Πάντως ο χώρος που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί το πατρίς - θρησκεία - οικογένεια και τα χριστά ήθη είναι μία ωραία ατμόσφαιρα.
Ο Καρατζαφέρης με το γραφείο μανεκέν, ο χήρος Πλεύρης με τις βίζιτες, ο Άδωνης με τη ζωντοχήρα της στιγμής της αλήθειας, την τραγουδιάρα και νύφη του την Τσεσμελή, κάτι Βαϊτσηδες Αποστολάτοι, κάπου εκεί μέσα και ένας πανελίστας που έστηνε καυγάδες μεταξύ μίστερ μπούτια και εθνικού στάρ. Για να μην πούμε για τον Βορίδη που όποια πηδάει κοιτάει να την βολέψει σε κάποια θέση εξουσίας...
Αν το ανοίξουμε και άλλο μία τύπισσα πατριωτικού κόμματος που βουτάει στο υαλουρονικό και έχει ως νούμερο δύο στο κόμμα της μία ζωντοχήρα με τακούνια που τα έχει με τεκνά...
Και δεν είναι μόνον αυτοί.
Τουλάχιστον ρε παλικάρια αυτοί του Νίκη, τους κοροϊδεύουμε για τη θρησκοληψία τους αλλά είναι έτη μπροστά από τα παραπάνω σούργελα...
Τρία. Δεν είναι και καμία δεκαετία. Και δεν την γνώρισε σε κανένα μνημόσυνο ή στην εκκλησία. Άρα κάπου περίεργα συχνάζι.
Τι ρόλο παίζει αν είναι τριετία ή δεκαετία ή αν γνωριστήκαν σε εκκλησία ή όχι;
Φυσικά και παίζει ρόλο. Προσάρμοσε το στους δικούς ανθρώπους και πες μου το πρώτο συναίσθημα που σου έρχεται. Διότι τύπε μου 85 χρονών χούφταλο για να φτάσει μετά από τρία χρόνια χηρίας να παντρεύεται κάποια τέτοια προφανώς και θα ψαχνόταν και πριν ή η καθημερινότητα του δεν θα ήταν και τόσο χριστιανική.
Πώς να το κάνουμε; Δεν παντρεύτηκε μία κυριούλα 15 χρόνια πάνω, 15 χρόνια κάτω ώστε να περάσει τη μοναξιά του, παντρεύτηκε μία βίζιτα, τσόλι, ελευθέρων ηθών, όπως θέλεις πες το...
Τρία. Δεν είναι και καμία δεκαετία. Και δεν την γνώρισε σε κανένα μνημόσυνο ή στην εκκλησία. Άρα κάπου περίεργα συχνάζι.
Φυσικά και παίζει ρόλο. Προσάρμοσε το στους δικούς ανθρώπους και πες μου το πρώτο συναίσθημα που σου έρχεται. Διότι τύπε μου 85 χρονών χούφταλο για να φτάσει μετά από τρία χρόνια χηρίας να παντρεύεται κάποια τέτοια προφανώς και θα ψαχνόταν και πριν ή η καθημερινότητα του δεν θα ήταν και τόσο χριστιανική.
Πώς να το κάνουμε; Δεν παντρεύτηκε μία κυριούλα 15 χρόνια πάνω, 15 χρόνια κάτω ώστε να περάσει τη μοναξιά του, παντρεύτηκε μία βίζιτα, τσόλι, ελευθέρων ηθών, όπως θέλεις πες το...
Υποκριτικοί ψευδοηθικισμοί είναι αυτά.
Το προσαρμοσα, ο πατερας μου ειναι 84, θα χαιρομουν για αυτον που ακόμα θα είχε χαρά για την ζωή.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Μα νομίζω πως ο Κωνσταντίνος ποτε δε δήλωσε πως έχει χριστιανική καθημερινότητα. Γενικά δε τα πάει καλά τα περι χριστιανοσύνης.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.