user έγραψε: ↑19 Αύγ 2023, 23:58Ε. Τι;
Οι συγγραφείς κάνουν τσιμπούκι, δεν κάνουν?
OK

i see πρέπει να κάτσω να τα διαβάσω όλα,έχασα επεισόδια

κοπελίτσα μου αν τα διάβαζα όλα, τωρα θα μ'είχαν ρουφήξει με τα ρούχα

user έγραψε: ↑19 Αύγ 2023, 23:58Ε. Τι;
Οι συγγραφείς κάνουν τσιμπούκι, δεν κάνουν?
O "Saliveros"user έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 00:17Είναι πολύ ωραίοaLiCat έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 00:14Όχι μόνο. Και οι θαλασσινοί επίσης.
Ιδού και η απόδειξη στον κλασικό πίνακα (που παλιά κάθε μικροαστική οικογένεια όφειλε να είχε κρεμασμένο στο σαλονάκι της):
Το πρωτότυπο φιλοτεχνημένο από άγνωστο ζωγράφο κάπου στα 1800, έκτοτε ακολούθησαν άπειρες παραλλαγές από διαφορετικούς καλλιτέχνες.
Κατάγεται μάλλον από τη Σουηδία και λέγεται "Gammal Fiskargubbe", αγγλιστί "Old Fisherman",
ελληνιτιστί (σε ελεύθερη μετάφραση)"Ο καπετάνιος με το τσιμπούκι"
Ένας εδώ μέσα κυκλοφορεί μ' αυτό για άβαταρ. Το θυμάμαι γιατί του σχολίασα "ωραίο άβαταρ "
Α χάνεις. Εγώ όταν έχω κέφια τα παίρνω και δύο δύο. Kappa, τύπε μου πρέπει να δοκιμάσεις. Εάν σε τρομάζει η ιδέα ξεκινά με ένα μικρό, κλείσε τα μάτια και βάλτο για λίγο στο στόμα σου. Όλα μια συνήθεια είναι.
Καλύτερα να χάνουμε εδώ επεισόδια για να μη χάνουμε εκεί έξωWho is The 4th man έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 00:20
OK
GoBzi έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 00:27Α χάνεις. Εγώ όταν έχω κέφια τα παίρνω και δύο δύο. Kappa, τύπε μου πρέπει να δοκιμάσεις. Εάν σε τρομάζει η ιδέα ξεκινά με ένα μικρό, κλείσε τα μάτια και βάλτο για λίγο στο στόμα σου. Όλα μια συνήθεια είναι.
Ναι ναιaLiCat έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 00:20O "Saliveros"user έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 00:17Είναι πολύ ωραίοaLiCat έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 00:14
Όχι μόνο. Και οι θαλασσινοί επίσης.
Ιδού και η απόδειξη στον κλασικό πίνακα (που παλιά κάθε μικροαστική οικογένεια όφειλε να είχε κρεμασμένο στο σαλονάκι της):
Το πρωτότυπο φιλοτεχνημένο από άγνωστο ζωγράφο κάπου στα 1800, έκτοτε ακολούθησαν άπειρες παραλλαγές από διαφορετικούς καλλιτέχνες.
Κατάγεται μάλλον από τη Σουηδία και λέγεται "Gammal Fiskargubbe", αγγλιστί "Old Fisherman",
ελληνιτιστί (σε ελεύθερη μετάφραση)"Ο καπετάνιος με το τσιμπούκι"
Ένας εδώ μέσα κυκλοφορεί μ' αυτό για άβαταρ. Το θυμάμαι γιατί του σχολίασα "ωραίο άβαταρ "
μα γι'αυτό χάνυ έβαλα το τραγουδάκι εδώ...το τελευταίοuser έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 00:28Καλύτερα να χάνουμε εδώ επεισόδια για να μη χάνουμε εκεί έξωWho is The 4th man έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 00:20
OK
Έχει, ε; Έχει.....Who is The 4th man έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 00:44μα γι'αυτό χάνυ έβαλα το τραγουδάκι εδώ...το τελευταίοuser έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 00:28Καλύτερα να χάνουμε εδώ επεισόδια για να μη χάνουμε εκεί έξωWho is The 4th man έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 00:20
OK
Who is The 4th man @ κάντε πέρα φλωρούμπες. ακούστε.
........η δικιά σου εχει μεταπτωσεις
Χαλάνε εάν κανείς 3-4 την μέρα και δεν πλένεις τα δόντια σου.
δεν έχουμε υπογραψει "συμβόλαια" πουθενά.....ακόμα και γιά καφέ η για σινεμά,user έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 01:01Έχει, ε; Έχει.....Who is The 4th man έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 00:44μα γι'αυτό χάνυ έβαλα το τραγουδάκι εδώ...το τελευταίο
Who is The 4th man @ κάντε πέρα φλωρούμπες. ακούστε.
........η δικιά σου εχει μεταπτωσεις
(Είχα προλάβει το είχα δει και το άκουγα λίγο πριν μου το πεις)
Διάβαζα και τους στίχους για να δω τι εννοεί.
Πάρε μου μια πίπα