Δεν το ήξερα καν. Σίγουρα δεν θα κατέχεις τις απρόσιτες, κρύφιες πλευρές της γνώσης αυτού του
ιερού πράγματος που ονομάζεται φλούδα λεμονιού όπως ο γείτονας μου, αλλά όλο και κάτι χρήσιμο θα είχες γράψει.
Δεν το ήξερα καν. Σίγουρα δεν θα κατέχεις τις απρόσιτες, κρύφιες πλευρές της γνώσης αυτού του
τέρας
λολ, δεν ηξερα πως μπορεις να βαλεις φωτια με καποτα
Την αγαπάω αυτήν πάντως να ξες.
Για να μπορέσουμε να εξάγουμε ασφαλείς συμπεράσματα, θα έπρεπε να το δοκιμάσουμε σε διαφορετικές γυναίκες, να δούμε πως θα αντιδράσειvantono έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 13:55Ισχύει ότι το λεμόνι καθυστερεί την περίοδο? Μου το είχε πει καποιος παπαρας αρκετά χρόνια παλιότερα, και ειχα πεταχτεί παραδίπλα στις λεμονιές του γείτονα και του τις άφησα κουρούπες. Σαν αιλουροειδές σκαρφάλωνα, ξερίζωνα τα λεμόνια με τα δόντια κα τα 'φτυνα ανάποδα στην καρότσα του αγροτικού. Πήγα μετά στη δικιά μου και μόνο με ορό δεν της τα τάισα. Με οποιοδήποτε άλλο τρόπο ναι. Και τελικά της ήρθε κανονικά γαμώ.
Γιάννης έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 14:21Υπολείμματα καφέ (κατακάθια ελληνικού, ή από τη μηχανή του εσπρέσσο). Δεν τα πετάμε.
1. Αν έχουμε φυτά εσωτερικού χώρου, τα εμπλουτίζουμε με τον χρησιμοποιημένο αλεσμένο καφέ. Κάνει φανταστικό λίπασμα.
2. Επίσης, κατά καιρούς (όχι καθημερινά), ρίχνουμε στις τρύπες του νεροχύτη. Διαλύει τους λιπαρούς ρύπους, το κάνει γουλί χωρίς χλωρίνες και άλλα επιθετικά χημικά. Εξαφανίζει μυρωδιές και προλαμβάνει το βούλωμα.
Δυστυχώς αυτό τον καιρό είμαι σε διαμέρισμα χωρίς εξωτερικούς χώρους (τη Β. Ευρώπη τους μέσα) και έχω μόνο μερικα γλαστράκια με μυρωδικά στο πρεβάζι. Παλιά που είχα κήπο, είχα βαρέλι-χωνευτήρι και έφτιαχνα δικό μου μίγμα. Έβαζα μέσα φλούδια από λαχανικά και φρούτα, τσόφλια από αυγά, υπολείμματα από καφέ και τσάι, και όλα τα ποώδη αποκλαδέματα από τον κήπο (φύλλα και χόρτα δηλαδή). Δεν χρειάστηκε να πληρώσω ποτέ για λίπασμα. Το βαρέλι πρέπει να είναι χωρίς πάτο, να έχει επαφή με το χώμα του κήπου για να πηγαινοέρχονται σκουλήκια και ζωύφια να κάνουν τη δουλειά τους, μετατρέπονται τα πάντα σε χώμα στο πι και φι.Null έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 14:27Γιάννης έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 14:21Υπολείμματα καφέ (κατακάθια ελληνικού, ή από τη μηχανή του εσπρέσσο). Δεν τα πετάμε.
1. Αν έχουμε φυτά εσωτερικού χώρου, τα εμπλουτίζουμε με τον χρησιμοποιημένο αλεσμένο καφέ. Κάνει φανταστικό λίπασμα.
2. Επίσης, κατά καιρούς (όχι καθημερινά), ρίχνουμε στις τρύπες του νεροχύτη. Διαλύει τους λιπαρούς ρύπους, το κάνει γουλί χωρίς χλωρίνες και άλλα επιθετικά χημικά. Εξαφανίζει μυρωδιές και προλαμβάνει το βούλωμα.
Και τα τσόφλια από τα αβγά, καθώς και τις φλούδες από τις μπανάνες.Κάνε τα μείγμα και βάζε τα. Αν είσαι από αυτούς που πετάνε το νερό από την πρώτη βράση όταν φτιάχνουν φακές, μπορείς να το χώσεις και αυτό.
Δεν είναι πιο εύκολο ένα μπλέντερ ρε συ (όχι για τα κλαδιά φυσικά)Γιάννης έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 14:41Δυστυχώς αυτό τον καιρό είμαι σε διαμέρισμα χωρίς εξωτερικούς χώρους (τη Β. Ευρώπη τους μέσα) και έχω μόνο μερικα γλαστράκια με μυρωδικά στο πρεβάζι. Παλιά που είχα κήπο, είχα βαρέλι-χωνευτήρι και έφτιαχνα δικό μου μίγμα. Έβαζα μέσα φλούδια από λαχανικά και φρούτα, τσόφλια από αυγά, υπολείμματα από καφέ και τσάι, και όλα τα ποώδη αποκλαδέματα από τον κήπο (φύλλα και χόρτα δηλαδή). Δεν χρειάστηκε να πληρώσω ποτέ για λίπασμα. Το βαρέλι πρέπει να είναι χωρίς πάτο, να έχει επαφή με το χώμα του κήπου για να πηγαινοέρχονται σκουλήκια και ζωύφια να κάνουν τη δουλειά τους, μετατρέπονται τα πάντα σε χώμα στο πι και φι.Null έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 14:27Γιάννης έγραψε: ↑31 Ιούλ 2019, 14:21Υπολείμματα καφέ (κατακάθια ελληνικού, ή από τη μηχανή του εσπρέσσο). Δεν τα πετάμε.
1. Αν έχουμε φυτά εσωτερικού χώρου, τα εμπλουτίζουμε με τον χρησιμοποιημένο αλεσμένο καφέ. Κάνει φανταστικό λίπασμα.
2. Επίσης, κατά καιρούς (όχι καθημερινά), ρίχνουμε στις τρύπες του νεροχύτη. Διαλύει τους λιπαρούς ρύπους, το κάνει γουλί χωρίς χλωρίνες και άλλα επιθετικά χημικά. Εξαφανίζει μυρωδιές και προλαμβάνει το βούλωμα.
Και τα τσόφλια από τα αβγά, καθώς και τις φλούδες από τις μπανάνες.Κάνε τα μείγμα και βάζε τα. Αν είσαι από αυτούς που πετάνε το νερό από την πρώτη βράση όταν φτιάχνουν φακές, μπορείς να το χώσεις και αυτό.
H σόδα σε σκόνη, το λευκό ξύδι και το λεμόνι είναι τα μαγικά συστατικά για πολλές χρήσεις καθαρισμού.