Σούζη.... τρως;

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Re: Σούζη.... τρως;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat » 07 Φεβ 2020, 09:28

Ορέστης 35 έγραψε:
07 Φεβ 2020, 08:27
Βραδυ εκανα δικο μου φαι. Ρυζι με μπροκολο, πιπεριες φλωρινης, 2 αυγα, καλαμποκι, φασολακια, αρακα, συν μυρωδικα
Σπέσιαλ χοντρε, από αυτό πρέπει να φας μισό πιατακι και να προσθέσεις 150 gr κρέας ,ψάρι η κοτόπουλο . Έτσι που σου λέω είναι κομπλε το γεύμα .. Τώρα κάνω διατροφή τρώω σαν πουστης όλη μέρα και αδυνατίζω . Πέντε γεύματα κάνω . Έχω καθημερινά σοκολάτα ή παστέλι ... Απολα τα καλά τρώω . Για πρωινό έφαγα μία μπαγκέτα σικάλεως με τυρί.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 07 Φεβ 2020, 09:41

Ορέστης 35 έγραψε:
07 Φεβ 2020, 02:56
vantono έγραψε:
06 Φεβ 2020, 19:18
Κότατζ έχεις δοκιμάσει?
Αυριο ξεκιναω γυμναστηριο, τελος! Το ερωτημα ειναι να παω στο κοντινο yava που θα πηγαινω με τα ποδια ή στο πιο μακρινο αλλα πολυ καλυτερο που ομως ειναι πιο ακριβο και θελει λεωφορειο;
Μην πας γιάβα. Όλα τα γιάβα εχουν συνηθως παρα πολυ κοσμο και δεν νομιζω να σ'αρεσει. Καπου ειχες γράψει θυμαμαι οτι εχεις θεμα με τον πολυ κοσμο, κάτι σαν αγοραφοβία. Πηγαινε σε ενα οποιοδηποτε συνοικιακό σου, δημοτικό ή ιδιωτικό που να έχει και πολύ λίγα αλλά καλά κορίτσια μέσα. Δοκίμασε με πόδια ή ποδήλατο ή σκέιτ. Δημιούργησε μια ευχάριστη σχέση με τα κορίτσια. Μια καλημερα-καλησπέρα με χαμόγελο ειναι αρκετά για αρχή, μετά απο καμια βδομαδα γύρνα το σε "μηπως θες να σε βοηθήσω στην άσκηση" κτλ. Και να είσαι τζέντλεμαν, όταν σκύβουν μπροστά σου (ακομα και επιτηδες) μην κοιτάς καθολου. Γυρνα απ την αλλη. Θα σε βλέπουν απο τον καθρέφτη και θα το εκτιμήσουν που είσαι κύριος, και οχι λιγούρης. Μια ωρα πριν πας, τρώγε μια μεγάλη κουταλιά ταχίνι με μέλι, και μια ώρα αφού γυρίσεις φάε καμιά σαρδελίτσα με λαδορίγανη.

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 07 Φεβ 2020, 09:53

Δημοκράτης έγραψε:
07 Φεβ 2020, 04:08
πως στο καλό είδες αποτέλεσμα μόνο με 2 φορές την εβδομάδα και χωρίς να τρως λίπος;
Δεν είναι ότι δεν τρώω καθόλου λίπος καρύδια και ελαιόλαδο τρώω αλλά με μέτρο. Νομίζω είδα αποτέλεσμα επειδή αφήνω αρκετό χρόνο για ξεκούραση (εξ ελλείψεως χρόνου) και όταν πάω γυμνάζομαι πιο έντονα 4-8 επαναλήψεις και τα πιο πολλά σετ είναι to failure. Όταν πήγαινα 4-5 φορές τη βδομάδα αφενός δεν μπορούσα να βγάλω έντονη προπόνηση κάθε φορά αφετέρου έλεγα στον εαυτό μου ότι δεν πειράζει αν δε βγει καλή προπόνηση και αύριο εδώ θα ειμαι
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ » 07 Φεβ 2020, 09:57

Ο χρυσός κανόνας που ακολουθώ από το 1977 που άρχισα βόδυ-μπίλντινγκ είναι μία μέρα προπόνηση, δύο μέρες ξεκούραση
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία

Kiki mat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat » 07 Φεβ 2020, 10:05

