Η Λ. Κανελη εκοψε το καπνισμα
Re: Η Λ. Κανελη εκοψε το καπνισμα
Από το ηλεκτρονικό, τί διαφορά έχει;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Μάλιστα
οκ θενκς
οκ θενκς
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Ληστοσυμμορίτης
το κανονικό κάπνισμα είχα κόψει για 3,5 χρόνια το ξεκίνησα με αυστηρά 3 τσιγάρα αμέσως μετά τη δουλειά το ένα πίσω από το άλλο ώσπου άρχισα να καπνιζω ξανά και το γύρισα σε αικος μπας και το κόψω αλλά δεν διαφαίνεται στον άμεσο ορίζοντα.Ναύτης έγραψε: ↑17 Μαρ 2024, 11:14Είναι, με τη διαφορά ότι θερμαίνει, δεν καίει, επομένως δεν παίρνεις πίσσα και μικροσωματίδια καπνού. Οι πιο σκληροί αντικαπνιστές στον κόσμο, οι αμερικανοί γιατροί, προτείνουν τα προϊόντα θέρμανσης καπνού σαν μεταβατικό στάδιο κοψίματος του τσιγάρου.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Space_Passenger
Μην ακουτε βλακειες. Το εχω ψαξει. Το ατμισμα ειναι αρκετα καλυτερο απο το καπνισμα και το θερμαινομενο. Ειδικα αν κοψεις και τις γευσεις.
Μόνο ναργιλέ
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Space_Passenger
8,5 χρονια ατμιζω και δεν επαθα τιποτα. Αλλοι που ξερω ανω των 10.
Καλα και άλλοι καπνίζουν 30 κ 40Space_Passenger έγραψε: ↑17 Μαρ 2024, 14:578,5 χρονια ατμιζω και δεν επαθα τιποτα. Αλλοι που ξερω ανω των 10.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Space_Passenger
ναι αλλα κυκλοφορει η θεωρια οτι το ατμισμα ειναι χειροτερο.
Ο παππους μου καπνιζε απο τα 16 του και το εκοψε μαχαιρι στα 80 του οταν εβγαλε καρκινο στον λαρυγγα, εκανε ακτινοβολιες και εζησε μεχρι τα 88 του οπου πεθανε απο καρδια. Ο πατερας μου οταν ειδε τα κομμενα λαρυγγια στο νοσοκομειο το εκοψε και εκεινος απο τον φοβο του. Τα σαββατοκυριακα κανω 1-2 πακετα moods, τις καθημερινες προσπαθω να ατμιζω μονο. Οσες φορες εχει τυχει να ατμιζω μονο για μεγαλο διαστημα 1-2 μηνες, καταλαβαινω οντως διαφορα, νοιωθω καλυτερα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Άμα το κόψεις εντελώς, θα νοιώσεις ακόμα καλύτερα. Βέβαια δεν κάνει απότομα από ο,τι ξέρω.Nostalgia έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 13:16Ο παππους μου καπνιζε απο τα 16 του και το εκοψε μαχαιρι στα 80 του οταν εβγαλε καρκινο στον λαρυγγα, εκανε ακτινοβολιες και εζησε μεχρι τα 88 του οπου πεθανε απο καρδια. Ο πατερας μου οταν ειδε τα κομμενα λαρυγγια στο νοσοκομειο το εκοψε και εκεινος απο τον φοβο του. Τα σαββατοκυριακα κανω 1-2 πακετα moods, τις καθημερινες προσπαθω να ατμιζω μονο. Οσες φορες εχει τυχει να ατμιζω μονο για μεγαλο διαστημα 1-2 μηνες, καταλαβαινω οντως διαφορα, νοιωθω καλυτερα.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
- Phorum.gr user: Rania
Το κάπνισμα δεν χρησιμεύει πουθενά αλλά μόνο ψυχολογικό εθισμό προκαλεί.
- Space_Passenger
Φιλικη συμβουλη: Αν κανεις γευσεις - αρωματα κοψτα μαχαιρι. Σχετη βαση (νικοτινη, γλυκερινη, προπυλενογλυκολη)Nostalgia έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 13:16Ο παππους μου καπνιζε απο τα 16 του και το εκοψε μαχαιρι στα 80 του οταν εβγαλε καρκινο στον λαρυγγα, εκανε ακτινοβολιες και εζησε μεχρι τα 88 του οπου πεθανε απο καρδια. Ο πατερας μου οταν ειδε τα κομμενα λαρυγγια στο νοσοκομειο το εκοψε και εκεινος απο τον φοβο του. Τα σαββατοκυριακα κανω 1-2 πακετα moods, τις καθημερινες προσπαθω να ατμιζω μονο. Οσες φορες εχει τυχει να ατμιζω μονο για μεγαλο διαστημα 1-2 μηνες, καταλαβαινω οντως διαφορα, νοιωθω καλυτερα.
- Space_Passenger
μετα απο 8,5 χρονια καπνισα 2 cigarilos σε φιλικο σπιτι που ειχα παει επισκεψη. Ενταξει οτι τα ευχαριστηθηκα τα ευχαριστηθηκα τι να λεμε τωρα. Φυσικα δεν σκοπευω να "ξανακυλησω" στο κανονικο. Ειναι και οικονομικο το θεμα.
Δεν υπαρχει κανενας κινδυνος αν το κοψεις cold turkey. Στο αλκοολ ή στην ηρωινη μπορει να πεθανεις αλλα στο τσιγαρο δεν υπαρχει τετοιο θεμα.Libre arbitre έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 13:31Άμα το κόψεις εντελώς, θα νοιώσεις ακόμα καλύτερα. Βέβαια δεν κάνει απότομα από ο,τι ξέρω.Nostalgia έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 13:16Ο παππους μου καπνιζε απο τα 16 του και το εκοψε μαχαιρι στα 80 του οταν εβγαλε καρκινο στον λαρυγγα, εκανε ακτινοβολιες και εζησε μεχρι τα 88 του οπου πεθανε απο καρδια. Ο πατερας μου οταν ειδε τα κομμενα λαρυγγια στο νοσοκομειο το εκοψε και εκεινος απο τον φοβο του. Τα σαββατοκυριακα κανω 1-2 πακετα moods, τις καθημερινες προσπαθω να ατμιζω μονο. Οσες φορες εχει τυχει να ατμιζω μονο για μεγαλο διαστημα 1-2 μηνες, καταλαβαινω οντως διαφορα, νοιωθω καλυτερα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Διέκοψαν την Κανέλη για να μιλήσουν για τα κόμιξ του Asterix!
από pylothess » 21 Ιαν 2024, 01:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
22 Ιαν 2024, 11:22
-