Μικρές απολαύσεις
Re: Μικρές απολαύσεις
Αυτοκινητόδρομος, νύχτα, αεράκι τον Χειμώνα (a/c το Καλοκαίρι :p), ρόφημα και μουσική για συντροφιά. Οι αγαπημένες μου συνήθειες. Όλες τις ώρες αλλά οι νύχτες είναι μαγικές. Καμιά φορά άμα είμαι στρεσαρισμένη και θέλω να χαλαρώσω, βγαίνω high way με μουσική σε κοντινά χωριά και χάνομαι στον κόσμο μου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το έκανε και μια φίλη αυτό μαζί με την κοπέλα που είχε βγει για παρέα. Το πρόβλημα στην περίπτωσή τους ήταν πως τα είχαν τσούξει ελαφρώς και δεν πολυξέρανε που πήγαιναν. Τις βρήκαν όμως την άλλη μέρα αργά το πρωί σώες και αβλαβείς, αλλά κόκκινες απ' τα κουνούπια. Τις πήρε ο ύπνος στο αυτοκίνητο, καλοκαιράκι με τα παράθυρα ανοιχτά, μουσικούλα, κοντά σε στάσιμα νερά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Gherschaagk έγραψε: ↑25 Αύγ 2019, 11:04Το έκανε και μια φίλη αυτό μαζί με την κοπέλα που είχε βγει για παρέα.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Εμένα καλοκαίρι πάντως δεν θα με έβρισκαν ποτέ με ανοιχτά παράθυρα. Η ζέστη είναι αφόρητη και ο αέρας που σε χτυπάει στον αυτοκινητόδρομο, ζεστός!!!Gherschaagk έγραψε: ↑25 Αύγ 2019, 11:04Το έκανε και μια φίλη αυτό μαζί με την κοπέλα που είχε βγει για παρέα. Το πρόβλημα στην περίπτωσή τους ήταν πως τα είχαν τσούξει ελαφρώς και δεν πολυξέρανε που πήγαιναν. Τις βρήκαν όμως την άλλη μέρα αργά το πρωί σώες και αβλαβείς, αλλά κόκκινες απ' τα κουνούπια. Τις πήρε ο ύπνος στο αυτοκίνητο, καλοκαιράκι με τα παράθυρα ανοιχτά, μουσικούλα, κοντά σε στάσιμα νερά.
Χάνομαι κι' εγώ καμιά φορά (όταν δεν έβαζα παλιά gps βασικά σε μέρη που δεν γνώριζα σε άλλες πόλεις) αλλά έκανα γύρους και τα ξανάβρισκα, ακόμα και σε ερημιές.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Απογοητεύτηκε;enterprise-psi έγραψε: ↑25 Αύγ 2019, 11:09Gherschaagk έγραψε: ↑25 Αύγ 2019, 11:04Το έκανε και μια φίλη αυτό μαζί με την κοπέλα που είχε βγει για παρέα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Που να είναι ο Parrot τώρα να πει ότι είναι αμαρτία τα σαραγλί;
Να κάθεσαι στην βεράντα βράδυ ενώ όλοι οι άλλοι κοιμούνται, με την μουσική να παίζει χαμηλόφωνα και ο αέρας να σου δροσίζει τα
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Να 'ναι όλα έτοιμα, καθαρά, να έχεις φτιάξει νύχια, να έχεις κάνει μασκούλες προσώπου και μαλλιών, μπανάκι, απολέπιση με το τέλειο σκραμπ που μοσχοβολάει και είναι μαλακό, κρεμούλες και να είσαι έτοιμη να ξαπλώσεις στα φρεσκοπλυμένα σου σεντόνια... Α! και που έχεις θυμηθεί να πιείς και τον σίδηρο για 7η συνεχόμενη μέρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
+1- Casper - έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 23:24Να 'ναι όλα έτοιμα, καθαρά, να έχεις φτιάξει νύχια, να έχεις κάνει μασκούλες προσώπου και μαλλιών, μπανάκι, απολέπιση με το τέλειο σκραμπ που μοσχοβολάει και είναι μαλακό, κρεμούλες και να είσαι έτοιμη να ξαπλώσεις στα φρεσκοπλυμένα σου σεντόνια... Α! και που έχεις θυμηθεί να πιείς και τον σίδηρο για 7η συνεχόμενη μέρα.
Είχες φτιάξει και εσύ νύχια;jason έγραψε: ↑09 Σεπ 2019, 21:03+1- Casper - έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 23:24Να 'ναι όλα έτοιμα, καθαρά, να έχεις φτιάξει νύχια, να έχεις κάνει μασκούλες προσώπου και μαλλιών, μπανάκι, απολέπιση με το τέλειο σκραμπ που μοσχοβολάει και είναι μαλακό, κρεμούλες και να είσαι έτοιμη να ξαπλώσεις στα φρεσκοπλυμένα σου σεντόνια... Α! και που έχεις θυμηθεί να πιείς και τον σίδηρο για 7η συνεχόμενη μέρα.
Ήπιες και τον σίδηρο;
Χεχε
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
ωραία πύτισσα η ζωή
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μικρές τζούρες ναιδας....
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 29 Σεπ 2023, 11:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 652 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
29 Σεπ 2023, 14:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φωτιά και τσεκούρι για τις μικρές επιχειρήσεις!
από Frappezitis » 08 Απρ 2024, 07:00 » σε Οικονομία - 6 Απαντήσεις
- 426 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
26 Μάιος 2024, 17:50
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 179 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
03 Μαρ 2024, 18:18