ τα κάνεις με περισσότερο στυλ. Είσαι αυτός που μετενσαρκώνεται συνέχεια στη Γη;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 23:07Η πολύ έντονη και παραφορη ζωή δεν αρέσει ούτε σε εμένα, μου χαλάει το κέφι,με ξενερώνει. Να κάνεις την τσάρκα σου ναι, να σφίγγεις κανα δυο ουισκια το βράδυ ΟΚ, αλλά οι υπερβολές δεν. Πιτζαμούλα στις 12, κρεμα Apivita wine elixir στην μούρη και Ινδική μουσική για χαλάρωση.Antares έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 23:00
Δεν έχω την μεγάλη εμπειρία σε αυτά. Δεν ξέρω αν όσοι δοκιμάζουν ή κάνουν χρήση νέοι μπορούν μετά να διακόψουν και να ζήσουν φυσιολογικά. Οι ιστορίες πλουσίων άλλα μας λένε.
Υπάρχουν μερικοί που λένε ότι μία ζωή αυτών είναι 10 ή 100 δικές μας επειδή ζουν έντονα. Εγώ δεν ζηλεύω καθόλου όμως. Εκείνο που θα ήθελα είναι να μην χαλάνε την δική μου ζωή.

Όχι ρε μετροσέξουαλ νομίζω τους λένε αυτούς αλλά και πάλι τι μαλακίες είναι αυτές ρε παιδιά, δεν έχουμε ακόμη μετρό εδώ.Antares έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 23:12Μοιάζουμε. Εσύ τα κάνεις με περισσότερο στυλ. Είσαι αυτός που μετενσαρκώνεται συνέχεια στη Γη;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 23:07Η πολύ έντονη και παραφορη ζωή δεν αρέσει ούτε σε εμένα, μου χαλάει το κέφι,με ξενερώνει. Να κάνεις την τσάρκα σου ναι, να σφίγγεις κανα δυο ουισκια το βράδυ ΟΚ, αλλά οι υπερβολές δεν. Πιτζαμούλα στις 12, κρεμα Apivita wine elixir στην μούρη και Ινδική μουσική για χαλάρωση.Antares έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 23:00
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Υπερκουλτουριάρης
Κριός, ωροσκόπο δεν ξέρω, ίσως Ιχθύς ή Υδροχόος.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑23 Ιαν 2019, 23:14Ναι, τουλάχιστον 20-30 φορές μετράω. Είμαι και Αιγόκερως με ωροσκόπο Τοξότη. Εσύ;Για Καρκίνο ή Παρθένο σε κόβω.
- Υπερκουλτουριάρης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 587 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
04 Ιουν 2023, 20:14
-
-
Νέα δημοσίευση Σύγχρονο και αποτελεσματικό Πυροσβεστικό Σώμα.Ελλάδα 2.0
από Μαδουραίος » 05 Απρ 2024, 08:12 » σε Κοινωνικά θέματα - 11 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
05 Απρ 2024, 09:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στον σύγχρονο πόλεμο δεν κρύβεται τίποτα...εκτός κι αν έχεις ομπρέλα.
από Evritis » 15 Δεκ 2024, 11:12 » σε Τεχνολογία - 8 Απαντήσεις
- 434 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
20 Δεκ 2024, 10:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαν καλά να τα λεει ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ
από talaipwros » 07 Ιουν 2024, 21:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-