Lord Brum έγραψε:
07 Φεβ 2020, 09:53
Δημοκράτης έγραψε:
πως στο καλό είδες αποτέλεσμα μόνο με 2 φορές την εβδομάδα και χωρίς να τρως λίπος;
Δεν είναι ότι δεν τρώω καθόλου λίπος καρύδια και ελαιόλαδο τρώω αλλά με μέτρο. Νομίζω είδα αποτέλεσμα ρε επειδή αφήνω αρκετό χρόνο για ξεκούραση (εξ ελλείψεως χρόνου) και όταν πάω γυμνάζομαι πιο έντονα 4-8 επαναλήψεις και τα πιο πολλά σετ είναι to failure. Όταν πήγαινα 4-5 φορές τη βδομάδα αφενός δεν μπορούσα να βγάλω έντονη προπόνηση κάθε φορά αφετέρου έλεγα στον εαυτό μου ότι δεν πειράζει αν δε βγει καλή προπόνηση και αύριο εδώ θα ειμαι
Για όγκο πάς ή για γραμμωση . Εμένα μου σύστησαν οι ορθοπεδικοί να πάω για βάρη και ορθοσωμική ,αλλά ο φυσιοθεραπευτής μου πε πρώτου μπω στην αίθουσα των γυμναστηριων να φτάσω καθημερινά τα 6 χιλιόμετρα περπάτημα στον στίβο όχι διάδρομο... Ήμουν αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής τώρα είμαι σε άθλια κατάσταση και δεν είμαι καν ψυχολογικά καλά για γυμναστήριο. Με έπιασε μία θυματοποιηση ανεξήγητη για τα βάσανα που τραβηξα από τα τέσσερα μου στα γυμναστήρια. Έχω πολλύ χαλαρές αρθρώσεις και επιβάλλεται μυϊκή ενδυνάμωση .

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 07 Φεβ 2020, 10:12

vantono έγραψε:
07 Φεβ 2020, 09:41
Ορέστης 35 έγραψε:
07 Φεβ 2020, 02:56
vantono έγραψε:
06 Φεβ 2020, 19:18
Κότατζ έχεις δοκιμάσει?
Αυριο ξεκιναω γυμναστηριο, τελος! Το ερωτημα ειναι να παω στο κοντινο yava που θα πηγαινω με τα ποδια ή στο πιο μακρινο αλλα πολυ καλυτερο που ομως ειναι πιο ακριβο και θελει λεωφορειο;
Μην πας γιάβα. Όλα τα γιάβα εχουν συνηθως παρα πολυ κοσμο και δεν νομιζω να σ'αρεσει. Καπου ειχες γράψει θυμαμαι οτι εχεις θεμα με τον πολυ κοσμο, κάτι σαν αγοραφοβία. Πηγαινε σε ενα οποιοδηποτε συνοικιακό σου, δημοτικό ή ιδιωτικό που να έχει και πολύ λίγα αλλά καλά κορίτσια μέσα. Δοκίμασε με πόδια ή ποδήλατο ή σκέιτ. Δημιούργησε μια ευχάριστη σχέση με τα κορίτσια. Μια καλημερα-καλησπέρα με χαμόγελο ειναι αρκετά για αρχή, μετά απο καμια βδομαδα γύρνα το σε "μηπως θες να σε βοηθήσω στην άσκηση" κτλ. Και να είσαι τζέντλεμαν, όταν σκύβουν μπροστά σου (ακομα και επιτηδες) μην κοιτάς καθολου. Γυρνα απ την αλλη. Θα σε βλέπουν απο τον καθρέφτη και θα το εκτιμήσουν που είσαι κύριος, και οχι λιγούρης. Μια ωρα πριν πας, τρώγε μια μεγάλη κουταλιά ταχίνι με μέλι, και μια ώρα αφού γυρίσεις φάε καμιά σαρδελίτσα με λαδορίγανη.
Τα συνοικιακα μου ειναι για ποινικους. :lol: Ασε που θελω να ξεφυγω λιγο απ τη γειτονια. Απλα φοβαμαι το θεμα λεωφορειο + κοστος, δηλδ οτι μπορει να πληρωνω και να μην πηγαινω.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 07 Φεβ 2020, 10:13

Kiki mat έγραψε:
07 Φεβ 2020, 09:28
Ορέστης 35 έγραψε:
Βραδυ εκανα δικο μου φαι. Ρυζι με μπροκολο, πιπεριες φλωρινης, 2 αυγα, καλαμποκι, φασολακια, αρακα, συν μυρωδικα
Σπέσιαλ χοντρε, από αυτό πρέπει να φας μισό πιατακι και να προσθέσεις 150 gr κρέας ,ψάρι η κοτόπουλο . Έτσι που σου λέω είναι κομπλε το γεύμα .. Τώρα κάνω διατροφή τρώω σαν πουστης όλη μέρα και αδυνατίζω . Πέντε γεύματα κάνω . Έχω καθημερινά σοκολάτα ή παστέλι ... Απολα τα καλά τρώω . Για πρωινό έφαγα μία μπαγκέτα σικάλεως με τυρί.
Μια γαβαθα εφαγα.

Kiki mat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat » 07 Φεβ 2020, 10:28

Ορέστης 35 έγραψε:
07 Φεβ 2020, 10:13
Kiki mat έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:
Μια γαβαθα εφαγα.
Μπράβο σουζη ,και εγώ τρώω τώρα θα φάω δύο φρούτα. Κάποτε ήμουν 53 κιλά και τώρα είμαι 80 ( κάνω διατροφή εδώ και δέκα μέρες και έχασα πέντε κιλά) Μιλαμε έχω περάσει πείνα κανονική .

Kiki mat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat » 07 Φεβ 2020, 10:30

Σε ένα χρόνο θα χάσω τα κιλά που θέλω .

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 07 Φεβ 2020, 10:45

Kiki mat έγραψε:
07 Φεβ 2020, 10:28
Ορέστης 35 έγραψε:
Kiki mat έγραψε:

Μια γαβαθα εφαγα.
Μπράβο σουζη ,και εγώ τρώω τώρα θα φάω δύο φρούτα. Κάποτε ήμουν 53 κιλά και τώρα είμαι 80 ( κάνω διατροφή εδώ και δέκα μέρες και έχασα πέντε κιλά) Μιλαμε έχω περάσει πείνα κανονική .
Μη κάνεις χαζά άρες το πολύ 1 κιλό την βδομάδα πρέπει να χάνεις. Αντε 2 επειδή εσύ έχεις αρκετό έξτρα βαρος

Kiki mat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat » 07 Φεβ 2020, 10:51

Δημοκράτης έγραψε:
07 Φεβ 2020, 10:45
Kiki mat έγραψε:
07 Φεβ 2020, 10:28
Ορέστης 35 έγραψε:

Μια γαβαθα εφαγα.
Μη κάνεις χαζά άρες το πολύ 1 κιλό την βδομάδα πρέπει να χάνεις. Αντε 2 επειδή εσύ έχεις αρκετό έξτρα βαρος
Ρε 30gr τυρί λέει η δίαιτα εγώ τρώω 50gr. Δύο γεμιστά έλεγε τρία με τέσσερα έφαγα . Ψάρι στον φούρνο έλεγε τηγανιτές σαρδέλες έφαγα. Ααα και μία μέρα έφαγα και ένα λαβασι με τυρί ,τα πιροσκί που λένε οι πόντιοι. Μόνο τον συνδυασμό τροφών ακολουθώ .

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 07 Φεβ 2020, 11:00

Kiki mat έγραψε:
07 Φεβ 2020, 10:05
Lord Brum έγραψε:
07 Φεβ 2020, 09:53
Δημοκράτης έγραψε:
Δεν είναι ότι δεν τρώω καθόλου λίπος καρύδια και ελαιόλαδο τρώω αλλά με μέτρο. Νομίζω είδα αποτέλεσμα ρε επειδή αφήνω αρκετό χρόνο για ξεκούραση (εξ ελλείψεως χρόνου) και όταν πάω γυμνάζομαι πιο έντονα 4-8 επαναλήψεις και τα πιο πολλά σετ είναι to failure. Όταν πήγαινα 4-5 φορές τη βδομάδα αφενός δεν μπορούσα να βγάλω έντονη προπόνηση κάθε φορά αφετέρου έλεγα στον εαυτό μου ότι δεν πειράζει αν δε βγει καλή προπόνηση και αύριο εδώ θα ειμαι
Για όγκο πάς ή για γραμμωση . Εμένα μου σύστησαν οι ορθοπεδικοί να πάω για βάρη και ορθοσωμική ,αλλά ο φυσιοθεραπευτής μου πε πρώτου μπω στην αίθουσα των γυμναστηριων να φτάσω καθημερινά τα 6 χιλιόμετρα περπάτημα στον στίβο όχι διάδρομο... Ήμουν αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής τώρα είμαι σε άθλια κατάσταση και δεν είμαι καν ψυχολογικά καλά για γυμναστήριο. Με έπιασε μία θυματοποιηση ανεξήγητη για τα βάσανα που τραβηξα από τα τέσσερα μου στα γυμναστήρια. Έχω πολλύ χαλαρές αρθρώσεις και επιβάλλεται μυϊκή ενδυνάμωση .
Για δύναμη πάω και ο,τι όγκο πάρω παράλληλα για γράμμωση θέλει δίαιτα που πλέον δύσκολα κάνω. Τρώω πολύ και έχω 12-13%, λίπος για να το ρίξω στο μισό πρέπει να φτύσω αίμα και δεν πρόκειται να το κανω
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Kiki mat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat » 07 Φεβ 2020, 11:21

12% με 13% λίπος ρε συ έχει ο γιος μου που είναι αθλητής και είναι φέτες . Κάποτε μου είχε κολλήσει να φτάσω 60 μέση είχα 63 cm μέση και κοπανιομουν για αυτούς τους τρεις πόντους. Όλα στον εγκέφαλο είναι . Θέλω τα φετίχ μου ,την μεζουρα μου τον καθρέφτη μου . Με ψυχοθεραπευσαν αλλά προτιμώ τις αρρώστιες μου που ήταν και σύμμαχοι στην υγεία μου . Θέλω την ανωμαλία μου να ιδρωνω και να γουσταρω . Και ας με λένε ρηχή ομορφιά και ας με λένε χαζοξανθιά .

Kiki mat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat » 07 Φεβ 2020, 11:32

Τώρα είμαι τετράγωνη από τριγωνη να μην σου πω στρογγυλή

Kiki mat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat » 07 Φεβ 2020, 11:39

Τρως φακλανα ,όρκα ,πατσοχοντρη ,πνιγμένη στο λίπος . Νοσογονο παχύσαρκο . Με βλέπει η χοντρή μάνα μου ίδια κιλά είμαστε μου λέει με μία ικανοποίηση .

Απάντηση

Επιστροφή στο “Life style”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών